Какво,ще става с Левски другия сезон??
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Какво,ще става с Левски другия сезон??
Този сезон свърши!Отново без титла,и то с по добри играчи!Идва нов сезон в който Левски ще е съвсем различен.Петров се маха.Така или иначе без значение защото Гонзо водеше отбора.Другите който се махат са част от футболистите,а именно Дарко,Гара,Минев,Греен.Това са едни от най-добрите играчи в България!Трудно ще се намерят по-добри заместници.Гонзо на 90% е новия треньор в отбора.Това според мен значи падение още повече.Така че с този треньор и по-слаби играчи от тези Левски догодина пак ще е без титла колкото и да неми се иска!!!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Какво,ще става с Левски другия сезон??
Levskar_90 написа:Какво ще става титла, купа и влизане в групите на ЛЕ. За титла зависи, дали Гришката отново ще си я купи, то ще се разбере де
Надявам се да излезеш прав,но трудно ще е
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- rocknrolla
- Контакти:
Подсигурили сме вече футболист на мястото на Дарко,Иван Цветков,но със треньор и ръководител като Гонзо не ни чака нищо добро,защото всички виждат че е некадърен,но никой не надига глас срещу него и по този начин той пази гърба на селянина Батков.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
-
На линияmetodito
- Контакти:
Откъде разбра, че Дарко се маха. Това е "новина", откакто е дошъл. Та той само две години "идва" и после още две си "тръгва", а за Грийн, а Гара?
Имаш ли официално инфо.
Вие правите ли разлика между играта на отбора при Ясен и при Ратко? Защото, според мен има голяма разлика. И ако при Ратко, ако го бяха оставили щяхме да изпуснем евроучастие, то при Ясен, един автогол може би ни лиши от осминафинал в ЛЕ, и една загуба от ЦСКА и два равни мача направиха титлата невъзможна. Още ли твърдите, че и при двамата реално Гонзо е бил треньор?!
Латерните са по-малко досадни, бе хора!
А за Ясен откъдето разбрахте със сигурност, че не остава?
Бе не чета ***, ма явно е някаква научно-фантастично-спортна медия...
Имаш ли официално инфо.
Вие правите ли разлика между играта на отбора при Ясен и при Ратко? Защото, според мен има голяма разлика. И ако при Ратко, ако го бяха оставили щяхме да изпуснем евроучастие, то при Ясен, един автогол може би ни лиши от осминафинал в ЛЕ, и една загуба от ЦСКА и два равни мача направиха титлата невъзможна. Още ли твърдите, че и при двамата реално Гонзо е бил треньор?!
Латерните са по-малко досадни, бе хора!
А за Ясен откъдето разбрахте със сигурност, че не остава?
Бе не чета ***, ма явно е някаква научно-фантастично-спортна медия...
Я сравни футболистите при Ратко и футболистите при Ясен, аз ще ти помогна с три имена
Дембеле, Грийн и Мюлдер
Дембеле, Грийн и Мюлдер
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Dust написа:Я сравни футболистите при Ратко и футболистите при Ясен, аз ще ти помогна с три имена
Дембеле, Грийн и Мюлдер
Мюлдер?!

Ти сериозно ли? Грийн кога дойде?
А Рабех и Бензукан? Ами Жо?
...Не говоря за футболистите. Начинът на работа на единия и на другия си личи.
Ратко нямаше идея какво да прави, докато Ясен има идеи, но не знае как да ги реализира.
Значи, реших аз да не съм в час...Погледнах страницата на Гонг. Все пак новина като Ясен вече не е треньор на "Левски", "Грийн си тръгва от Герена", Трансфер на Дембеле в ... за..., Дарко си замина, би трябвало да съм ги разбрал...
Странно...
Няма ги. Защо ли?! Стига сте се упражнявали в словоблудствания в стил "***".

Форумът е на нормална медия, не на поредният жълт парцал.
Последна промяна от metodito на 27 май 2011 02:46, променено общо 3 пъти.
Та кога дойде Мюлдер, я кажи?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Dust написа:Та кога дойде Мюлдер, я кажи?
За мен той е минус. Който си го харесва, да си го харесва. Лятото.
Гонзо на 90% е новия треньор в отбора
Как ги изчисли...
Не знам, аз съм доволен от този сезон. Няма такова нещо като "морален шампион". Но на Герена се видя кой е по-силен от Литекс

Един автогол в Европа и бяхме аут от Европа. Случва се.
Мисля, че това бе по-скоро успешен сезон.
И ако Ясен остане, а Гарата замине, не мисля, че чак пък толкова зле ще сме.
Поживем, увидим.
Дотогава, само бръщолевим и се дразним.
Но виждам, че войната срещу Гонзо продължава с пълна сила.
metodito написа:Няма такова нещо като "морален шампион". Но на Герена се видя кой е по-силен от Литекс. След дъжд качулка, ама пък качулка.
Никога неомаловажавам победа на някой, но когато се говори за първенство, мачовете са битка, важно е кой печели войната.
На прима виста се сещам за един шампионски сезон на Юнайтед през който Ливърпул ги победи два пъти, но какво от това, вероятно е утеха, но и задоволство.
Мюлдер спрямо Живко Миланов е с една идея по-добър.
-
На линияmetodito
- Контакти:
Dust написа:metodito написа:Няма такова нещо като "морален шампион". Но на Герена се видя кой е по-силен от Литекс. След дъжд качулка, ама пък качулка.
Никога неомаловажавам победа на някой, но когато се говори за първенство, мачовете са битка, важно е кой печели войната.
Така е. Титлата е в Ловеч. Няма "морални", нереални такива ми ти шампиони. Гледах мачовете от тройката на първенството и мисля, че Литекс е по-добър в момента и от "сини" и от "червени". Най-вече заради Любо и Янев.
Пък победата на Герена си е за статистиката.
Dust написа:Мюлдер спрямо Живко Миланов е с една идея по-добър.
Ами тук не съм съгласен, но всеки си има мнение
Последна промяна от metodito на 27 май 2011 02:59, променено общо 3 пъти.