В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
Очевадно е ,че Левски няма вратар.Тепърва ще берем ядове с палячото Митрев.Не знам ръководството какво се чуди,а не взема качествен страж.После ще е късно........Да не стане като при Мъри-имахме отбор,но нямахме вкарвач,а изпуснахме Новакович,после знаем какво стана.
Re: В Левски сме или слепи или нещо по-лошо?
BlueRadiotherapist написа:Очевадно е ,че Левски няма вратар.Тепърва ще берем ядове с палячото Митрев.Не знам ръководството какво се чуди,а не взема качествен страж.После ще е късно........Да не стане като при Мъри-имахме отбор,но нямахме вкарвач,а изпуснахме Новакович,после знаем какво стана.
Нали взехте Акалски?

Грешката днес е на защитата,не толкова на Митрев!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Няма ли го Гошо Вратарчето.....винаги сме имали изцепки на вратата...
Точно щях да отварям тема!
Адски слаб митрев, направо смешен! Безкрайно неориентиран на центриранията, няма чувстово за пласиране, елемнтарни топки не се усеща да пресича, закъснява с излизанията - пълен провал! Страх ме е че ще ни провали един сезон който обещава много!
За колегата който писа че гола е на защитата - няма как да е техен след като 2 защитника са до нападателя и митрев излиза???!?!?!?!
Адски слаб митрев, направо смешен! Безкрайно неориентиран на центриранията, няма чувстово за пласиране, елемнтарни топки не се усеща да пресича, закъснява с излизанията - пълен провал! Страх ме е че ще ни провали един сезон който обещава много!
За колегата който писа че гола е на защитата - няма как да е техен след като 2 защитника са до нападателя и митрев излиза???!?!?!?!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
BlueRadiotherapist написа:Очевадно е ,че Левски няма вратар.Тепърва ще берем ядове с палячото Митрев.Не знам ръководството какво се чуди,а не взема качествен страж.После ще е късно........Да не стане като при Мъри-имахме отбор,но нямахме вкарвач,а изпуснахме Новакович,после знаем какво стана.
И какво е виновен Митрев в случая .. ?? защитниците не си свършиха работата .. той тръгна да излиза и го прехвърлиха съвсем случайно

Абе писна ми от треньори...всеки е бахти разбирача ! Божко има качества,а и е Левскар в мозъка на костите си ! Да,сбърка срещу АЙК и днес направи грешка,но и двете не бяха фатални,а именно така се трупа опит ! При първата грешка и изяждаме човека,не му даваме шанс
Аре стига мрънкали...Божо е добър вратар и ще го докаже този сезон - САМО ЛЕВСКИ
Аман от семкаджий и разбирачи...

Аман от семкаджий и разбирачи...

- BLUE CHAMPIONS
Аз му се чудя на Яската,защто не пусна Акалски да направи дебютен мач? Има надежди в това момче ама от пейката няма как да ги разберем 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
W84me написа:Грешката днес е на защитата,не толкова на Митрев!
И как по-точно е тяхна грешка , като в момента на удара имаше 2ма защитници до нападателя на Видима , които го затваряха , едиснтвената опция на него беше да бие към вратата отчайващ изтрел , които той вкара защото божо си събираше детелинки на дуспата.
САМО ЛЕВСКИ!
- Fridtjof Nansen
- Контакти:
Мислех да пусна тема, но колегата ме е изпреварил.
Първо, според мен грешката изобщо не е на защитата, защото тя се командва от вратаря. Нападателят беше затворен. Какво правеше Митрев в центъра на наказателното поле?!
Второ, и на мача с "буферите", и на мача с Калмар в София нашите решиха, че мачът е свършил при резултат 3:0. Всички знаем, как се развиха нещата: от 3:0 до 3:2 с калмарите и треперене до края; от 3:0 до 3:1 с "буферите" и детинска грешка на Тевия, при която можеше да стане 3:2 няколко минути преди края.
Ами ако Видима не бяха намалили в последната минута на продължението, а в първата и то не беше 3, а примерно 5 минути?! Какво правехме тогава - повторение на мача с Локо Пловдив (2:2) миналото първенство ?!
Колегата - автор на темата е много прав, досега минаваме метър, но веднъж стомна за вода, втори път ........ в ЛЕ никой няма да ни прости подобни простотии!
Мачът се играе до момента, когато реферът надуе свирката! Никой няма право да се отпуска и за секунда преди този момент, много пъти са ни наказвали през годините за такива грешки. 

Последна промяна от Fridtjof Nansen на 30 авг 2010 20:36, променено общо 2 пъти.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.