За пожеланията за успех в групите
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- petarivanov1985
- Контакти:
За пожеланията за успех в групите
Здравейте на всички левскари.Искам да задам един въпрос на всичкимкоито пожелават успех на ЦСКА в групите.Наистина искрено ли ги отправяте тези пожелания?Защото аз също винаги подкрепям всички БГ отбори в евро турнирите.Но.........Тук идва голямото НО....От 2-3 години вече не им желая никакъв успех в европа - искам да ги бият,гърчат,мачкат,унижават и всичко подобно.И всичко това го желая на червеното отборче защото видях какви бяха техните реакции по форумите след гола на АИК.Искам всички в групата да им се изредят,да ги унижат.Искрено се радвах когато 2005 година 3 отбора влязоха в групите на УЕФА и тогава сме се събирали заедно с приятели цесекари за да гледаме мачовете и на двата отбора и сме викали заедно.Но сега вече не..............След всичката помия,която те изляха върху Левски последните 2-3 години - вече няма сила на света, която да ме накара да им пожелая успех. И така.........Паак на въпроса-искрено ли им желаете успех в групите.?
-
- Контакти:
Re: За пожеланията за успех в групите
Всичко най - лошо на нашите "червени" приятелки , колкото по - бързо изчезнат от света , толкова по - добре!
Абе пич, както има такива фенове на червените които злорадстват , така има такива от сините които правят същото. Ти сам си предценяваш какъв да бедеш в този живот.ЦСКА и Левски са Български отбори които ни представят в Европа и те са ни лицето.Естествено че и аз се кефа когато ги мачкат и газат, но също така се радвам когато върват добре в Европа. Всички знаеме поговорката за българите и казана...всеки сам си избира кой да бъде в казана
!

petarivanov1985 написа:Здравейте на всички левскари.Искам да задам един въпрос на всичкимкоито пожелават успех на ЦСКА в групите.Наистина искрено ли ги отправяте тези пожелания?Защото аз също винаги подкрепям всички БГ отбори в евро турнирите.Но.........Тук идва голямото НО....От 2-3 години вече не им желая никакъв успех в европа - искам да ги бият,гърчат,мачкат,унижават и всичко подобно.И всичко това го желая на червеното отборче защото видях какви бяха техните реакции по форумите след гола на АИК.Искам всички в групата да им се изредят,да ги унижат.Искрено се радвах когато 2005 година 3 отбора влязоха в групите на УЕФА и тогава сме се събирали заедно с приятели цесекари за да гледаме мачовете и на двата отбора и сме викали заедно.Но сега вече не..............След всичката помия,която те изляха върху Левски последните 2-3 години - вече няма сила на света, която да ме накара да им пожелая успех. И така.........Паак на въпроса-искрено ли им желаете успех в групите.?
Мдаа, абсолютно същото е и при мене. Изобщо не ме интересува кой какво мисли и как трябва да се подкрепяме в Европа. След толкова много помия излята върху Левски няма как да желая нещо добро на цска .
Ай със здраве, успех на синята машина
________ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- Контакти:
Всъщност .. много съм раздвоен.
Да пожелая успех на ЦСКА, или да им пожелая крах?
Защо?
хм..
1. Пожелавам им успех, да кажем. Да кажем, че те успеят да направят нещо...но после.. няма затваряне на устата, много нерви, много псуване и .. въобще тровене на нервите и съжаление, че съм им пожелал успех.
2. От друга страна .. вдига се коефициент на България, въпреки, че ... дали сме 250ти, или 230ти .. не виждам разлика.
В крайна сметка аз ги оставям на произвола на съдбата.
Не ми пука за тях - и така е най-добре!!!
Защо?
хм..
1. Пожелавам им успех, да кажем. Да кажем, че те успеят да направят нещо...но после.. няма затваряне на устата, много нерви, много псуване и .. въобще тровене на нервите и съжаление, че съм им пожелал успех.
2. От друга страна .. вдига се коефициент на България, въпреки, че ... дали сме 250ти, или 230ти .. не виждам разлика.
Аз пък съм искрен. Теб какво те касае евентуално лошото представяне на ЦСКА в Европа? Допринася ли с нещо за личното ти щастие? А нямаш ли приятели , привърженици на червените? Да не би да предпочиташ да им е гадно, без да имаш полза от това?
А идиоти има навсякъде...
А идиоти има навсякъде...
- mertezaker
- Контакти:
Абсолютно и аз преди бях за Левски в евротурнирите, но от тяхна страна пак злорадство, негативизъм и за това и аз не пожелавам успех на Левски, а много ми е кеф като ви мачкат
necessarypain написа:Всъщност .. много съм раздвоен.
Защо?
хм..
По точка 1. абсолютно същото нещо май може да се каже и за Левски, нали? Точка 2. е принципна и се отнася за всички.
Все пак успех на Левски в групите

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
- Контакти:
Никога в живота си не съм подкрепял панчаревци,не ми е възможно да си го и помисля-аз за ЦСКА....Абсурд,независимо срещу кого играят!!!
-
- Контакти:
и затова ли се е борил вашия патрон-идол-икона-ВАСИЛ ЛЕВСКИ !!! да се радвате на евентуалното чуждо нещастие(нищо че това е само спорт !)РАДВАЙТЕ СЕ НА УСПЕХА НА ВАШИЯ ОТБОР ! АЗ ЛИЧНО ПОЖЕЛАВАМ НА ЛЕВСКИ НАЙ ИСКРЕН УСПЕХ !НЕ ОМРЪЗНА ЛИ ВИ ДА РАБОТИМ ЗА РАЗНИ ЧУЖДИ ФИРМИ В НАШАТА СТРАНА ЗА ДРЕБНИ ТРОХИ ,ТА ДА СЕ РАДВАМЕ И НА СПОРТЕН УСПЕХ НА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ НАД ДРУГИ БЪЛГАРИ САМО ЗАЩОТО ПОДКРЕПЯТ ДРУГИЯ ОТБОР ! ПИЧОВЕ -УВАЖАВАЙТЕ ПРАВОТО НА ЛЮБОВ НА ВСЕКИ ИНАКОМИСЛЕЩ ! ТОВА ЩЕ ИЗВИСИ САМИТЕ ВАС ! ИСКРЕН УСПЕХ НА ЛЕВСКИ!!!
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 29 авг 2010 15:00, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви, моля!
Причина: Пиши с малки букви, моля!