Номер 11 в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Номер 11 в Левски
Някой знае ли защо Топузаков си го харасваше и ми е чудно защо гонзо замрази номерата 8,9,11, сигурно ще добави и на кривия 7 и на Йовчо ,Гледам и от локо сф кристиан добрев е с 11 И капдевила от Испания чудна работа 

мерси на GOLEADOR за помоща и песента която ми подари 

Re: Номер 11 в Левски
Номер 11 Топчо го харесваше заради баща си .На времето баща му е играл с този номер ,и в памет на него(той е покойник)Топчо го носеше.
.
.
Топчо играеше във Левски със 11 номер,в чест и памет на баща му.Баща му на времето играеше във Шумен със 11 номер...това е причината
tani написа:Номер 11 Топчо го харесваше заради баща си .На времето баща му е играл с този номер ,и в памет на него(той е покойник)Топчо го носеше.
.
Къде игра баща му ?
И през 1988 ,,Черно море ,, го купи за 1500 лева от ,,Шумен ,, !
Един добър впрегатен кон вървеше по скъпо ,около 3000 лева .
Но ,Топузаков -син имаше характер -не мога да го отрека.
iast70 написа:tani написа:Номер 11 Топчо го харесваше заради баща си .На времето баща му е играл с този номер ,и в памет на него(той е покойник)Топчо го носеше.
.
Къде игра баща му ?
Калин Топузаков (1957 - 1998 година; бивш играч на Димитровград, Шумен, Черно море, баща на Елин Топузаков).
[center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]

Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам[/center]
Чети ,всичко което съм писал говядино.
- Синият Болярин
- Контакти:
За номер 9 можем да се сетим защо е замразен, но за останалите не ми е много ясно. Ако не бъркам, 8 се носеше последно от Сърмов. Чак такава легенда ли стана
Въпреки страхотното представяне на Дембеле, още е рано да го превъзнасяме и да го сравняваме със сини легенди. Но все пак си мисля, че при запазване на формата, тогава ще заслужи да носи 9 на гърба си.

Топчо дойде в Левски като нападател а Люпко Петрович го направи защитник
iast70 написа:tani написа:Номер 11 Топчо го харесваше заради баща си .На времето баща му е играл с този номер ,и в памет на него(той е покойник)Топчо го носеше.
.
Къде игра баща му ?
И през 1988 ,,Черно море ,, го купи за 1500 лева от ,,Шумен ,, !
Един добър впрегатен кон вървеше по скъпо ,около 3000 лева .
Но ,Топузаков -син имаше характер -не мога да го отрека.
Това за баща му го знам от моя дядо,не съм запознат със подробностите
- deepblue1963
Всъщност,какво значение има кой какъв номер носи?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!