Сержиньо Грийн - фен тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Сержиньо Грийн - фен тема

Мнениеот Parmalat » 26 сеп 2010 14:06

[center]Изображение[/center]Холандският полузащитник Сержиньо Грийн, който донесе победата с 3:2 над Гент на старта на груповата фаза на Лига Европа заяви, че тима може да мечтае дори за финал в турнира. Бившият футболист на Фейенорд и Витес отговори на въпросите, които привържениците на "сините" отправиха към него чрез официалния сайт на клуба. Както е известно, в Левски се превърна в практика някои от играчите да отговаря на въпроси на "сини" фенове един път седмично.

-Сержиньо, как се чувствате като футболист на Левски?

-Чувствам се много добре в България и специално в София. Впечатлен съм от посрещането, както в клуба, така и от феновете по трибуните. Харесва ми начина по който привържениците обичат този отбор и ги поздравявам. Винаги се радвам да ги виждам по трибуните и съм впечатлен от тяхната подкрепа.

-Как се почувствахте, когато отбелязахте победния гол срещу Гент?

-Не знам дали ще бъде достатъчна една дума, но се почувствах щастлив, защото знаех колко е важно отбора да започне с победа в Лига Европа.

-Може ли Левски да стигне до финала на Лига Европа?

-Пътят по който сме поели е доста дълъг. Сега сме в самото начало. Финал? Защо, не! Би трябвало всички отбори, които се състезават в груповата фаза, да имат подобна цел. Нека да минат следващите два мача, за да може да се сравним с отборите в групата и след това да мислим за всичко останало, което може да ни се случи.

-Защо избра да играеш за Левски?

-На първо време моя мениджър ме запозна с офертата на Левски. Направих си свое собствено проучване, сторих нещо елементарно, влязох в интернет, поразпитах насам-натам, тъй като в Холандия българското първенство не е особено познато. Впоследствие дойдох в България и изгледах един мач на Левски. Хареса ми това, че Левски играе футбол, не търси с дълги топки вратата, има много добри футболисти. Аз искам да играя в отбор, който има изграден стил на игра и се опитва да играе хубав, практичен футбол. И сега не съжалявам, че избрах Левски.

-Приключи ли за теб периодът на адаптация?

-Като изключим езиковата бариера, всичко останало е перфектно. Все пак езика на футбола е еднакъв навсякъде. Но искам и съм длъжен да науча български език, за да ми е още по-лесна комуникацията. Радващото е, че успях много бързо да се аклиматиризам, няма от какво да се оплача, всичко е много добре за мен.

-В момента можеш ли да кажеш нещо на български?

-„Как си", „Добре", „Много добре", „Добър ден", „Сам", Само Левски" (смее се).

-На какви позиции на терена си играл в твоята кариера?

-През цялата ми кариера съм играл в защитния вал. През по-голямата част дефанзивен халф, понякога и като защитник. Разбира се, първата ми цел е да помагам на отбора в дефанзивен план, но имам и доста офанзивни характеристики. Обичам да дриблирам, да давам извеждащи пасове, да участвам в изграждането на атаките. Надявам се, че с течение на времето освен да си върша работата в дефанзивен план, ще давам тласък на отбора и в другата фаза.

-Кой е най-щастливия ти момент в кариерата?

-По принцип всеки един ден, в който мога да играя футбол ме прави щастлив. Все пак, освен че ми е професия, аз обичам и харесвам футбола тъй като той ми е и хоби. Ако трябва да отбележа все пак някакъв момент, това се случи преди три години, когато спечелих купата на Холандия с екипа на Фейенорд.

-Как приеха твоите близки и приятели трансфера ти в Левски?

-В началото наистина бяха изненадани и ме попитаха накъде съм се запътил. Но след като близките ми успяха да присъстват на мачовете, да разгледат и София и да се запознаят по-отбилзо с културата и нравите на хората, вече са щастливи. Аз съм играл във Фейенорд, един голям клуб, с традиции в Холандия, а в последния сезон се подвизавах ъвв Витес. Исках да се завърна в сериозен клуб, който да се бори за първите места и се радвам, че съм попаднал на точното място. Левски е именно такъв сериозен клуб.

-Какви са твоите планове за бъдещето?

-Не искам да правя дългосрочни планове, тъй като съм имал доста тежки моменти в живота ми. Загубих баща си, семейството ми също е имало много здравословни проблеми. Сега съм щастлив, че имам дъщеря и гледам в нейната посока и нейните очи. А когато тя е щастлива, а в момента те с жена ми са много щастливи в България, аз също съм щастлив. Хората ме приемат добре, дружелюбни са, града е е чист и няма причина да не съм щастлив тук.

-Твоите плитки карат хората да те сравняват с твоя сънародник Едгар Давидс?

-Познавам много добре Едгар Давидс и имам респект към него, защото е страхотен футболист и е играл в много големи клубове. Но ние сме различни с него. Приличаме си само по прическите. Различни сме като стил на игра. През лятото сме се засичали с него по игрищата в Холандия, виждаме се по улиците.

-Ще спечели ли Левски титлата в България?

-Имаме добри шансове да станем шампиони. Отборът има класа, събрани са добри футболисти, специалистите които ни ръководят са на високо ниво. Имаме шансове да го постигнем, но ние трябва да бъдем фокусирани върху ежедневните ни изяви, както на тренировки, така и по време на мачове, за да постигнем голямата цел, да станем шампиони и да продължаваме добре в Европа.

http://football.sportal.bg/news.php?news=261276

Доста интересно интервю на холандеца в Левски Сержиньо Грийн.Хубаво е да имаш големи цели,но това с финала на Лига Европа е голям залък,но мечтите са безплатни.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Re: Сержиньо Грийн: Левски на финал в Лига Европа? Защо, не!

Мнениеот Lieutenant Randall » 26 сеп 2010 14:13

Пределно ясно е, че финалът в ЛЕ не е голям, а много голям залък, но който не мечтае, той не постига нищо! :) По-добре отбор с футболисти, които имат някаква цел, колкото и фантастична на пръв поглед да е тя, отколкото отборче, чиято единствена цел е да спъне някой по-голям от тях (а такива у нас дал Бог), за да запише "златна" страница в историята си. :)
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 26 сеп 2010 14:15

Иначе право казва Сержиньо - Левски може да направи чудо, но шансът е малък. Просто не сме готови. Да гледаме в по-близко бъдеще. ;)
Последна промяна от messi7 на 26 сеп 2010 21:52, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 14:17

Преди няколко години и Сакалиев каза същото след мача с Леверкузен, но тогава отзивите не бяха подобни. Добре е, че има мечти, а бяха подигравателни изказвания.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 26 сеп 2010 14:22

Единствения шанс да се случи подобно нещо ,е да го сънувам :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 сеп 2010 14:29

ебати глупавия журналист...

Има ли Левски шанс да стигне до...
ем кво да им каже ? натубват му думи в устата...
ние от групата няма как да излезем тия...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 26 сеп 2010 14:44

Нека свикнат в Европа този сезон пък кавото направят.Да се готвят за догодина за атака на Шампионската Лига.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 26 сеп 2010 14:44

Момчето казва "Защо не?" а не, че задължително ще спечелим Лига Европа.
Трябва си и малко самочувствие, а пък в крайна сметка имаме ли какво да губим?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 26 сеп 2010 14:45

леко леко :lol:
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
napred_trizvezdni_1948
Контакти:

Мнениеот napred_trizvezdni_1948 » 26 сеп 2010 14:55

Мечтите наистина са безплатни, момчето явно е било още на градус когато е давал интевю след поредното фиаско в студентски град, иначе дано излезете от групите.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.

Върни се в “Левски”