Акалски дебютира в мача на юношите, дъни се при гола на железнирачите
Ясен Петров и Георги Иванов не останаха никак доволни от мача на юношите на Левски с Локомотив София, завършил 1-1. Младите сини таланти поведоха в резултата с гол на Николаев, но последваха доста пропуски пред вратата на Локо. Това не се хареса на Петров и Иванов и те си тръгнаха още преди края на първата част. Добри положения имаха любимеца на Гонзо Тодор Чаворски и Яначков, което показа, че и младите играчи не са се поучили от това, което показаха батковците им срещу Видима.
Дебют със синия екип направи и вратаря Кирил Акалски, но и той едва ли ще иска да си го спомня. Именно юношата на Марица носи вина за попадението на железничарите и така не вдъхна много надежди да замени изключително колебливия Митрев. За юношите игра и Калин Щърков, който рядко попада в групата за мачовете на първия отбор.
Левски: Кирил Акалски, Иван Стоянов, Георги Ангелов, Асен Георгиев, Калин Щърков, Янко Анеглов, Никола Яначков, Тодор Чаворски, Стоян Кадвчин, Кристиян Николаев, Даниел Шмедин
***.eu
------------------------
Ако е така сме цъфнали, гошо вратарчето нестава, митрев видяхте го, са и тоя...
Акалски се дъни за юношите
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
- Даниел Младенов
- Контакти:
Re: Акалски се дъни за юношите
Време е Гошето да се върне да пази, той е най-стабилния от всички и с най-много опит 

Петков е без алтернатива.Класи е над другите.Незнам какво става и защо не играе,но си представете че Минев се контузи и че Щърков трябва да играе на негово място.
-
- Контакти:
Май най-добре ще бъде в мачовете от лига Европа да си пази Гошето, нищо че не е в най-добрата си форма. оправихме
халфовете и нападението, при вратарския пост го втасахме.
халфовете и нападението, при вратарския пост го втасахме.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Митрев не трябва да пази не разбрахте ли ? Гола срещу Видима пак беше по негова вина. Просто не става момчето.. Харесвам го, но не става
НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ
азсъм сериозно притеснен от драмата за вратар
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Нормално, тоя не беше играл от толкова време, отпишете го поне до пролетта... Иначе странно впечатление ми прави това, че Божката играе добре, когато е за по 1 мач... Пуснат ли го в 2 или повече и почва да бърка... Дали е от това, че за повече мачове се получават повече положения за грешки, или е на психическа гледна точка не знам... Обаче си мисля, че се дължи на психиката му. Срещу Челси тогава беше ОК, по- миналия сезон срещу ЦСКА когато варди- ок, срещу АИК 1-вия мач беше добре, но после го пуснаха за по- постоянно и опа...
П.П: Гошо си е Вратарчето, така, че да се спират с тия експерименти!
П.П: Гошо си е Вратарчето, така, че да се спират с тия експерименти!
- Sleepwalker
- Контакти:
Но Гошето е до време!Колко още ще се залага на него - година,може би две?Разбираемо е, че Ясен и Гонзо се стремят да подмладят поста, друг е въпросът дали Божката е точният човек в случая... 

- SuperSpurs
- Контакти:
За Лига Европа опита е безценен - Г.Петков е без алтернатива.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
- santiliana
И каква му е "издънката" на Киро?!?!
То с такива играчи пред него и Касиас би допуснал грешки.
Пичове, нека спрем да си създаваме излишно грижи на главите. Само се пускат глупави теми и се започва едно дълго и безкрайно "творчество" от куцо, кьораво и сакато. На всички е ясно, че няма безгрешен човек, още по- малко футболист (вратар). В момента вместо да се радваме на това, че най- после имаме отбор, който пълни стадиона, ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост. Та ние имаме 3-мата най- добри български вратари от нашето първенство, какво повече?! Всеки има периоди на невървеж и малшанс, да не би вие да сте безгрешни?! Айде стига, вземете се стегнете малко и се дръжте мъжки. А тарикат мъж не хленчи.
Хайде- със здраве!
То с такива играчи пред него и Касиас би допуснал грешки.
Пичове, нека спрем да си създаваме излишно грижи на главите. Само се пускат глупави теми и се започва едно дълго и безкрайно "творчество" от куцо, кьораво и сакато. На всички е ясно, че няма безгрешен човек, още по- малко футболист (вратар). В момента вместо да се радваме на това, че най- после имаме отбор, който пълни стадиона, ние си измисляме теми за проблеми на вратарския пост. Та ние имаме 3-мата най- добри български вратари от нашето първенство, какво повече?! Всеки има периоди на невървеж и малшанс, да не би вие да сте безгрешни?! Айде стига, вземете се стегнете малко и се дръжте мъжки. А тарикат мъж не хленчи.
Хайде- със здраве!