За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

deadlymind
Контакти:

За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...

Мнениеот deadlymind » 27 авг 2010 15:52

моля, ако някой от журналистите в тази медия изобщо чете този форум, да обърне внимание на следният въпрос и ако е възможно, да го отнесе до отговорните лице. публикувах следното съобщение на стената на Ясен Петров във фейсбук. можете да смените името и да го отнесе към който и да е друг, дори към себе си. и да направите вие това, което призовавам да направи Ясен.

--

Ясене, разходи се, тези дни, ако имаш време из седалките на сектор Б, да хвърлиш едно око. вчера един приятел си разряза крака на две места, ръката на още едно. тече кръв като за световно, всичко беше червено, на мен ми прилоша. на предния мач, с Калмар, аз се разрязах, малко по-леко, но пак стабилно. после по доктори, бий тетанус, разправии. това се случва сигурно на всеки трети човек в този сектор на големите мачове. НАВСЯКЪДЕ стърчат остри, ръждиви железа. няма един ред, който да е на 90 градуса. няма 3 поредни седалки, които да гледат в една посока. този сектор е ОПАСЕН за хората. за живота им. разходи се, моля те - ще видиш червени от кръв седалки, все едно сме били на война, а не мач, за удоволствие. и всичко това го пиша, заради коментари от рода на "тук феновете ни се чувстват по-добре, това е нашият дом". АМИ НЕ. не се чувствам добре да кървя и да обикалям по доктори, 90 минути да се боря за крайниците си. ясно ми е, че нито нещо зависи от теб, нито сега Баждека ще затвори сектора и ще го оправи за 3 седмици. искам просто да се увериш с очите си на какво са подложени най-ревностните фенове на тоя отбор и бъдете по умерени, когато определяте "кое е НАШИЯТ ДОМ", и кое - не. да не казвам, и че нашият дом е стадион "Юнак", или понеже такъв вече не съществува - един друг стадион, в непосредствана близост до него... ;)

:idea: :idea: :idea:
САМО ЛЕВСКИ!

golqmlevskar
Контакти:

Re: За сектор "Б", железата, и "нашият дом" ...

Мнениеот golqmlevskar » 27 авг 2010 15:59

еми порязани, нарязани.... квото такова сега, кво да направи човека да монтира седалки да гледат в една посока ли, вие по-полека се блъскайте и трошете

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 авг 2010 16:00

Така е... сектор Б е ОПАСЕН за живота и здравето на хората там, но за това и ние имаме известна вина. Но определено има нужда от основен ремонт този сектор. Иначе може да стане нещо непоправимо, недай си боже :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 27 авг 2010 16:01

golqmlevskar написа:еми порязани, нарязани.... квото такова сега, кво да направи човека да монтира седалки да гледат в една посока ли, вие по-полека се блъскайте и трошете

Ако стадиона беше наред, това нямаше да има значение... виж на "Васил Левски" няма такива неща и за това не стават подобни инциденти. Ако се направи добър ремонт всичко ще си е ОК, но тук е и въпроса, че самото място не става и пропада все повече и повече... :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

deadlymind
Контакти:

Мнениеот deadlymind » 27 авг 2010 16:02

не е нужно да се блъскаш и да правиш нищо, за да ти се случи. повярвай ми. иначе естествено, че ясен няма да тръгне да монтира седалки, нито пък е той виновен с нещо. просто се обърнах към него, защото вярвам, че е човек, на когото му пука за нас, за хората. и понеже знам, че си хвърля по едно око на фейсбука, това е. не случайно го публикувам и тук, а не просто към Ясен, както виждаш не съм му писал "Ясене, сложи седалки", а акцента е в съвсем друго. така че, моля, не се хващайте за това, а за съществения проблем ;)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 авг 2010 16:15

Да бе много е шибано прав си.. на тоя мач минах без проишествия ама на мача с Калмар стъпих на седалката пред мен и отидох 3 реда надолу :lol: двата крака в кръв глезена подут.. един от наще също пострада малко по сериозно и той доста се поряза от железата.. честно казано аз предпочитам домакинските ни мачове да са на "Васил Левски" хем е по-голям стадиона хем няма никакви проблеми със седалките :)

пелинат

Мнениеот пелинат » 27 авг 2010 16:16

Нали затова има Лицензионна комисия към БФС ,която проверява сигурността на стадионите.Защо за някои отбори е много стриктна,а за други си затваря очите.Вчера отговарящия за охраната заяви пред Гонг,че шведите били изумени,като видели камъни по стадион "Г.Аспарухов".А идват и мачове за ЛЕ,които според Баждеков ще се играят на клубния стадион.Трябва ли някой да пострада,за да се вземат мерки.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 авг 2010 16:19

Ами както казва народът: Казвам ти дъще, сещай се снахо! :lol: Господата Батков и Баждеков да не се правят на "дръж ми шапката", а да отпуснат някой лев! :evil: Преди няколко дни стана въпрос за таблото на стадиона, сега - за седалките! Трябва ли да стане някой нещастен случай, за да си отворят кесиите и размърдат г***вете някои хора?! :evil: Ей хора, това е "Левски", отборът който вече повече от 20 години редовно представя България в Европа! Вземете се в ръце и оправете нещата, не може само да се лапа! :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Мнениеот UltraBlue. » 27 авг 2010 16:22

Captain Stottlemeyer написа:Ами както казва народът: Казвам ти дъще, сещай се снахо! :lol: Господата Батков и Баждеков да не се правят на "дръж ми шапката", а да отпуснат някой лев! :evil: Преди няколко дни стана въпрос за таблото на стадиона, сега - за седалките! Трябва ли да стане някой нещастен случай, за да си отворят кесиите и размърдат г***вете някои хора?! :evil: Ей хора, това е "Левски", отборът който вече повече от 20 години редовно представя България в Европа! Вземете се в ръце и оправете нещата, не може само да се лапа! :evil:

Таблото продължава вече не знам кой мач да не изписва нищо друго освен - резултата и часа

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 авг 2010 16:22

пелинат написа:Нали затова има Лицензионна комисия към БФС ,която проверява сигурността на стадионите.Защо за някои отбори е много стриктна,а за други си затваря очите.Вчера отговарящия за охраната заяви пред Гонг,че шведите били изумени,като видели камъни по стадион "Г.Аспарухов".А идват и мачове за ЛЕ,които според Баждеков ще се играят на клубния стадион.Трябва ли някой да пострада,за да се вземат мерки.

И ние бяхме изумени, като видяхме камъни в нашия автобус миналата седмица! .... :evil: А ти недей да плачеш на чужд гроб, гледай си твоя двор. :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Левски”