Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Мнениеот bigbonusprize » 07 юли 2011 12:22

Thsmith написа:Ще си позволя да "копирам" една тема от клубния ни форум тук :0 а именно "Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?" (автора на тази тема е Goviado)

[center]Изображение[/center]

Понеже забелязах, че пак в някой теми се повдига въпроса за Батков, опашката от "инвеститори" и етк работи се сетих за тази тема и реших да я пусна тук. Моля да се избягнем офтопика както и химерните постове тип Абрамович, Шейх Мансур и тн : )

Да речем, че Тара Шкембеле ви повери клуба и вече отговорността за него стане на някой уважаван форумен олигарх. Хипотетично придобивате мажоритарния дял или ако бяхме нормално АД станете изълнитлен директор и от днес управлявате клуба. Темата не е с цел да очерня клуба и да изважда на преден план очевидните проблеми на българския футбол и Левски в частност, а всеки да каже как би се справил с проблемите и отговорностите, ако клубът стане негов, защото едва ли е лесно, ако трябва да бъдем напълно сериозни. Проблемите са ясни, но какви са решенията?

Пред какви проблеми бихте се изправили най-напред, за да оправите батака?

Интересно ми е тукашните форумни спецове как биха структурирали реформата си в Левски :0 с бюджет съответстващ на Българската действителност :roll:

п. с. Темата беше неправилно изтрита, затова я пускам пак. Моля за вашите коментари...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Как бихте се справили, ако от утре сте Бащицата на клуба?

Мнениеот bigbonusprize » 07 юли 2011 12:24

1. Уволнявам всичко живо в школата и назначаваме специалист от холандия със задължителното условие да следи подготвителният процес на мъжете и да го налага при всички възрастови категории, особено от тактическа гледна точка.
2. Назначавам Гонзо за спортен директор САМО. :) Взимам треньор с готова програма за развитие за близките 3 години. Кандидатите трябва да си представят програмата, заедно с детайлен анализ на състоянието на първият отбор - проблемни постове и детайли от играта с предложения за решение.
3. Назначавам скаути да следят основните школи в България. Намирам 3 ма сериозни агенти (агентски къщи), с които да си партнирам относно трансфери от Франция, Холандия и Латинска Америка.
4. Намирам терен и инвеститори за изграждане на спортен комплекс с бизнес сгради, по възможност на комуникативно място, дори и в покрайнините на София.
5. Регистриране на Левски Б отбор, стартиращ от аматьорите с цел постоянно присъствие в Б група.

Това е на първо време. :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

urkoto

Мнениеот urkoto » 07 юли 2011 12:33

Закривам!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2011 12:34

bigbonusprize написа:1. Уволнявам всичко живо в школата и назначаваме специалист от холандия със задължителното условие да следи подготвителният процес на мъжете и да го налага при всички възрастови категории, особено от тактическа гледна точка.
2. Назначавам Гонзо за спортен директор САМО. :) Взимам треньор с готова програма за развитие за близките 3 години. Кандидатите трябва да си представят програмата, заедно с детайлен анализ на състоянието на първият отбор - проблемни постове и детайли от играта с предложения за решение.
3. Назначавам скаути да следят основните школи в България. Намирам 3 ма сериозни агенти (агентски къщи), с които да си партнирам относно трансфери от Франция, Холандия и Латинска Америка.
4. Намирам терен и инвеститори за изграждане на спортен комплекс с бизнес сгради, по възможност на комуникативно място, дори и в покрайнините на София.
5. Регистриране на Левски Б отбор, стартиращ от аматьорите с цел постоянно присъствие в Б група.

Това е на първо време. :)

Само не съм съгласен с втората точка. Аз бих назначил Наско Сираков, но това си е мое мнение :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юли 2011 12:35

Пишете бързо преди оня философ да затвори темата под предлог, че "има тема за Батков " :lol: :lol: а в същото време да пише тук във форума на Левски какво му било на дучето и как трябвало да го подкрепяме защото сме били Българи... че чак теми да отваря :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2011 12:37

Thsmith написа:Пишете бързо преди оня философ да затвори темата под предлог, че "има тема за Батков " :lol: :lol: а в същото време да пише тук във форума на Левски какво му било на дучето и как трябвало да го подкрепяме защото сме били Българи... че чак теми да отваря :lol: :lol:

За кой философ става въпрос, за Алф ли? :)

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 юли 2011 12:38

Правя големи промени в школата - всички бълграски селски пияници (по съвместителство треньори) ги уволнявам и взимам специалисти от чужбина. НАЙ-ВАЖНОТО взимам един финансов мениджър и един спортен мениджър за изп. директори. Разпродавам някой излишни играчи. И правя отбор с 2-3 ма стари като Йовов, 2-3 ма на по 25-27 години, повече млади на по 22-23 години и няколко под 20. Като тези на по 22-23 трябва да се продават след 1-2 години я в Славия/Лудогорец, я в Турция, я в Ман ютд...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 юли 2011 12:38

Thsmith написа:Пишете бързо преди оня философ да затвори темата под предлог, че "има тема за Батков " :lol: :lol: а в същото време да пише тук във форума на Левски какво му било на дучето и как трябвало да го подкрепяме защото сме били Българи... че чак теми да отваря :lol: :lol:

Оня философ я пусна на ново

ma6inkata
Контакти:

Мнениеот ma6inkata » 07 юли 2011 12:51

milen.hristov написа:

какво ми пишеш на лични съобщения да не си ми гадже? До колкото си спомням имена не съм споменавал? Да не би да си се засегнал от нещо? За какъв добър тон ми говориш?

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 07 юли 2011 12:56

ma6inkata написа:
milen.hristov написа:

какво ми пишеш на лични съобщения да не си ми гадже? До колкото си спомням имена не съм споменавал? Да не би да си се засегнал от нещо? За какъв добър тон ми говориш?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”