Заседание на УЕФА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Заседание на УЕФА

Мнениеот george_speed75 » 23 авг 2010 19:37

Тези от УЕФА кога ще заседават за наказването на АИК.Нали щеше да бъде днес, но в нито един спортен сайт няма новини?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

plamak
Контакти:

Re: Заседание на УЕФА

Мнениеот plamak » 23 авг 2010 19:44

Който знае да каже. Ако пък ги изхвърлят няма да има мач.

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 23 авг 2010 19:46

Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 23 авг 2010 19:48

Имаше инфорамция, че заседанието на УЕФА ще е след мача в четвъртък и наказанието ще се отнася за следващия сезон.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 23 авг 2010 19:52

mig31bg написа:Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !

Ти бе сине майчин ..... ти за к'во се бориш ? Бихте ТНС и се помислихте отново за някакви ? Все ми е едно за АИК . Вярвам че сме по добрите и че ще победим !

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 23 авг 2010 19:58

george_speed75 на 23 Авг 2010 19:37
Тези от УЕФА кога ще заседават за наказването на АИК.Нали щеше да бъде днес, но в нито един спортен сайт няма новини?

Наказанието на Аик трябва да бъде каквото беше на Левски, наложено при домакинството на Сиони

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 авг 2010 20:02

Obichamlevski написа:
mig31bg написа:Стига с тез служебни участия на Левски . Само за това ли се борите ? Заседанието е на 24 септември и няма да ви огрее поредното служебно участие !

Ти бе сине майчин ..... ти за к'во се бориш ? Бихте ТНС и се помислихте отново за някакви ? Все ми е едно за АИК . Вярвам че сме по добрите и че ще победим !

Всички цесекари пледираме за справедливост в този неприятен инцидент, който се получи в иначе гостоприемният град Стокхолм!! :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2010 20:05

Obichamlevski написа:

като не ти пука за АИК , защо постоянно пускате теми какво стана какво стана а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Obichamlevski
Контакти:

Мнениеот Obichamlevski » 23 авг 2010 20:11

POPCORN написа:
Obichamlevski написа:

като не ти пука за АИК , защо постоянно пускате теми какво стана какво стана а?

Къде ме видя да съм пускал теми бе ? Това че някои виси на компютъра и от нямане какво да прави пуска най-различни глупави теми не означава , че всички други левскари ги е страх от АИК и т.н. А на теб какъв ти е проблема ? Левски - да естествено че ще е Левски , но айде някъде другаде злобей ...... всички цесекари почнахте да пишете много след победата над ТНС ..... все едно сте били някой професионален футболен клуб :shock: Стискай палци за АИК и се радвай на живота :evil:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 авг 2010 20:16

Темата е глупава!!! Левски ще играе в четвъртък и никой истински Левскар не очаква нищо друго!
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”