"Синята приказка" започнала през 2005-и продължила до 2007,никога нямаше да съществува,ако не бяха Трите най-ценни гола на:Бардон,Коприваров и Емо Ангелов! Да са живи и здрави,благодарение на вас ,ние феновете изживяхме едни от най-великите моменти в историята на Левски!
Голът на Бардон, този така важен гол,който въпреки загубата с 2-1 ни остави в играта!
Победният гол на Коприваров,с който Левски влезе в Групите на Уефа!
Голът реално в "последната секунда" ,който постфактум,при крайното положение в групата,ако не беше отбелязан...нямаше да имаме необходимите точки,за да продължим напред! Това е най-важният гол за Левски!
Черешката на Тортата! Насладете се,на всички голове от нашата Синя приказка!
пс:Дай Боже,още такива велики моменти за Левски!
Най-важните голове за Левски!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Най-важните голове за Левски!!
Мисля че гола на Томашич е най най последните 10 години за Левски просто тя минута не знаех къде се намирам нищо че не бях на стадиона.На Томашич и на Боримиров срещу Шалке според мен са най запомнящите се.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Защо забравяте гола на Николай Тодоров Кайзера срещу Глазгоу Рейнджърс един великолепен гол който се въртя доста време по европейските телевизии.Съжалявам че не мога да го открия в нета,ако някой може нека го покаже на по младите Левскари.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G4FrcbRNPQI[/youtube]
Насладете се! Отново!
Насладете се! Отново!
Определено гола на Томашич !
Гола на Кайзера е велик!!!Тогава наистина не знаех къде се намирам,въпреки че не присъствах на стадиона.Гледах го с приятели по ТВ-то.
Владоооооооооооооооо Гаджев,срещу Лил! За миг ни заведе в рая,но уви,бързо се върнахме от там....
Ако става въпрос за синята приказка, най-важен, поне за мен, е гола на Томашич.А по принцип, един от незабравимите сини голове, който завинаги ще остане в моето съзнание, е брилятното изпълнение на Кайзера срещу Глазгоу Рейнджърс.
От всякъде погледнато гола на Кайзера също имаше голямо значение