Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2011 15:43

Вчера бях във Варна в командировка и разговарях с няколко момчета от фен клуба на Тича, работещи в нашата фирма в тамошния офис. Честно казано те не са очаровани от качествата на Димов и смятат, че няма да е от полза на Левски. Очаквам да напишете мнението си за Димов и имали шанс да помогне на Левски. Моля не се обиждайте от избора му, това е само един футболист от многото, които ще сменят клубната си принадлежност. Учудвам се на феновете на Берое, например за плаката срещу Иво Иванов. Погледнете си съставите и кажете колко са играчите ссъс стаж повече от 3 години. Аз бих се радвал да вземем и Александров(Шерифа), но явно това е невъзможно.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Има ли шанс Даниел Димов да се наложи в Левски.

Мнениеот ogrizko » 05 яну 2011 15:48

Момчетата от фен клуба на Тича явно още не могат да преглътнат, че Димов отиде в Левски и затова са казали, че няма да е полезен за Левски. Аз лично очаквам да е много полезен, вярвай ми, няма по-добър дефанзивен халф в България... работата на вашите защитници ще бъде максимално улеснена особено в българското първенство и ще внася повече стабилност отзад при мачовете на Левски в Европа. Гаджев в офанзивен план може да е по-добре от Димов, но в дефанзивен Димов е доста по-добра опция според мен поне. Димов освен друго има не лош удар, от време на време вкарва, напоследък бях забелязал, че си подобри доста играта с глава, така че е опасен и при центрирания в наказателното поле. Единствено бърка понякога при пасовете, но така или иначе никой не е безгрешен.. другото което е в минус, че се оказа предателче.. така че дори и да се окаже придобивка за Левски, се съмнявам дълго да му се радвате :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2011 15:56

ogrizko написа:Момчетата от фен клуба на Тича явно още не могат да преглътнат, че Димов отиде в Левски и затова са казали, че няма да е полезен за Левски. Аз лично очаквам да е много полезен, вярвай ми, няма по-добър дефанзивен халф в България... работата на вашите защитници ще бъде максимално улеснена особено в българското първенство и ще внася повече стабилност отзад при мачовете на Левски в Европа. Гаджев в офанзивен план може да е по-добре от Димов, но в дефанзивен Димов е доста по-добра опция според мен поне. Димов освен друго има не лош удар, от време на време вкарва, напоследък бях забелязал, че си подобри доста играта с глава, така че е опасен и при центрирания в наказателното поле. Единствено бърка понякога при пасовете, но така или иначе никой не е безгрешен.. другото което е в минус, че се оказа предателче.. така че дори и да се окаже придобивка за Левски, се съмнявам дълго да му се радвате :mrgreen: :mrgreen:

Не мисля, че е предател само защото е преминал в друг отбор. Ако работиш ще ме разбереш. Отказва ли се по добра оферта. Съгласи се, че най-големите отбори в България са Левски и Цска. Те играят винаги в Европа, на техните мачове ходи най-много публика, обръща им се най - голямо внимание от политищи и държавници, от футболни мениджъри и т.н. Не подценявам Черно море и др. отбори. Това е просто факт.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 яну 2011 15:56

Д.Д. не ни интересува, каквото иска да прави, затворена страница за Черно море, както трябва да бъде затворена и тая тема в нашия форум!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2011 15:57

Няма начин да се наложи, освен ако ръководството не реши да спести пари от трансфери и не привлече централен защитник, а на тази позиция да играе Грийн :? А дори и при такова положение не съм много сигурен дали в средата ще играе Димов или лидерът на отбора Ицо Йовов (който е по-добрият избор, лично за мен).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 яну 2011 15:57

Мюлдер-Грийн-Милиев-Минев/Старокин
Гаджев-Димов
Това ми изглежда доста добра предпоставка за хубав пролетен полусезон, поне в дефанзивен план.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

koi4i

Мнениеот koi4i » 05 яну 2011 15:59

Tommi написа:Няма начин да се наложи, освен ако ръководството не реши да спести пари от трансфери и не привлече централен защитник, а на тази позиция да играе Грийн :? А дори и при такова положение не съм много сигурен дали в средата ще играе Димов или лидерът на отбора Ицо Йовов (който е по-добрият избор, лично за мен).

Йовов като опорен халф е спринос клонящ към 0. Вече е стар, няма КПД в дефанзивен план.
Защо темата е в този подфорум?
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 05 яну 2011 16:01

Mourinio написа:Д.Д. не ни интересува, каквото иска да прави, затворена страница за Черно море, както трябва да бъде затворена и тая тема в нашия форум!

Не виждам причина да се сърдиш. този играч ни интересува и търся мнението на тези, които го познават най-добре- феновете на Тича.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 05 яну 2011 16:02

stoyankd написа:
Mourinio написа:Д.Д. не ни интересува, каквото иска да прави, затворена страница за Черно море, както трябва да бъде затворена и тая тема в нашия форум!

Не виждам причина да се сърдиш. този играч ни интересува и търся мнението на тези, които го познават най-добре- феновете на Тича.

нас не ни интересува Димов и дори ни срам, че е бил юноша на Черно море
Последна промяна от Mourinio на 05 яну 2011 16:04, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 яну 2011 16:04

stoyankd написа:Не мисля, че е предател само защото е преминал в друг отбор. Ако работиш ще ме разбереш. Отказва ли се по добра оферта. Съгласи се, че най-големите отбори в България са Левски и Цска. Те играят винаги в Европа, на техните мачове ходи най-много публика, обръща им се най - голямо внимание от политищи и държавници, от футболни мениджъри и т.н. Не подценявам Черно море и др. отбори. Това е просто факт.

Предлагат му оферта от чужбина, с по-добри условия.. и по-добри пари за Черно море... но лекето иска Левски, да му е честит избора.. явно търси повече медийни изяви както и такива извън терена :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”