Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2010 11:44

Левски влезе в лига Европа. Това е страхотно. Но сега нека бъдем реалисти. Чака ни жребий в групите. Там вероятно ще има поне два отбора от по силните първенства. И един поне от нашата черга. При това положение трудно можем да си поставяме за цел излизане от групите. Ако се случи, добре дошло. Но иначе целта би трябвало да бъде обиграване на отбора в срещите със силни съперници които предстоят там и печелене на точки за клубния коефициент на България. Влизането в групите на ЛЕ беше програмата максимум за Левски през този сезон на европейска сцена и тя беше изпълнена. Браво! Но сега от тук нататък приоритетът ни трябва да бъде тук в България. И той се нарича Шампионска титла. И заедно с това подсилване и обиграване на състава. За да можем догодина да атакуваме отново групите на ШЛ. Но този път сериозно. Защото на Левски му отива да играе там. Но преди това трябва да бъдем първи тук. Което никак няма да е лесно, защото очаквам основният ни конкурент ЦСКА скоро да надигне глава. Това ще се случи независимо от незавидното им положение сега. Защото на нас ЦСКА ни е конкурент за титлата. В това не може да има съмнение. Разните там Литекс, Черноморец и др. такива по добре да ги забравим. От гледна точка на това, че и ЦСКА ще трябва да отделят усилията си на друг фронт е хубаво, че и те влязоха в ЛЕ. Така ще бъдем равнопоставени. И така стъпка по стъпка трябва да се изкачим в ШЛ. Търпеливо, без да бързаме. И този път трябва да станем постоянен фактор там, да докажем, че сме се поучили от грешките си при предишното пребиване в клуба на най добрите. Само Левски.

ПП. Батков не ми станал по симпатичен от миналата година въпреки успехите в ЕКТ. Но Батков е временно явление, един ден ще се махне, а Левски винаги ще го има.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

mundial82
Контакти:

Re: Какво от тук нататък, цели, приоритети.

Мнениеот mundial82 » 27 авг 2010 11:55

Това, че Левски и ЦСКА са в групите е много добре, защото можеше и да не са. Предпочитам да ни се паднат най-силните отбори и да погледаме стойностен футбол, пък дали ще се излиза от групата- малко вероятно, но не и съвсем невъзможно.
А за какви цели и приоритети говориш- в българския футбол такива животни нема, нещата се правят от днес за утре и пет за четири.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 12:04

СВОБОДЕН написа:Левски влезе в лига Европа. Това е страхотно. Но сега нека бъдем реалисти. Чака ни жребий в групите. Там вероятно ще има поне два отбора от по силните първенства. И един поне от нашата черга. При това положение трудно можем да си поставяме за цел излизане от групите. Ако се случи, добре дошло. Но иначе целта би трябвало да бъде обиграване на отбора в срещите със силни съперници които предстоят там и печелене на точки за клубния коефициент на България. Влизането в групите на ЛЕ беше програмата максимум за Левски през този сезон на европейска сцена и тя беше изпълнена. Браво! Но сега от тук нататък приоритетът ни трябва да бъде тук в България. И той се нарича Шампионска титла. И заедно с това подсилване и обиграване на състава. За да можем догодина да атакуваме отново групите на ШЛ. Но този път сериозно. Защото на Левски му отива да играе там. Но преди това трябва да бъдем първи тук. Което никак няма да е лесно, защото очаквам основният ни конкурент ЦСКА скоро да надигне глава. Това ще се случи независимо от незавидното им положение сега. Защото на нас ЦСКА ни е конкурент за титлата. В това не може да има съмнение. Разните там Литекс, Черноморец и др. такива по добре да ги забравим. От гледна точка на това, че и ЦСКА ще трябва да отделят усилията си на друг фронт е хубаво, че и те влязоха в ЛЕ. Така ще бъдем равнопоставени. И така стъпка по стъпка трябва да се изкачим в ШЛ. Търпеливо, без да бързаме. И този път трябва да станем постоянен фактор там, да докажем, че сме се поучили от грешките си при предишното пребиване в клуба на най добрите. Само Левски.

ПП. Батков не ми станал по симпатичен от миналата година въпреки успехите в ЕКТ. Но Батков е временно явление, един ден ще се махне, а Левски винаги ще го има.

Вие и миналата година дори на полусезона пк си мислихте, че всичко ще се реши между Левски и Цска за титлата ама стана малко по-различно ;) Осъзнайте се не сме преди 10-15 години и в България отфдавна няма само 2 отбора предвид класата на бг футбола всеки може да стане шампион и това надменно отношение спрямо другите отбори няма да ви доведе до нищо добро вие и да ги забравите те си ви напомнят за себе си ;) Тенденцията в цяла европа е такава и по-специално нашия регион - Иточна Европа- нито Клуж в Румъния, нито Дебрецен в Унгария нито Бате в Беларус нито пък Жилина в Словаия са столични отбори, но това не им пречи да си печелят редовно титлите така, че не подценявайте другите отбори отдавна няма двуполюсен модел! ;)
Иначе в Европа ще е много трудно, но дано да вземете поне повече точки от миналата година това се отнася и за 2 отбора! ;)

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 12:12

Ми брато :) Аз пък мога да ти кажа спокойно, че още след 3тия кръг дочух от някои места, че гришата си е платил за титла :) Така се и получи... Смешни съдийства и подпираня срещу отбори като Миньор и такива от техната класа... Напълно очаквано беше тия селяци с публика от точно 247 човека (Със пресаташето на клуба) да може в мач в европа само да бие добре центрове и нищо друго...

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 27 авг 2010 12:12

Левски определено свърши своята работа! Самото влизане в групите е страхотен успех ако се върнем 4 месеца назад и си припомним какво представляваше отбора. Някои дори твърдяха, че е по-добре да останем 4-ти, за да не се излагаме в Европа. Да, ама самото влизане в групите би било успех за "стария" Левски. Според мен, отборът има потенциал за повече от "достойно представяне"! Напред Лавина и САМО ЛЕВСКИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 12:22

Furera написа:Ми брато :) Аз пък мога да ти кажа спокойно, че още след 3тия кръг дочух от някои места, че гришата си е платил за титла :) Така се и получи... Смешни съдийства и подпираня срещу отбори като Миньор и такива от техната класа... Напълно очаквано беше тия селяци с публика от точно 247 човека (Със пресаташето на клуба) да може в мач в европа само да бие добре центрове и нищо друго...

Еми брато еми те суперстоличните грандове с 20000 публика от Левски не направиха ли същото миналата година на всичкото отгоре с абсолютно еднакви резултати специално с Дебрецен, а преди това с Бате и Жилина? Така, че точно вие да ни базикате, че сме отпаднали от такива отбори не върви защото тази мода от вас тръгна сещаш ли се?
А за титлата точно това имах предвид, че на нашето ниво всеки може да извади някой друг лев и да грабне титлата сега бил Гришата откъде знаеш, че сега няма да е Митко Събев или Коко Динев примерно? Затова ви казвам да не мислите, че титлата всяка година се пази за Левски или Цска защото вече не е така ;)

Furera
Контакти:

Мнениеот Furera » 27 авг 2010 12:36

Мода? Хах ти си мега зле човече... Както виждаш Жилина и Бате си цъкат всяка година във Европа... Слаби ли са? Слаби са само според тия, които не са играли срещу тях :) Май трябва да си много слаб за да направиш 2 Х-а със Ювентус а :) А тва, че и ние сме паднали от тия отбори ми се струва че ние паднахме с най-малко срамен резултат :) Ако се бъркам поправи ме :)))

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 27 авг 2010 12:42

runnersa написа:
Furera написа:Затова ви казвам да не мислите, че титлата всяка година се пази за Левски или Цска защото вече не е така ;)

Не знам за ЦСКА, но статистиката за Левски говори друго. През последните 20 години, които най-вероятно визираш, ситуацията е следната.
Шампион на България (9):
1993, 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2006, 2007, 2009

Купа на България (9):
1991, 1992, 1994, 1998, 2000, 2002, 2003, 2005, 2007

Суперкупа на България (3): 2005, 2007, 2009

Всички отличия (21) !!!

Освен това участваме 4 пъти в групи на ЕКТ, 3 пъти в ЛЕ (купа на УЕФА) и 1 път в ШЛ.

П.С. Преди 10. 11. 89 г. Ситуацията е подобна. Кажи вие къде сте? :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 авг 2010 12:45

Аз пък не съм съгласен!
Един отбор винаги трябва да има високи цели и по това се делят големите и малките отбори! Целта БЕШЕ влизане в ЛЕ, сега вече е ИЗЛИЗАНЕ от групите, ако се случи другата цел трябва да е следващия кръг и така! Колкото до А група, тази година наистина ще е интересно ако чц, литекс и цска са в играта да дори и локо пл, това само ще ни помогне защото в истинската конкуренция си личи отбор ли си или не си!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 27 авг 2010 12:46

Furera написа:Мода? Хах ти си мега зле човече... Както виждаш Жилина и Бате си цъкат всяка година във Европа... Слаби ли са? Слаби са само според тия, които не са играли срещу тях :) Май трябва да си много слаб за да направиш 2 Х-а със Ювентус а :) А тва, че и ние сме паднали от тия отбори ми се струва че ние паднахме с най-малко срамен резултат :) Ако се бъркам поправи ме :)))

Преди да ва отстранят никой не беше цъкал никъде всичко за тях почна от вас и оттам вече почваха да добиват самочувствие поправи ме ако греша ;) А за срамните резултати кажи ми каква е разликата в резултатите на вас и на нас с Дебрецен примерно кое е повече или по-малко срамно да паднеш първо 1:2 у дома и после 2:0 като гост илипърво с 2:0 като гост и чак след това 1: 2 у дома къде е разликата айде кажи ми разбирачо аз като съм супер зле, а ти много разбираш ;)

Върни се в “Левски”