Трансферно недоразумение в Левски взима колкото Тасевски, Грийн и Мулдер.Т С разбра защо България е перфектната дестинация за белгийския футболист на Левски Жанвион Матондо.
Бившият играч на Рода тръби пред чуждите медии (тези в Белгия), че бил много щастлив на „Герена". Нищо че шансовете за титла на сините са илюзорни, а на всичкото отгоре същият този щастливец Матондо е постоянно критикуван от родните журналисти. В повечето случаи винаги има логично обяснение, а при Матондо то се крие в парите.
Ясно е, че футболистът със звучното име Жанвион дойде на „Герена" не защото от малък е фен на Левски и обича отбора, а поради простата причина, че тук хем ще му плащат, хем ще играе в евро-турнирите (ако остане и след лятото). Какъв по-хубав вариант от това за изпадналия в немилост във втория тим на Рода футболист.
Знаехме, че Батков го е омаял с някое друго евро отгоре. Оказа се обаче, че въпросното омайване възлиза на месечна сума от 12 хиляди евро. Тук Бай Ганьо би казал: "Имал бол пари, платил".
Тънката подробност в случая е, че Батков ги няма, а от това страдат българските футболисти. Нормално е класните чужденци да взимат повече, но до този момент Матондо не попада в тази графа, дори обратното.
Заплатата му обаче го нарежда до ключови играчи като Грийн, Мулдер и Тасевски, които взимат горе-долу същите пари.-Не стига че е направо смешен и е по-слаб от който и да е юноша на Левски ами и му плащаме по една торба пари за това.
Трансферното недоразумение Матондо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Трансферното недоразумение Матондо
Последна промяна от 727150 на 29 мар 2011 12:09, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Re: Трансферното недоразумение Матондо
вчера четох един материал на един човек постигнал най-големите успехи с родния си ЛЕВСКИ.От там става ясно само едно нещо тук в БГ-не идват чужденци а отпадъка на Европа.много рядко да дойде класен играч.За Матондо иска ми се да напиша че има време ,че не се е адаптирал,че ще разгърне потенциала си,но не вярвам.За мен вече истината е една силна БГ-селекция и ако намерим хора като Бардон или Маркиньос които са истински профисионалисти и си обичат отбора.
Нашите в момента-Дембеле,Грийн,Мулдер не са като тях,те са просто единици които взимат заплата и се изхранват.За тях Левски е само това.
Нашите в момента-Дембеле,Грийн,Мулдер не са като тях,те са просто единици които взимат заплата и се изхранват.За тях Левски е само това.
LEVSKI_FOREVER
-
- Контакти:
727150 написа:На фона състояние странно, че на моментното на клуба звучи бившият играч на Рода тръби пред чуждите медии ...
Супер започна мнение звучи твое странно...
Заплатите на футболистите се определят при подписването на договора с футболиста, а не след като изиграе един полусезон /за съжаление/. Маркиньос, големия футболист 3 години се адаптира за да изиграе този що-годе силен сезон. И не мисля, че същия е чак толкова обладан от идеята ЦСКА и играе за каузата

И всъщност какво знае мизерното вестниче Т.С., че въобще му обръщате внимание какво пишело..
Батков не разбра,че за добър чужденец трябва да даде пари.
- blue SASHO77
- Контакти:
Интересно ми е, как успяха наще тикви,при положение,че вече се опариха от един такъв холандец(Слори), да направят и тази глупост с Матондо!!! И нека сега да не ми повтарят да чакаме,да се адаптира, да се не знам си кво....!!!!
САМО ЛЕВСКИ
Ето ги отново капацитетите. Не изчакаха човекът да изиграе и пет пълни мача, и вече са готови да бесят.
Бре, що не отидете по големите европейски клубове като консултанти? Щото там хората нямат навика след само пет мача да си гонят футболистите.
Бре, що не отидете по големите европейски клубове като консултанти? Щото там хората нямат навика след само пет мача да си гонят футболистите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Веднага да се изхвърлят Торес и Кака, съотвенто от Челси и Реал. Поредните трансферни недоразумения.
Тези отбори да взимат пример от нашите. Какво ми ги чакат по няколко сезона.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико
Много ми е интересно как е привлечен този футболист. Гледан ли е на живо или само по клипчето в Utube, препоръчан ли е и въобще що за трансферна политика? Интересно ми е как са привлечени другите холандци, дали те са гледани или само клипчета по нета?
ENTOMBED написа:Веднага да се изхвърлят Торес и Кака, съотвенто от Челси и Реал. Поредните трансферни недоразумения.
Да сравняваш, макар и задочно Торес с Мутондо е направо смешно. Кака и Торес са футболисти, които са показали вече своите качества и е въпрос на време да го направят отново. Къде обаче си видял качествата на тази белгиец, загатна ли поне малко за тях. Сравни го с Жоазиньо. Най комичното е, че напуснаха двете леви крила, а взеха дясно, цяла есен имаха проблем със статичните положения и трябваше централен защитник, а те взеха халф дефанзивен.
stoyankd написа:ENTOMBED написа:Веднага да се изхвърлят Торес и Кака, съотвенто от Челси и Реал. Поредните трансферни недоразумения.
Да сравняваш, макар и задочно Торес с Мутондо е направо смешно. Кака и Торес са футболисти, които са показали вече своите качества и е въпрос на време да го направят отново. Къде обаче си видял качествата на тази белгиец, загатна ли поне малко за тях. Сравни го с Жоазиньо. Най комичното е, че напуснаха двете леви крила, а взеха дясно, цяла есен имаха проблем със статичните положения и трябваше централен защитник, а те взеха халф дефанзивен.
+1 Както бях казал още след злополучното опорочено "Вечно Дерби",за мен е пълен некадърник и с нищо не се отличава да кажем от А.Киров,а от Дани Младенов определено е по - слаб.Въобще не ми се коментира трансферната ни политика тази зима,вижте примерите с Жо(продаден 2 седмици преди дербито), де Карвальо(АБСОЛЮТЕН автогол на цялото синьо ръководство).В тази връзка наистина не са ни лоши играчите,а целта на "легионерите"
е да вдигнат класата и нивото с някой фин пас,последно докосване или техника да кажем.
И тъй като Батков едва ли ще се махне,а то като се махне кой ли ще дойде,Ясен Безгласния и баш шефа Гонзо (при цялото ми уважение към него) може би е време да напускат преди да опорчат целия сезон.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"