За чужденците и българите в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

За чужденците и българите в Левски

Мнениеот santiliana » 07 ное 2010 17:00

Има ли смисъл да се привличат много чужденци, при положение, че съвсем не са кой знае колко по- класни от БГ играчите.Може би трябва само отделни единици като Дембеле и донякъде Грийн да бъдат привличани, но останалите като Тевия, Слори, че даже и Мулдер- съвсем не ме убеждават до ден- днешен, че са класа над българчетата. Имам усещането,че с всеки изминал мач особено Мулдер губи тотално формата си (а икато че ли си избира в кой мач да се напъне) и като прибавим супер слабата игра на централната ни двойка защитници, ето го отговора за малкото победи на Левски тази есен. В средата сме пълна "лудница"- Йовов си личи, че там не е негвото място и изобщо май почти никой не знае какво да прави по игрището...Този, ломският циган- е просто всичко друго, но не и професионален играч. Абе- трагедия.
А всичко започна прекрасно през юли...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

dodo7271
Контакти:

Re: За чужденците и българите

Мнениеот dodo7271 » 07 ное 2010 17:10

Според мен днес Грийн беше най-добрият от нашите. Проблемът изобщо не е в чужденците, а в резервите - Иса, Огнянов, даже и Дани Младенов. Те не са равностойни на титулярите.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 07 ное 2010 17:10

santiliana написа:Има ли смисъл да се привличат много чужденци, при положение, че съвсем не са кой знае колко по- класни от БГ играчите.Може би трябва само отделни единици като Дембеле и донякъде Грийн да бъдат привличани, но останалите като Тевия, Слори, че даже и Мулдер- съвсем не ме убеждават до ден- днешен, че са класа над българчетата. Имам усещането,че с всеки изминал мач особено Мулдер губи тотално формата си (а икато че ли си избира в кой мач да се напъне) и като прибавим супер слабата игра на централната ни двойка защитници, ето го отговора за малкото победи на Левски тази есен. В средата сме пълна "лудница"- Йовов си личи, че там не е негвото място и изобщо май почти никой не знае какво да прави по игрището...Този, ломският циган- е просто всичко друго, но не и професионален играч. Абе- трагедия.

чужденците прават разликата в Левски ако не си разбрал още ;]

Офтопик:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 ное 2010 17:18

Middlesbrough написа:
santiliana написа:Има ли смисъл да се привличат много чужденци, при положение, че съвсем не са кой знае колко по- класни от БГ играчите.Може би трябва само отделни единици като Дембеле и донякъде Грийн да бъдат привличани, но останалите като Тевия, Слори, че даже и Мулдер- съвсем не ме убеждават до ден- днешен, че са класа над българчетата. Имам усещането,че с всеки изминал мач особено Мулдер губи тотално формата си (а икато че ли си избира в кой мач да се напъне) и като прибавим супер слабата игра на централната ни двойка защитници, ето го отговора за малкото победи на Левски тази есен. В средата сме пълна "лудница"- Йовов си личи, че там не е негвото място и изобщо май почти никой не знае какво да прави по игрището...Този, ломският циган- е просто всичко друго, но не и професионален играч. Абе- трагедия.

чужденците прават разликата в Левски ако не си разбрал още ;]

но не всички- нали?!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: За чужденците и българите в Левски

Мнениеот Tommi » 07 ное 2010 17:23

Кои българи предлагаш да играят вместо Дембеле, Сержиньо, Тасевски, Жо, Мюлдер :?:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 07 ное 2010 17:25

Имаме Класни Български Играчи ама всички бягат навън не стоят тука.Иначе имаме играчи класни но не по-класни от Дембеле,Жо,Такевски,Гриин,Мюлдер и т.н.
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 07 ное 2010 17:26

Ако в Левски ги няма Дембеле,Грийн,Тасевски,Жо сме за никъде,кво толкова ревете.Проблема ни е че нямаме достойни техни заместници

GaL4o
Контакти:

Мнениеот GaL4o » 07 ное 2010 17:28

Този, който е отворил темата си личи, че не разбира от футбол. Добре споменал си Грийн и Дембеле, ама къде си забравил Тасевски. За Слори не съм съгласен, че е слаб. Да сега не показва нищо, но щом е бил национал на Холандия значи е добър. Ще видите какво ще прави след Нова година. Може би е нужен 1-2 централни защтитници не под 185см и може бе още един дефанзивен халф за конкуренция на Грийн и Гаджев. Няма да е излишен и един нападател да прави конкуренция на гарата и да го сменя в мачове като този със Славия, защото аз мисля, че иса още не е готов.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 ное 2010 17:31

На този етап имаме нужда от играчи като Грийн и Дембеле,те правят разликата от чуждите ! Според мен на Слори ще му отнеме време да се адаптира,но мисля,че има качества...поне така ми се струва ! Проблема е,че при младите,няма адекватни алтернативи на важните чужденци в Левски ! В българското първенство също няма толкова класни играчи,така че на този етап това е вариант,обаче това е пагубно за родния футбол...трябва да се вземат мерки,но никой нищо не прави !
Изображение

Върни се в “Левски”