Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Мнениеот Parmalat » 24 авг 2010 18:10

Истинска паника е обвзела шведските фенове преди мача-реванш с Левски. За това свидетелстват информациите в местната преса, според които феновете и ръководството на АИК са били предупредени от българската полиция за готвено отмъщение.

"Разбрахме, че има сериозни реваншистки настроения към нас заради това, което се случи на последния мач с българите. По принцип ние, като ръководство, естествено, искаме колкото се може повече фенове да ни подкрепят в мача с Левски.

Все пак обаче няма как да не обърнем внимание на сигурността на нашите привърженици. Тези, които искат да отидат на мача, няма как да ги спрем. Говорим за зрели, възрастни хора, но все пак е по-добре да не го правят.

До момента има закупени само около 10 билета и може би още 20-ина по други канали", разкри отговорникът по сигурността в клуба Хенри Кох. Той допълва, че са взети специални мерки и за тима на АИК, като той ще бъде охраняван от допълнителни гардове.

В същото време изданието информира, че е започнало мащабно разследване на случилото се в първия мач. Както е известно, тогава ултраси на АИК атакуваха както автобуса на Левски, така и други официални лица. В клуба се притесняват от много сериозна глоба, която може да е в размер на няколко милиона евро.

http://topsport.ibox.bg/news/id_360101241

Горките 10 фена на АИК бих казал които ще са на стадиона!Едва ли имат нещо общо тези хора с инцидента на шведските лумпени!За мен тези които ще са на Герена са от онези шведи които наистина обичат отбора си и не се занимават с простотии!Но няма да се учудя ако една групичка от сините фенове ги смели от бой!Дано полицията ги опази. :|
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Re: Българската полиция към шведите: Не идвайте!

Мнениеот Yanev » 24 авг 2010 18:15

Ми да ги мелят,бе :mrgreen:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 авг 2010 18:18

Yanev написа:Ми да ги мелят,бе :mrgreen:

И после ще има наказание за Левски!Трябва да се мисли трезво в случая!И на мен не ми е хубаво ,че български отбор можеше да се върне с няколко пребити играчи от павета,но какво да се прави в крайна сметка всичко се размина!Все пак и бившия президент на УЕФА е швед и българския отбор ако отвърне на провокацията може да накажат Левски с много сериозна парична глоба и мачове на закрити врати в евротурнирите на Герена!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 24 авг 2010 18:54

Parmalat написа:
Yanev написа:Ми да ги мелят,бе :mrgreen:

И после ще има наказание за Левски!Трябва да се мисли трезво в случая!И на мен не ми е хубаво ,че български отбор можеше да се върне с няколко пребити играчи от павета,но какво да се прави в крайна сметка всичко се размина!Все пак и бившия президент на УЕФА е швед и българския отбор ако отвърне на провокацията може да накажат Левски с много сериозна парична глоба и мачове на закрити врати в евротурнирите на Герена!

Повече от ясно е, че нищо няма да им се случи, защото ще ги пазят, все едно е дошъл Обама. А и да има нещо, не вярвам да има кой знае какво наказание за Левски (в смисъл различно от няколко хиляди евро глоба), защото ако има някакво по-тежко наказание УЕФА само ще покаже, че гледа по различен начин на отборите, а уж не искат да е така. И пак нищо няма да им се случи на шведите, нито на феновете, нито на отбора като цяло.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 авг 2010 18:57

Parmalat написа:...За мен тези които ще са на Герена са от онези шведи които наистина обичат отбора си и не се занимават с простотии...

Ето поредния специалист се обади. Точно тези, които се занимават с "простотии" следват отбора си навсякъде !

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 24 авг 2010 19:01

PFCB написа:
Parmalat написа:...За мен тези които ще са на Герена са от онези шведи които наистина обичат отбора си и не се занимават с простотии...

Ето поредния специалист се обади. Точно тези, които се занимават с "простотии" следват отбора си навсякъде !

Значи ще има меле след мача! :twisted:

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 24 авг 2010 19:09

Кви мелета ви гонят бе...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

fantom
Контакти:

Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...

Мнениеот fantom » 24 авг 2010 19:45

Реваншът между Левски и АИК от Лига Европа е на път да се превърне в арена на сблъсъци между двете агитки. Заради баталните сцени след края на първия мач в Стокхолм се появиха информации, че привърженици на АИК няма да дойдат в София. Това обаче не е така и шведите ще се радват на подкрепа.
100 фена от най-крайната фракция на АИК “Черната армия” ще пристигнат в България и ще присъстват на реванша със “сините”, пише авторитетното издание “Афтонбладет”.

“Въпреки случилото се след първия мач, ние ще отидем. Знаем, че феновете на Левски не са от най-добрите”, коментира председателят на въпросната фракция Даниел Вилхелмсон.

Футболисти и ръководство на клуба се опитаха да разубедят феновете да не пътуват до България заради страх от отмъщение, но без никакъв успех.

“Няма да има организирано пътуване, но ние сме банда и трябва да сме там”, допълва Вилхемсон. Според изданието сред феновете наистина има слаб интерес за екскурзия до България (едва 30 записани от възможни 147) и затова организираното пътуване пропаднало.

“Да, наясно сме, че може да има неприятни сцени. За нас е важно да се държим добре и да не дразним феновете на Левски”, завършва тарторът на агитката, според който на стадиона би трябвало да има 1400 органи на реда, за да осигурят спокойствието на трибуните.
http://www.blitz.bg/sport/article/69006

fantom
Контакти:

Re: Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...

Мнениеот fantom » 24 авг 2010 19:48

Тия не са много впечатлени от феновете на "Левски".

Obichamlevski
Контакти:

Re: Внимание! Най-лудите фенове на АИК обявиха: Не ни пука ...

Мнениеот Obichamlevski » 24 авг 2010 20:04

Стига сте писали такива теми ! Има ли смисъл ми кажи ? 20 теми за това има написани по различен начин ...... ако ще става въргал да става ... Едва ли ще стане заради нашата агитка , точно обратното .... ако шведите се мислят за интересни тогава може да стане нещо , но 99% съм сигурен че нищо няма да стане тъй като ако ще става нещо то ще е след мача , а шведите малко или много като видят многобройната публика на Левски няма да им се прави нищо ;)

Върни се в “Левски”