http://football.sportal.bg/news.php?news=258196
фициално: Три фирми искат да купят Левски - преговарят с Батков
08 септември 2010 | 19:54
Три мощни фирми желаят да закупят част или всички акции на българския гранд Левски. Това съобщи представителят на кандидат-купувачите Юлиян Ненчев. "Има интерес към Левски. Аз съм оторизиран от името на фирмите да проведа първоначални разговори. За една сделка обаче трябва съгласието на двете страни. Това мога да кажа", коментира Ненчев пред "Канал3".
Все още не е ясна позицията на Тодор Батков и дали той е склонен да продаде Левски. Преди 4-5 месеца сделка почти сигурно щеше да има, но сега нещата стоят малко по-различно.
Последно:Батков продава ли Левски или не
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Последно:Батков продава ли Левски или не
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Re: Последно:Батков продава ли Левски или не
Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.
Да не е луд
. Сега, когато отборът върви нагоре, не се продава. Що не се опитаха да го купят миналата година, щяха да минат тънко.

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
. Сега, когато отборът върви нагоре, не се продава. Що не се опитаха да го купят миналата година, щяха да минат тънко.
Една стока се продава тогава, когато е актуална

ricco написа:Всички май това се питат в момента.Мен ми се струва че няма да го продаде.
Според мен пък отдавна чакаше точно това.А и сега е удобният момент за него,все пак отбора е с по-висока цена отколкото миналата година когато бе тотална разруха.

Стока се продава когато има хубава цена,а сега е удобен момент ,а и като го знам къв е лакомник,май този път е истина.
Чува се ,че дължи и пари на доста футболисти сегашни и бивши.
Да го продава и стига ни е мъчил вече.

PFC Litex написа:dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
Така е, само че сега тази стока ще носи пари на собственика
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:PFC Litex написа:dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
Така е, само че сега тази стока ще носи пари на собственика
А ти за ккаво мислиш,че ще го продава-за дренки ли.
Ами сега е момента да ги лапне -така се изкарват пари.
Взимаш нещо без пари и го лашкаш в най-удобният момент ,на най-хубавата цена

Абе тази селекция, където я направи, не е случайна. Скоро ще се разбере кой стои зад нея.
- Captain Stottlemeyer
PFC Litex написа:dodo7271 написа:Да не е луд![]()
![]()
Или точно обратното, когато трябва да се отървеш от нея, а случаят май не е точно такъв!

П.П. Апропо, Любо Пенев има ли клауза в договора, че ще ви класира за ЕКТ, или догодина пак ще имате нов наставник?!

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
run1973 написа:Така е, само че сега тази стока ще носи пари на собственика
А ти за ккаво мислиш,че ще го продава-за дренки ли.
Ами сега е момента да ги лапне -така се изкарват пари.
Взимаш нещо без пари и го лашкаш в най-удобният момент ,на най-хубавата цена

И да изпусне 2 милиона евро от Лига Европа, плюс приходите от билети, плюс парите от продажбата на Дембеле и Жоазиньо? Значи не знаеш кой е Батков