Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!

Мнениеот forzajuve » 28 авг 2010 00:06

Всички, които слядяха отблизо селекцията на Левски е ясно,че първи избор беше Камбуров,а не Дембеле.Явно съдбата си знае работата и позволи на милионите левскари да видим така желания от всички нас нападател.Сега можеше да няма Гара,Гара,Гара Дембеле,а нещо за което всички знаем,мъка и пак мъка.Ако трябва да се сравняват двамата нападатели е ясно,че единия е за местна консумация,а нашия си Дембеле за Европа.Другата съществена разлика е,че единия играе на ходом и само в наказателното,докато Гара из целия терен като тигър,който търси своята плячка и най-вече играта му със сърце и за публиката.На нашето ръководство трябва да е ясно,че играч който откаже един път на Левски,нетрябва дори и като продавач на семки да му се дава възможност да види великата публика на Левски.От цялото си сърце благодаря на г-н Гигов,че показа своята алчност и непозволи играч като Камбуров да е на светилището Герена.Неможе, когато Левски поиска един играч и той да става световна звезда за хиляди евро,а когато го поиска друг отбор,да е стока под наем,без пари.Колкото Левски повече израства,толкова повече играчите, които са отказвали на Левски ще си проклинат дните и ще разберат,че Левски значи гордост,а не пазарлък.Накрая ми се иска да кажа,че Дембеле е вече завинаги в нашите сърца,независимо колко време ще е при нас.Той победи Цска и ни вкара в групите на лига Европа.Това за един истински левскар значи божество,което допринася за по-хубавите дни в тази бъркотия и немотия в държавата.Благодаря ти,че в тия жеги ни направи истински щасливци и обедини всички левскари в едно семейство.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
minyor4e
Контакти:

Re: Да благодарим на г-н Гигов,че позволи Дембеле да е в Левски!

Мнениеот minyor4e » 28 авг 2010 00:17

6ца от тото оцелихте с Дембеле !! Честито ви класиране в групите и успех !

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 авг 2010 00:20

Да прав си не бях се замислял за това. Обаче аз до колкото знам Гара не е бил втори вариант, а просто са искали и двамата , но не съм сигурен. По добре не ни трябват футболисти, които се чудят дали да дойдат на Герена.

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 авг 2010 00:23

Дъстли ти си братле, покажи ни как се заключва с централно на Audi R8

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2010 00:26

аман от такива теми...явно след вчерашния успех някой от феновете са доста превъзбудени..
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 28 авг 2010 00:30

POPCORN написа:аман от такива теми...явно след вчерашния успех някой от феновете са доста превъзбудени..

Нали уж не влизаш във форума на Левски? Защо те дразнят темите , нито ви засягат , нито нищо! Момчето е решило да сподели възгледите си с останалите левскари , нещо лошо?!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2010 00:32

Linkin_Park написа:
POPCORN написа:аман от такива теми...явно след вчерашния успех някой от феновете са доста превъзбудени..

Нали уж не влизаш във форума на Левски? Защо те дразнят темите , нито ви засягат , нито нищо! Момчето е решило да сподели възгледите си с останалите левскари , нещо лошо?!

не влизах докато не почнахте от 1-2 седмици да усирате темите ни.. и поради тази причина влизам и аз..просто не се търпи!търпях търпях до едно време, няма да гледам как всяка червена тема се насира заради сините в иглупости!щом вие може да развяляте нещо, защо и ние да не си пишеме !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 28 авг 2010 00:35

Забележи - изпроси си обидата ! Сопол ти престани да влизаш в форума на Левски и ако е толкова безсмислена що я четеш ? Айде върви плачи на модераторите пак - ама не с изкуствените сълзи :cry:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 авг 2010 00:35

Не виждам какво толкова ви пречи темата.Ако искате да правите форум в телеграфен стил тип - прогнози за следващия мач ок..
Иначе лично аз съм много доволен,че Камбуров не е в Левски.Истинската причина да не дойде е ,че той не искаше.Да е жив и здрав там в Китай,да си се крие и да си остане 2ра класа играч.Добре,че не го взехме,та и талантливият Иса да има повече шансове за игра :)
110 години любов!

Върни се в “Левски”