Младите "надежди" на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Младите "надежди" на Левски

Мнениеот santiliana » 04 окт 2010 19:34

Пускам тази тема за бъдещето на младите "надежди" не само в любимия ми син отбор, но и в ЦСКА, Литекс и т.н. Кой каквито наблюдения и мнения има по този въпрос да ги изкаже пред нас. Аз ще кажа от моя гледна точка, че футболисти като Огнянов, Киров, Иса, Балтанов ще си останат вечните надежди, защото е очевадно, че просто нямат качества за титуляри в синия отбор. Ако искат да се развиват, трябва час по- скоро да си намерят отбор от тяхната черга, където и напрежението не е толкова голямо и няма да ги смазва...
В ЦСКА също има момчета, които или не им се дава достатъчно шанс или може би и те не показват достатъчно качества за да се впишат в титулярните 11. Един Томи Костадинов ми е правил доста добро впечатление, както и Дечев.
В Литекс така и не разбрах това момче Момчил Цветанов, както и братята Миланови (извинявям се, ако съм объркал фамилията им), но постоянно чакаме да се развият, да се наложат и да тръгнат смело в БГ футбола.Същото се отнася и до другите отбори. Понякога си мисля, че медиите си избират дадено момче от някой отбор и започват да пускат в обръщение името му, от което феновете подземват тази фамилия на момчето и само след няколко месеца то е превърнато ненужно в "звезда". Най- елементарен пример е защитника на Миньоро - Даниел Златков. Т. нар. "Пернишки Роналдо" :o
Това е само един пример как по изкуствен начин се издигат в облаците футболисти, които все още не са показали дори качества за що годе по- стойностен футбол.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

левскар07
Контакти:

Re: Младите "надежди"

Мнениеот левскар07 » 04 окт 2010 19:39

Тази вечер не ми е до млади надежди. В Сливен какви "надежди" играха.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 окт 2010 19:42

От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори(особено в ЦСКА!Там полУжението е ултрахипермегатрагикомично)!За останалите отбори не мога много да коментирам,но и там положението май не е розово!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 04 окт 2010 19:43

Какви надежди....най-големите ни надежди, това лято направиха супер трансфери....Мишо Александров от Борусия Дортмунд, в Академик Сф, Антонио Михайлов от Милан, в Сливен и супер звездата Курдов от Леверкузен, в Ботев....страшни таланти, няма що...

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 окт 2010 19:44

delqnski47 написа:От 20 години не се работи правилно в школите на наште отбори(особено в ЦСКА!Там полУжението е ултрахипермегатрагикомично)!За останалите отбори не мога много да коментирам,но и там положението май не е розово!

Ако слуховете за школата на ЦСКА са верни и на половината, просто трябва да бъде закрита!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 окт 2010 19:45

За кои млади надежди говорим, за онези които искат да станат мъже и добри футболисти или за онези които на 16-17 години имат вече минимум по една татуировка и се бият в гърдите пред другите с думите аз съм фешън и тренирам/играя в Левски, Литекс, ЦСКА и т.н.?
Изображение

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 04 окт 2010 19:46

През седмицата имаше много коментари че поне двама или трима от юношите ви трябва да играят,е сега играха и веднага казвате че не стават.Големи сте фурнаджииски лопати
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 окт 2010 19:54

левскар07 написа:Тази вечер не ми е до млади надежди. В Сливен какви "надежди" играха.

Точно днешния мач ме провокира да драсна тази тема, защото в един мач, който трябваше да се вземе безкомпромисно (та все пак играят 13-ия срещу 1-вия) и при самочувствието на участници в ЛЕ, именно тез "вечни надежди" задължително трябваше да докажат, че имат място в Левски. Но те ме убедиха в другото- през зимата да им се намери друг отбор...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 окт 2010 19:56

Няма никаква "млади надежди" ,спрете да се заблуждавате!!!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 окт 2010 20:01

Къв е тоя Огнянов дето сигурно 10 центрирания имаше от корнер или пряк свободен и всички ги пропиля едно свястно центриране нямаше.(друг е въпроса кой му дава да изпълнява корнерии пряк свободни ,но това е друга тема). Или пък Иса който освен 1 удар с глава,който мина адски далеч от вратата може да е за отбор като Левски.За Мездра да ама тука не става.

Върни се в “Левски”