Какво ще става с Герена?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
magga
Контакти:

ремонта на сектор Г на Герена

Мнениеот magga » 15 апр 2011 11:41

Сериозна работа кипи в Сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов", видя *******.bg. Както е известно, почти целият сектор бе разбит от привържениците на ЦСКА по време на дербито с Левски на 26 февруари, спечелено от "армейците" с 3:1. Поради тази причина на полувремето тогава органите на реда изгониха над 2000 фенове на "червените", което бе прецедент във футболната ни история.

В момента десетина работници се трудят сериозно, за да обновят сектора и да бъде той годен за предстоящите срещи на "сините" до края на сезона. Работниците са изкъртили целия сектор "Г" и наполовина той вече е бетониран. През следващите дни работите ще продължат в пълна сила, като от "синьото" ръководство вярват, че гостуващият сектор ще бъде вкаран в ред за домакинството на Литекс на 8 май. Интересното е, че ремонтът е излязъл доста скъп на шефовете на 26-кратните шампиони, които след погрома на "червените" фенове обявиха, че щетите са на стойност от 8000 лева.

По информация на *******.bg от касите на Левски ще излязат около 70 000 лева за всичките ремонтни дейности, което е почти девет пъти повече от цената на щетите.

Така похвално е за колко време се прави ремонта, НО ако за една кошара отиват 70 хил за не повече от 1 млн ще се оправи стадиона :? или поне ще се налее бетон и няма да има такъв наклон на редовете :!: :!: Ако има такава тема се извинявам,но не намерих :)
Въпреки това феновете на Черно море ще могат да посетят двубоя на своите любимци с Левски тази неделя на "Герена" от 22-ия кръг на "А" група. Те отново ще бъдат настанени в Сектор "Г", но от страната към Сектор "В", където бе буферна зона в двубоя с "армейците", а не където обикновено седят гостуващите запалянковци в т. нар. "кошара", която в момента се обновява и е затворена. Същото се отнася и за феновете на Сливен, които искат да присъстват на мача на 1 май.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ремонта на сектор Г на Герена

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2011 13:13

magga написа:Сериозна работа кипи в Сектор "Г" на стадион "Георги Аспарухов", видя *******.bg. Както е известно, почти целият сектор бе разбит от привържениците на ЦСКА по време на дербито с Левски на 26 февруари, спечелено от "армейците" с 3:1. Поради тази причина на полувремето тогава органите на реда изгониха над 2000 фенове на "червените", което бе прецедент във футболната ни история.

В момента десетина работници се трудят сериозно, за да обновят сектора и да бъде той годен за предстоящите срещи на "сините" до края на сезона. Работниците са изкъртили целия сектор "Г" и наполовина той вече е бетониран. През следващите дни работите ще продължат в пълна сила, като от "синьото" ръководство вярват, че гостуващият сектор ще бъде вкаран в ред за домакинството на Литекс на 8 май. Интересното е, че ремонтът е излязъл доста скъп на шефовете на 26-кратните шампиони, които след погрома на "червените" фенове обявиха, че щетите са на стойност от 8000 лева.

По информация на *******.bg от касите на Левски ще излязат около 70 000 лева за всичките ремонтни дейности, което е почти девет пъти повече от цената на щетите.

Така похвално е за колко време се прави ремонта, НО ако за една кошара отиват 70 хил за не повече от 1 млн ще се оправи стадиона :? или поне ще се налее бетон и няма да има такъв наклон на редовете :!: :!: Ако има такава тема се извинявам,но не намерих :)
Въпреки това феновете на Черно море ще могат да посетят двубоя на своите любимци с Левски тази неделя на "Герена" от 22-ия кръг на "А" група. Те отново ще бъдат настанени в Сектор "Г", но от страната към Сектор "В", където бе буферна зона в двубоя с "армейците", а не където обикновено седят гостуващите запалянковци в т. нар. "кошара", която в момента се обновява и е затворена. Същото се отнася и за феновете на Сливен, които искат да присъстват на мача на 1 май.

"Същото се отнася и за феновете на Сливен, които искат да присъстват на мача на 1 май."
Ако не ни "одрусат" с лишаване от домакинство!Заради няколко тъпунгера от агитката!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 апр 2011 15:49

Петте софийски клубове, които очакват помощ от държавата за своите стадиони ще направят нещо като сдружение, което да се явява партньор на правителството за бъдещите инициативи, които трябва да станат факт. Новината разкри пред Гонг финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

Той призна, че „сините” вече са дали около 70 хиляди лева за ремонта на сектор Г, но ще им бъдат необходими приблизително 400 хиляди за мащабен ремонт на сектор Б.

„При нас нещата са доста сериозни. Ние сме направили необходимите проекти. Имаме яснота и готовност за ремонтни работи по стадион „Георги Аспарухов”. Разбира се, на този етап, всичко зависи от ресурсите, с които разполагаме. При нас най-неотложен е проблемът със седалките. Нещо, което почнахме да правим на Г сектор, но имаме идея и проект и за Б сектор. На етапи може да се отиде и на останалите трибуни на стадиона. За сектор Б ни трябват около 400 хиляди лева, а ние за момента не разполагаме с такива ресурси. Може да ги придобием при евентуални бъдещи успехи на отбора и нови спонсори”, призна Баждеков.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 15 апр 2011 16:20

blue avalanche написа:Петте софийски клубове, които очакват помощ от държавата за своите стадиони ще направят нещо като сдружение, което да се явява партньор на правителството за бъдещите инициативи, които трябва да станат факт. Новината разкри пред Гонг финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

Той призна, че „сините” вече са дали около 70 хиляди лева за ремонта на сектор Г, но ще им бъдат необходими приблизително 400 хиляди за мащабен ремонт на сектор Б.

„При нас нещата са доста сериозни. Ние сме направили необходимите проекти. Имаме яснота и готовност за ремонтни работи по стадион „Георги Аспарухов”. Разбира се, на този етап, всичко зависи от ресурсите, с които разполагаме. При нас най-неотложен е проблемът със седалките. Нещо, което почнахме да правим на Г сектор, но имаме идея и проект и за Б сектор. На етапи може да се отиде и на останалите трибуни на стадиона. За сектор Б ни трябват около 400 хиляди лева, а ние за момента не разполагаме с такива ресурси. Може да ги придобием при евентуални бъдещи успехи на отбора и нови спонсори”, призна Баждеков.

явно кошарата не е глътнала толкова пари колкото ще отидат за Б сектор,но ми е интересно за В сектор,който е доста по-голям може да стигнат парите :? но да предположим,че Б сектор е по-порутен от останалите :lol:

Потребителски аватар
Robotop

Мнениеот Robotop » 15 апр 2011 17:10

400000 лева нямат Батковите ???

Ю ? къде отиваш тогава? - това да не тие Ботев Криводол ! Требва яко пара за какви смешни суми ми гука Баждека?
Ходете се скрийте! - измикяри! То на гърба на ЛЕВСКИ не може да се живее!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Какво ще става с Герена?

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 18 апр 2011 10:41

Моля предварително да не бъде трита темата!!!
От около седмица няма ден в който да няма новина за стадиони и пари за тези стадиони.Всъщност новините са свързани най-вече със стадион Българска Армия!!!Някак си така се подмина Герена,а след един видео материал в един сайт и интервю по Дарик от страна на Баждеков май се прозяха едни много тъмни краски за бъдещето на "Долината на Глинените гърнета."
За какво иде реч, сигурно ще ме помислите ,че страдам от параноя но лично аз на лицето Тодор Батков нямам и един процент доверие и вяра на думите му!!!Според последните данни от тези материали по-медиите става ясно и насоката на бъдещия ремонт на стадиона,а тя никак не е оптимистична.Според не потвърдени данни на сайта Нов спорт към Герена от държавата в бъдеще ще се насочат средства около 18 милиона лева,същата сума ще замине и в посока Борисовата градина.И тук идва големият въпрос какво ще се прави евентуално с тези пари,от ЦСКА вече заявиха,че ще ремонтират секторите Г и Б като ги разширят до игралното поле.А сектор В ще се прави по-подобие на стадиона в Ловеч или пък ще се бутне изцяло и ще изгради на ново.Като идеята е да се премахне пистата и да има покритие на абсолютно целия стадион.На Герена нещата явно са друго яче,там идеята ако може да се каже на това идея е споделена още есента от Баждеков!!!А именно изливане на нов бетон в сектор Б,нови седалки в сектор Б(или евентуално в целия стадион ако има пари) и направа на козирка в сектор Б и В. Никъде не иде реч за премахване на пистата(то писта няма има цимент).И защо трябва стадиона да има само козирка в сектор Б и В а да няма в сектор Г,а за сектор А е ясно!!!Представете си как ще изглежда стадиона след ремонта,един прекрасен стадион!!! На практика няма да има разлика от сегашният си вид,само ще е с нови седалки.А какво да кажем за козирката,тя ще започва в сектор А и ще свършва пак там,после ще почва в сектор Б и ще свършва във В а в сектор Г няма да има!!!Ако това струва тези пари не знам,те миналата година и Миньор Перник си бетонираха целия стадион и Локо Пловдив едната трибуна лятото това не е голяма гордост,нито голям ремонт!!!Ще е много глупаво ако държавата даде пари и ЦСКА си направи стадиона английски тип с козирка а ние направим едно голямо нищо!!!Както се говори от страна на Баждеков за бъдещите планове.На Герена ако държавата даде пари задължително трябва да се направят няколко неща да се излее бетон в целия стадион на ново(щом Миньор може значи не е трудно),да се свалят трибуните до терена(да се премахне пистата-пример Вердер Бремен),да се покрие целият стадион а не само части от него и да се поставят чисто нови и еднакви седалки.А не както е сега стадиона във всички варианти на синьото,ако останат пари може да се пипне и по входовете и фасадата на стадиона!!!Но това са задължителни неща и трябва да не се разчита само на държавата а и на други ресурси и спонсори.Другото няма да е цялостен ремонт а замазване на нещата.Тодоре направи поне едно хубаво нещо за Левски откакто си дошъл,ако държавата ти даде парите за целта,стига си правил тези половинчати или никакви неща дето си свикнал да ги правиш толкова години вече!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Какво ще става с Герена?

Мнениеот Blue_Lion » 18 апр 2011 11:25

Наистина ще се сложат само нови седалки,ще се укрепи най-вече Сектор "Б" с изливане на нов бетон (както и клетката,която в момента се ремонтира) и евентуално ще се сложи нова козирка,но като цяло стадиона ще си запази същия вид :| Да,Герена има съблекални,модерно табло,хубаво тревно покритие,тоалетни (горе-долу) и т.н. и трибуните трябва да се пипнат,но това и аз не мисля,че струва 18 млн. лв. (по данни на автора) ! Мисля,че Баждека каза,че за Сектор "Б" са нужни около 400 хил. лева за изливане на бетон,тогава седалките и козирките колко струват ? Да не говорим колко още неща имат да се оправят по самия стадион ? Аз и много други сме на мнение,че той трябва да се събори и да се изгради на ново,но явно идеята за "модерни стадиони" в България си остава мираж,на фона на това да закърпим положението колкото да не ни глобят от УЕФА :evil: Друг е въпроса,че в София се строят два нови Мола които 100 % струват колкото един 20 000 стадион,подобен на този в Ловеч,но това е друга тема...Мен ме вълнува много повече въпроса със ст. "Раковски" и какво ще стане с него ??? Желанието ми (и на много други хора) именно той да стане наш дом,явно няма да се сбъдне,но също така там е и нашата школа - тя къде ще се премести - на Герена може би ? Много въпросителни...ясни отговори все по-малко,а и те най-вероятно няма да са задоволителни...
Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 11:28

Не разбра ли че от тези 18 милион аедни 10-13 ще се потопят в мустака! За тези пари трябва да се бътне целия стадион, да изградят нови сектори, като се запази само терена от сегашния, да се покрия целия и да са оптимизира за не повече от 20 000 хиляди! Но това става само при добро желание от страна на Тошето иначе всичко друго си е кражба продажба....
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 18 апр 2011 11:33

Blue_Lion написа:Наистина ще се сложат само нови седалки,ще се укрепи най-вече Сектор "Б" с изливане на нов бетон (както и клетката,която в момента се ремонтира) и евентуално ще се сложи нова козирка,но като цяло стадиона ще си запази същия вид :| Да,Герена има съблекални,модерно табло,хубаво тревно покритие,тоалетни (горе-долу) и т.н. и трибуните трябва да се пипнат,но това и аз не мисля,че струва 18 млн. лв. (по данни на автора) ! Мисля,че Баждека каза,че за Сектор "Б" са нужни около 400 хил. лева за изливане на бетон,тогава седалките и козирките колко струват ? Да не говорим колко още неща имат да се оправят по самия стадион ? Аз и много други сме на мнение,че той трябва да се събори и да се изгради на ново,но явно идеята за "модерни стадиони" в България си остава мираж,на фона на това да закърпим положението колкото да не ни глобят от УЕФА :evil: Друг е въпроса,че в София се строят два нови Мола които 100 % струват колкото един 20 000 стадион,подобен на този в Ловеч,но това е друга тема...Мен ме вълнува много повече въпроса със ст. "Раковски" и какво ще стане с него ??? Желанието ми (и на много други хора) именно той да стане наш дом,явно няма да се сбъдне,но също така там е и нашата школа - тя къде ще се премести - на Герена може би ? Много въпросителни...ясни отговори все по-малко,а и те най-вероятно няма да са задоволителни...

Стадион Раковски за какво ни е? Първо че няма паркинги (Задължително изискване на УЕФА) второ и там транспорта е трагедия. Школата задължително трябва да се махне от София - един хубав кемп с терени и общежитие примерно в Елин Пелин или Нови хан, ем децата ще са под наблюдение и ще се фокусират само върху учене и трениране. За мен идеалното място за нов Стадион е някъде в Дружба, но ако има метро до него. Просто вече в цял свят новите стадиони се строят в крайните квартали като се осигурява добра инфраструктура. Лично мнение
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 18 апр 2011 11:40

Gonzi_407 написа:
Blue_Lion написа:Наистина ще се сложат само нови седалки,ще се укрепи най-вече Сектор "Б" с изливане на нов бетон (както и клетката,която в момента се ремонтира) и евентуално ще се сложи нова козирка,но като цяло стадиона ще си запази същия вид :| Да,Герена има съблекални,модерно табло,хубаво тревно покритие,тоалетни (горе-долу) и т.н. и трибуните трябва да се пипнат,но това и аз не мисля,че струва 18 млн. лв. (по данни на автора) ! Мисля,че Баждека каза,че за Сектор "Б" са нужни около 400 хил. лева за изливане на бетон,тогава седалките и козирките колко струват ? Да не говорим колко още неща имат да се оправят по самия стадион ? Аз и много други сме на мнение,че той трябва да се събори и да се изгради на ново,но явно идеята за "модерни стадиони" в България си остава мираж,на фона на това да закърпим положението колкото да не ни глобят от УЕФА :evil: Друг е въпроса,че в София се строят два нови Мола които 100 % струват колкото един 20 000 стадион,подобен на този в Ловеч,но това е друга тема...Мен ме вълнува много повече въпроса със ст. "Раковски" и какво ще стане с него ??? Желанието ми (и на много други хора) именно той да стане наш дом,явно няма да се сбъдне,но също така там е и нашата школа - тя къде ще се премести - на Герена може би ? Много въпросителни...ясни отговори все по-малко,а и те най-вероятно няма да са задоволителни...

Стадион Раковски за какво ни е? Първо че няма паркинги (Задължително изискване на УЕФА) второ и там транспорта е трагедия. Школата задължително трябва да се махне от София - един хубав кемп с терени и общежитие примерно в Елин Пелин или Нови хан, ем децата ще са под наблюдение и ще се фокусират само върху учене и трениране. За мен идеалното място за нов Стадион е някъде в Дружба, но ако има метро до него. Просто вече в цял свят новите стадиони се строят в крайните квартали като се осигурява добра инфраструктура. Лично мнение

Предварителния проект включваше подземен паркинг с 3 000 паркоместа + реконструкция на залата до него. Бих казал,че ст. Раковски е в пъти по-комуникативен от Герена ! Новите участъци от метрото ще са в близост до стадиона,така,че няма да е проблем,а и да не говрим,че по "България" минават какви ли не рейсове от почти всички краища на София ! Но това няма значение...това са само пожелания ! При всички положения,ще стане нещо със стадионите,да видим какво обаче,и по-важното,дали ще има някакъв положителен ефект върху цялостното качество на БГ футбола,което ме съмнява...

П.П. За школите съм напълно съгласен с теб !
Изображение

Върни се в “Левски”