Вече изминава Октомври, 1/3 от първенството е в историята, а мачовете от групите в ЛЕ навлизат в решителната си фаза. Ето защо предлагам да направим една не толкова задълбочена (това ще го сторим в края на шампионата), но все пак достатъчно трезва и реална частична равносметка за представянето и състоянието на любимия ни син отбор.
Всичко започна като в някакъв прекрасен сън- селекция за първи път от много години, която на всичкото отгоре се оказа и успешна. Поне като гледахме мачовете и еуфорията, в която изпадахме от победите и игрите на момчетата в синьо. Този сън беше колкото неочакван за всички ни, толкова и пристрастяващ, просто не искахме да се събудим и да видим, че още е раничко за прословутата нова синя приказка. Но понеже обичаме страшно много отбора си ни се искаше тя вече да е започнала, защото през всичките тези години на мизерия, на борба за съществуване и реално- на физическо оцеляване на българския народ, единственото хубаво нещо за мен (а сигурен съм и за хиляди такива като мен мъже и жени със сини сърца) беше именно победния път на Левски в края на лятото и началото на есента. За съжаление обаче прекалено бързо се върнахме в изходно положение. Незная дали от "емоционално изпразване" в играчите впредвид отговорните мачове и постигането на целта за влизане в групите на ЛЕ, но на всички ни стана ясно, че нещо не върви както трябва в синия лагер. Далече съм от мисълта, че трябва да жънем само победи, макар, че за в България това трябва да става от само себе си...Но ми се получава лош привкус в устата, когато губим точки в резултат на безидейна, дезорганизирана и бих казал- СТРАХЛИВА игра срещу съперници, които не си струват притесненията...Очевадно е, че така и не се постига нужния синхрон в центъра на отбраната, Дъстли започна да губи форма и в мача с Литекс изглеждаше жалка картинка срещу бразилеца Дока. От ляво нямаме алтернатива на Веско, а в средата на терена е пълен хаос...Влади Гаджев така и не може да си върне формата, в която беше преди да получи онази нелепа контузи, а усилията на Грийн са крайно недостатъчни. Единственият ни градивен халф- Дарко Тасевски- е уникален играч, но и той е на моменти, както между впрочем и Жоазиньо. Привлеченият през лятото Дани Младенов започна "ударно" кариерата си при нас, като вкара няколко важни гола, но от няколко седмици насам не е същият и се вижда, че и той е изгубил всякаква форма. Засега топниво продължава да поддържа Гарра- та, и това ме кара да завърша тази равносметка със заключението, че единствено той прави разликата ни с отбора от миналия шампионат. И донякъде Грийн. За резервите просто няма смисъл да се говори- който и да освободят през зимата- все ще е от полза за отбора, а и за самия играч. И накрая една прогноза:
Ако през зимата се привлечат още 4-5 перспективни момчета, гладни за успехи и с характери на победители, то шампионът ще бъде Левски. Тук е мястото да спомена, че Ясен трябва да пуска по- смела тактика особено в БГ мачовете, защото не подхожда на отбор като нашия да играе в глуха защита и на контраатака срещу който и да е отбор от нашето първенство. Просто трябва да играем с мисълта за постоянна атака и преса на противника от 1-вата до последната минута.Това е!
Частична равносметка за представянето на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Частична равносметка
Частичната равносметка показва на този етап ,че вървим повече от добре.
-
- Контакти:
Петков - слаб
Дъстли - губи форма
Иванов - слаб
Милиев - слаб
Минев - ренде
Гаджев - ще уцели ли вратата?
Грийн - много добре
Жо - 1 път добре 1 път зле
Тасевски - отлично
Младенов - слаб
Гара - отлично
тва ни е отбора.
Дъстли - губи форма
Иванов - слаб
Милиев - слаб
Минев - ренде
Грийн - много добре
Тасевски - отлично
Младенов - слаб
Гара - отлично
тва ни е отбора.
todorovepodloga написа:Петков - слаб
Дъстли - губи форма
Иванов - слаб
Милиев - слаб
Минев - ренде
Грийн - много добре
Тасевски - отлично
Младенов - слаб
Гара - отлично
тва ни е отбора.
честито отивай за треньор !!
Стига де, стига от разбирачи ве
След силен мач сме върхът, след загуба не можем да го преживеем 2 седмици и постоянно правим безсмислени теми с още по безсмислени анализи... АМАН ! 

-
- Контакти:
Re: Частична равносметка за представянето на Левски
Пичове подкрепяйте отбора.Млад отбор сме,трябва ни още малко сработване,но този сезон ни радват.Припомнете си как бяхме миналата година.Ако не беше съдийската поръчка в Ловеч сега щяхме да водим и 6 точки в А група.Класа сме над всички и се представяме повече от достойно в Европа!Само Левски!
Пичове, разберете че този отбор е доста млад, искам да кажа млад като колектив. Това е сезонът за сработване на линиите, за привикване на чужденците кър родния футбол и за куп други неща. Наистина е кофти да паднеш от пряк конкурент за титлата, но нека сме реалисти: Литекс е една добре смазана машина в момента, не е машина за много голове, а такава за точки.
Така че...нека да нямаме свръхочаквания за този сезон, все пак има още мноооого мачове до края. Смятам че урожаят на този отбор (ако няма продажби разбира се) ще е догодина
[offtopic]"Авторе" на темата: Би ли ни посочил отбор, който атакува, пресира и мачка от първата до последната минута, такъв който играе средно по 1.5 мача на седмица
[/offtopic]
Така че...нека да нямаме свръхочаквания за този сезон, все пак има още мноооого мачове до края. Смятам че урожаят на този отбор (ако няма продажби разбира се) ще е догодина

[offtopic]"Авторе" на темата: Би ли ни посочил отбор, който атакува, пресира и мачка от първата до последната минута, такъв който играе средно по 1.5 мача на седмица

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- deepblue1963
Левски 20м. 13 3 4
4 загуби(от Спортинг,Лил,Литекс,Ч-ц-всички като гости)-"страшна трагедия".Да извадя ли статистиката за Ман Юн,Байерн,Ювентус,Рома,Севиля,Ливърпул...Тях трябваше да са ги "разформировали" вече,по логиката на някои!Или да обявят "нулеви" години?
4 загуби(от Спортинг,Лил,Литекс,Ч-ц-всички като гости)-"страшна трагедия".Да извадя ли статистиката за Ман Юн,Байерн,Ювентус,Рома,Севиля,Ливърпул...Тях трябваше да са ги "разформировали" вече,по логиката на някои!Или да обявят "нулеви" години?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Гонзо и Ясен не един път казаха,истинското лице на Левски ще го видите на пролет,в момента нещата се правят в движение/през зимната пауза всички ще направят заедно пълна подготовка и на пролет ги мятаме с нови сили.
ГРИША ГАНЧЕВ СЛЕД МАЧА С ЛЕВСКИ : " ДОСЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЛЕВА НА МИШОК ( СЪДИЯ ) НЕ СЪМ БУТАЛ , ТАКА ЧЕ 30 БОНА И ПАК СМЕ ШАМПИОНИ
Абе стига сте пускали тъпи теми
Не разбрахте ли , че пролетта ще смачкаме всички и то много здраво , още повече ,че всички кацат на "Герена"