tmanolov написа:Kotooshu написа:Sardukar написа:Шокиран, ядосан и обиден съм.
Невероятен срам за клуба! ЛЕВСКИ НЕ МОЖЕ и НЕ ТРЯБВА да има нищо общо с шибани имбецили, които на вързано куче ще метнат "димка" вместо хляб. А клубът подкрепя такива хора и техните действия, бляк!
Най-гнусното е, че се опитват да прикрият действията си със закъснели закани/критики към БФС! Наистина ли очакват обикновения човек да се върже на такъв шантаж? Наистина ли сме толкова просто племе?!?!?
Вместо да осъдим проявите на тежка олигофрения, която би трябвало да е напълно неприемлива за ценностите, които афишираме, то се правим, че най-после сме разбрали, че краля е без дрехи. Нямам думи!
За това ли си взех абонаментна карта?
Това е позор! И кво ще стане като си напълним стадиона срещу Ботев Пловдив и ни сложат по-тежко наказание? И ние ли ще станем - София?!? Какво стана с "ЛЕВСКИ" ще играе по правилата?
Не знам кой спукан капут лепна това петно върху ЛЕВСКИ, но това е неприемливо!
Погледни как се радват хората под поста на клуба .... аз просто нямам думи!
Момчета, винаги съм ви подкрепял, защото сте със смислени мнения, но за това сега - моля, запрете се. Клубът за пръв път показва топки, независимо от повода, а ви мрънкате? Честно? Аз ще заведа и децата на този мач (момечта на 6 години) - за пръв път ше им бъде. Шнур за БФС и всички, които саботират отбора ни!
Аз не свързвам действията на БФС с ЛЕВСКИ. Правя това с феновете! Няма как да пуснеш такова изявление и да не адресираш истинския проблем за клуба. Аз нямам съмнения какво е БФС, нито имам очаквания към тях. Имам очаквания и надежди към ЛЕВСКИ и тези, които го представляват на терена и по трибуните. Няма логика, която да оправдава мятането на бомби с пиян Боби и абсурдните и несправедливи глоби на БФС.
Не мога да повярвам, че има толкова много хора, които са налапали въдицата с критиката към БФС...Не искам да звуча арогантно или несправедливо (прекалено много съм ядосан), но това обижда средната интелигентност на индивида!