Обичам Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ceckaaaaa96
- Контакти:
Сега разбирам,колко много те обичам!
Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!
Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
http://vbox7.com/play:0e857896
- petrof
- Контакти:
Re: Сега разбирам,колко много те обичам!
Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
ceckaaaaa96 написа:Здравейте! Казвам се Цветана и съм от едно градче близо до град Сливен. Вчера за първи път отидох на мач на ЛЕВСКИ. Нямате си представа как се почувствах,когато видях тези стотици хора с грейнали лица и сини шалчета да пеят песните за любимия отбор. Още щом стъпих на стадиона разбрах,че това ще е моят живот от тук нататък! За мен няма по-важно нещо от ЛЕВСКИ. Може би много хора,които четат това сега си казват "Тая е луда,как може толкова много да обича един отбор" е за тези хора ще кажа-Ами може! Всеки човек има интереси,всеки човек върви и се стреми към нещо,е аз избрах да вървя по синята пътека заедно със сините си братя и никога няма да съжалявам за този избор! Не можеш да заповядваш на сърцето,то само избира кой да обича,а моето сърце тупти за ЛЕВСКИ и ще тупти,докато не спре завинаги!Няма по-чиста и по-свята любов от тази към Левски! Няма по-хубаво нещо от това да чуеш ревът на стотиците левскари дошли без страх да подкрепят своя отбор! Сега разбрах,колко много те обичам!
Пожелавам ти следващият мач да е на Герена или на Васил Левски, които да се пукат по шевовете при поредния евро мач на Левски. Също така и на дербитата с цска има емоции, но те бледнеят пред първите...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
И аз като видях Синди Крауфорд си помислих същото, ама на ожених се за друга 

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- ceckaaaaa96
- Контакти:
Да,но не съм от Сливен! Както ти казах,няма да подкрепям отбор,който не обичам...не мога да заповядвам на сърцето си! 

Не вярвай ти на тез лъжи,не вярвай ти и запомни,че син си на велик народ,не си роден да бъдеш роб!
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
Човек с аватар на сръбски певец, говори за к*рви...
petrof написа:Нищо лично обаче казваш, че живееш около Сливен и отиваш да подкрепяш друг отбор срещу Сливен. Не, не го одобрявам. Прочети подписа ми отдолу, той е за хора като теб.
[offtopic]Ай стига с тея глупости бе... ти да не кажеш че гледаш мачове само на местния си отбор...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
И защо да е *****??? Ти не се обиждай, ама говориш глупости!
По твоята логика Манчестър, Реал, Барса трябва да имат само местни фенове ли? Че какъв е тогава смисълат на футбола? И на теливизионните предавания на мачове?
Човек трябва да подкрепя отбора, който му е на сърцето. Независимо дали е от София, Париж или Враца. Това твоето е криво разбран местен патриотизъм.
До момичето, и аз ти пожелавам мач на Герена, пълни трибуни.. гарантирам ти настръхване

- ultra_blue
- Контакти:
Нищо лично ма аз ако съм от Сливен няма как посмъртно да ме накараш да подкрепям отбора на Лечков по простата причина ,че не ми харева футбола който практикуват . По твоита логика вместо да слушаш Шабан слушай Баце Милко ! Не ти разбирам логиката... Иначе евала на момичето , избрала си правилната посока.
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
-
- Контакти:
Браво Petrof.....голям мъж си бил.Не те ли е срам да обиждаш така момичето.Засрами се и се извини.