Не, че разбирам много от счетоводство и финанси, но нещо не ми се връзват приказките на Баждеков. Как така загубата е в размер на 4 350 000 лева, а като гледам частта приходи и разходи, като ги сметна излиза повече "червеното"? Как се броят средствата, дадени от джоба на Батков. Много мирише цялата работа или просто Адвоката си е прибрал част от даденото от трасферите на Зе, Живко, Хичо, Сърмов, изобщо трасферите в последната точно една година. Никога не съм харесвал счетоводството.
Послепис: Ако модераторите сметнат за необходимо, може да изтрият темата.
Финансовата 2009 година за "Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Финансовата 2009 година за "Левски"
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Финансовата 2009 година за "Левски"
Както дава може и да взима, въпроса е да дава когато трябва.
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
daniel875, кога викаш са трансферите ?
daniel875 написа:Не, че разбирам много от счетоводство и финанси, но нещо не ми се връзват приказките на Баждеков. Как така загубата е в размер на 4 350 000 лева, а като гледам частта приходи и разходи, като ги сметна излиза повече "червеното"? Как се броят средствата, дадени от джоба на Батков. Много мирише цялата работа или просто Адвоката си е прибрал част от даденото от трасферите на Зе, Живко, Хичо, Сърмов, изобщо трасферите в последната точно една година. Никога не съм харесвал счетоводството.
Нормално, Баждека говори за приходи от 14 милиона, а разходите са доста повече - даже уточнява, че става въпрос за премии и заплати.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- south_division
- Контакти:
Изненадващо ! До сега винаги се хвалеше, че не сме на минус, а точно обратното. Да видим изминалата година как са финансите, поне приходите трябва да са повече. Дефакто излиза, че всички благодетели на клубове сериозно са на загуба.
-
- Контакти:
Е нормално вече да сме на загуба нали искараха наяве всички заплати на футболистите и ги притиснаха и оттам идват много много повече разходи.
south_division написа:Изненадващо ! До сега винаги се хвалеше, че не сме на минус, а точно обратното. Да видим изминалата година как са финансите, поне приходите трябва да са повече. Дефакто излиза, че всички благодетели на клубове сериозно са на загуба.
Е, то това има ли съмнение. На какво отгоре финансовите благодетели у нас ще са на печалба - има си рекламни, спонсорски, телевизионни права. И най - важното перо - евротурнири. И чак тогава собственика ще даде някой лев.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Не, че разбирам много от счетоводство и финанси, но нещо не ми се връзват приказките на Баждеков. Как така загубата е в размер на 4 350 000 лева, а като гледам частта приходи и разходи, като ги сметна излиза повече "червеното"? Как се броят средствата, дадени от джоба на Батков. Много мирише цялата работа или просто Адвоката си е прибрал част от даденото от трасферите на Зе, Живко, Хичо, Сърмов, изобщо трасферите в последната точно една година. Никога не съм харесвал счетоводството.
Споменатите трансфери не влизат в счетоводната 2009 г.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
абе пичове по-спокойно
по счетоводни данни е напълно възможно, а и така Баждека няма да плаща данъци - друг е въпроса каква е реалната ситуация, но това едва ли ще разберем някога

Изпускате нещо много важно в грубите си сметки за приходите и разходите на Левски... Данъците... Кой знае кви данаци плащаме... Помня, че Батков докато беше в парламента това беше една от основните точки за който се оплакваше...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]