Гонзо,Ясен и Гиби обучават млади таланти от школата на Левски етова е правилния път.БРАВО БРАВО
http://gong.bg/view_article.php?article_id=156375
Гонзо и Ясен обучават млади таланти от школата на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Гонзо и Ясен обучават млади таланти от школата на Левски
Браво! Много хубава инициатива!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
Приятно съм изненадан,надявам се да продължат така!Това се вижда рядко по наще терени,така,че си е наистина похвално!Успех на малчуганите!
Евала,точно така,трябва да се работи с младите.
В противовес на казаното досега ще кажа. Добър PR и нищо повече. Сто пъти ще бъда по-доволен, ако всяка година излизат по двама готови футболисти за първия отбор. Проблемът с децата и юношите е голям и само с подобни акции няма да се разреши. Явно нещо куца в работата с тях. Примери за неспособността на юношите да се интегрират в първия отбор са много - Цачев, Табаков, Генев са последните нереализирали се . Балтанов, Огнянов, Ц.Димитров откога са в първия отбор? Ако продължават така да играят, се очертава и те да напуснат отбора.
- blue avalanche
- Контакти:
noo написа:В противовес на казаното досега ще кажа. Добър PR и нищо повече. Сто пъти ще бъда по-доволен, ако всяка година излизат по двама готови футболисти за първия отбор. Проблемът с децата и юношите е голям и само с подобни акции няма да се разреши. Явно нещо куца в работата с тях. Примери за неспособността на юношите да се интегрират в първия отбор са много - Цачев, Табаков, Генев са последните нереализирали се . Балтанов, Огнянов, Ц.Димитров откога са в първия отбор? Ако продължават така да играят, се очертава и те да напуснат отбора.
Школата на нито един отбор в света,не произвежда играчи ГОТОВИ за мъжкия отбор!На Цачев,Генев и Табаков кой им е виновен?Може,пък,да не са били чак толкова добри,колкото му се е струвало на някой!
blue avalanche написа:noo написа:В противовес на казаното досега ще кажа. Добър PR и нищо повече. Сто пъти ще бъда по-доволен, ако всяка година излизат по двама готови футболисти за първия отбор. Проблемът с децата и юношите е голям и само с подобни акции няма да се разреши. Явно нещо куца в работата с тях. Примери за неспособността на юношите да се интегрират в първия отбор са много - Цачев, Табаков, Генев са последните нереализирали се . Балтанов, Огнянов, Ц.Димитров откога са в първия отбор? Ако продължават така да играят, се очертава и те да напуснат отбора.
Школата на нито един отбор в света,не произвежда играчи ГОТОВИ за мъжкия отбор!На Цачев,Генев и Табаков кой им е виновен?Може,пък,да не са били чак толкова добри,колкото му се е струвало на някой!
Нещо не съм съгласен с твоето мнение. Погледни отборите на Барселона, Байерн, Арсенал,почти всички френски отбори, Челси също ми правят добро впечатление в последно време. Да не ги изреждам всички. Като казвам готови играчи, да се разбира юношите влизайки в мъжкия отбор, за максимум година да стават титуляри.
А с Генев, Цачев и Табаков не е работено правилно, може и да нямат нужните качества, а явно има липса и на характер.
- blue avalanche
- Контакти:
noo написа:blue avalanche написа:noo написа:В противовес на казаното досега ще кажа. Добър PR и нищо повече. Сто пъти ще бъда по-доволен, ако всяка година излизат по двама готови футболисти за първия отбор. Проблемът с децата и юношите е голям и само с подобни акции няма да се разреши. Явно нещо куца в работата с тях. Примери за неспособността на юношите да се интегрират в първия отбор са много - Цачев, Табаков, Генев са последните нереализирали се . Балтанов, Огнянов, Ц.Димитров откога са в първия отбор? Ако продължават така да играят, се очертава и те да напуснат отбора.
Нещо не съм съгласен с твоето мнение. Погледни отборите на Барселона, Байерн, Арсенал,почти всички френски отбори, Челси също ми правят добро впечатление в последно време. Да не ги изреждам всички. Като казвам готови играчи, да се разбира юношите влизайки в мъжкия отбор, за максимум година да стават титуляри.
А с Генев, Цачев и Табаков не е работено правилно, може и да нямат нужните качества, а явно има липса и на характер.
Ми Къркич откога е в мъжкия отбор на Барса,но не е титуляр!Поправи ме,ако греша.Не знам откъде ти хрумна Челси,но в момента в мъжкия отбор(имам пред вид титулярите) няма нито един юноша на отбора,т.е от академията(при тях така се казва).
Последна промяна от blue avalanche на 10 сеп 2010 20:24, променено общо 1 път.
Ми Къркич откога е в мъжкия отбор на Барса,но не е титуляр!Поправи ме,ако греша.не знам откъде ти хрумна Челси,но в момента в мъжкия отбор(имам пред вид титулярите) няма нито един юноша на отбора,т.е от академията(при тях така се казва).
Ако смяташ, че всеки става за мъжете в Барселона, си в грешка. Миналата година в доста мачове на Челси, последните 25 минути пускаха доста юноши от тяхната академия. Всички показаха много голям потенциал. А факта, че дори Абрамович спря парите за гръмки трансфери, говори красноречиво как ще действат в бъдеще. Ще вземат юноши до 17 години, такива като Хътчисън, Брума, Гаел Какута, Фабио Борини и ще се опитват до 20-21 години вече успешно да играят при мъжете.