Не е ли така? Отборът затъва и с тренер като Ясен не е взел един важен мач.
Винаги има някакви оправдания. Сега пък сме били имали тежък мач в четвъртък. Ми то другите отбори, които играят Европа да не би все да не могат да бият във вътрешните си първенства след мач от ШЛ или ЛЕ? Естествено, че си бият, само за Левски има някакви оправдания. Преди време споделих тук, че отборът ще загуби още точки на полусезона и Литекс ще е евентуално шампион. За съжаление се оказах прав, само дето разликата е 5 т. , а не 6, както си мислех. Това, че има още много мачове са приказки за наивници. Нещата в нашия футбол са ясни отдавна. Може би не са ясни на Ясен, Георги и компания.
И сега ще чакаме Яската да бие Академик и после видите ли колко силно играем, с настроение и ала-бала- само, че това не ни грее. После ще си платим на Монтана, както евентуално го направиха и други и ще си говорим колко ще сме силни след Нова година.Колкото бяхме и миналата година по същото време. Нямам нищо лично против Ясен Петров, но той просто няма капацитет за Левски. И защо за бога, където отиде, почва много силно и после веднага се срива още по-силно!
Левски върви все по- надолу
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Leooo
- Контакти:
- ///Maximalniq
Re: Левски върви все по- надолу
Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
Аман от такива левскари като вас!
- storm
- Контакти:
///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
+1000
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Да , така е !
Виновника обаче не е Ясен Петров !
А , Гонзо - помни ми думата .
Виновника обаче не е Ясен Петров !
А , Гонзо - помни ми думата .
///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
Абсолютно,то бива да си малоумен,но някой хора прекаляват

Добре де,защо не пускахте такива теми в четвъртък.Тогава Левски надигра един от най-силните френски отбори и бяхте много горди,че сте левскари,нали...Смешници

- storm
- Контакти:
niki87 написа:///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
Абсолютно,то бива да си малоумен,но някой хора прекаляват![]()
Добре де,защо не пускахте такива теми в четвъртък.Тогава Левски надигра един от най-силните френски отбори и бяхте много горди,че сте левскари,нали...СмешнициТвърдо зад отбора и спортно-техническото ръководство!ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ
Аз това го повтарям от седмици ,ама явно лапенцата по форумите не им отърва..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Дузпа пак за Левски ха-ха-ха ?

storm написа:///Maximalniq написа:Имаме 4 точки в Лига Европа , миналия сезон колко имахме по това време ??! Бяхме първи,а от два кръга сме втори... Миналата година по това време къде бяхме ?!!
+1000
Точките от ЛЕ не ме топлят. Нали според великото ни ръководство там щяхме за играем каквото стане, а основнта цел беше Шампионска титла и атака на групите на ШЛ. Още повече съм 100 % убеден, че и 1000 пъти да играев с Гент там не можем да ги бием. Тоест тези точки евентуално които имаме ще ни повдигнат само коефициента, но и той тази година за съжаление няма да ни стигне евентуално да сме поставен отбор в ЕКТ.
- ///Maximalniq
келеша написа:Дузпа пак за Левски ха-ха-ха ?![]()
Никът ти ти пасва идеално...