Финансирането на Левски?!?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот SAMP » 11 апр 2011 13:32

Бях провокиран от един потребител, който защити Батков относно финансирането на клуба.
И реших да калкулирам обявените приходи и разходи и да тегля чертата,и извода е мн интересен за хората,които твърдят,че Батков "издържа" Левски!?

Този сезон:

4 милиона лева от Уефа,1.5 милиона от Жоазинио,1.5 милиона от М-тел,1 милиона ТВ права,1.5 милиона-др. спонсори,билети,реклама и т.н.

Това прави 9.5 милиона лева ;)
А разходите са: 0-за селекция,2-3 милиона лева за заплати,2 милиона за др.разходи и после?!?!
Следващия сезон се връзва с продажбата на Дембеле и така....
Само един наивен човек може да вярва на Батков!!!

Докато не се организираме за сериозен протест срещу него,нищо няма да се оправи!!!
Сектор Б е ясно,че няма да направи нищо,защото лидерите са подвластни на Тара,затова ние обикновените фенове сме единствената надежда за клуба!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Финансирането на Левски?!?!

Мнениеот 727150 » 11 апр 2011 13:40

SAMP написа:Бях провокиран от един потребител, който защити Батков относно финансирането на клуба.
И реших да калкулирам обявените приходи и разходи и да тегля чертата,и извода е мн интересен за хората,които твърдят,че Батков "издържа" Левски!?

Този сезон:

4 милиона лева от Уефа,1.5 милиона от Жоазинио,1.5 милиона от М-тел,1 милиона ТВ права,1.5 милиона-др. спонсори,билети,реклама и т.н.

А разходите са: 0-за селекция,2-3 милиона лева за заплати,2 милиона за др.разходи и после?!?!

Докато не се организираме за сериозен протест срещу него,нищо няма да се оправи!!!
Сектор Б е ясно,че няма да направи нищо,защото лидерите са подвластни на Тара,затова ние обикновените фенове сме единствената надежда за клуба!!!!

Абсолютно си прав.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 11 апр 2011 13:44

Ами като са ти толкова прости сметките, тегли един заем( като им покажеш простите сметки в банката веднага ще ти отпуснат паричките) и след 2 години ще си ги избил тези пари.А след това дори ще си на печалба : ) Ебаси и якото.....

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 11 апр 2011 13:45

Естествено. Не знам кой вярва на приказките "аз е мъча да помагам, ако дойде някой с пари давам му акциите"... Бай Ганьа никога не изпуска келепира!

Потребителски аватар
Л^Геша
Контакти:

Мнениеот Л^Геша » 11 апр 2011 13:45

мм искаш да ми кажеш,че всяка година Батков е напред с 2-4 милиона така ли!? :)
Тези други неща и т.н и т.н. нито аз нито ти знаем колко са и какви суми заминават там...така че не прави финансовия отчет на Левски има кои да се занимава с него!
А това,че ни лъже ..мда честно и аз да съм ще послъгвам за някои неща, има неща които обикновения фен няма как да разбере! да не ти давам примери!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 11 апр 2011 13:46

ЕДИН милион от ТВ права, много ми се виждат...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2011 13:47

SAMP написа:Бях провокиран от един потребител, който защити Батков относно финансирането на клуба.

Този сезон:

Не видях данъци...
"1.5 милиона от М-тел"
Дай линк!
"1 милиона ТВ права"
Дай линк!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 11 апр 2011 13:50

Ако някой си мисли, че Батков е в Левски от патриотични подбуди- много е наивен. Това бе потвърдено и от Парламентарната комисия.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 11 апр 2011 13:52

Докато не го махнем,нещата ще стават все по-зле.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
levski_007
Контакти:

Мнениеот levski_007 » 11 апр 2011 13:53

727150 написа:Докато не го махнем,нещата ще стават все по-зле.

+1
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета,
левскар завинаги оставам,
левскар дори и след смъртта!!!

Върни се в “Левски”