Сашо Александров - Алекс !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Сашо Александров - Алекс !

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2010 01:42

Искам да изкажа свойте суперлативи за Алекс,който за пореден път вдъхновяваше момчетата на терена !

Алекс има уникално и похвално желание да се раздава на терена (за разлика от наборите си Симонович и др.)
Все още Левски има какво да вземе от уменията и опита на Алекс !

Моето лично мнение е,че Алекс и Гара бих били уникален тандем. Не мисля така заради головете им, ами поради факт,че и двама се раздават на 100% и гонят яко противника.А досега Алекс влизаше все в края когато Гара е бил сменен от Иса. Само в Бургас се засякоха на терена и Алекс му даде 2 страхотни топки,който той опропасти.
Дарко (на когото Алкес условно е резерва) също е гениален но мисля,че той е едно ниво по-нагоре от целия тим и много често съотборниците му не разбират идеите му в играта. Много често за разлика от Кривия, Дарко изглежда така сякаш го мързи да тича и не гони всяка топка, но това си е маниер на игра като този на Берба !
От своя страна Алекс играе опростено,но за сметка на това улеснява съотборниците си и радва хората с гоненето на всяка топка.

Не лошо в някои мачове да се рискува малко и да видим вместо 2 дефанзивни и 1 атак. халф -->> 1 деф. и 2 атакуващи. и именно да се пробва Алекс и Тасевски в игра заедно. А при добър развой на мача тогава да влиза 2-ри дефанзивен халф, който да помага да се брани аванса.
Струва ми се,че в някой моменти има вариант да се разчупва тази хубава тактика за да се обърква противника (предимно в А група) с цел изненада и объркване на противника. Иначе много бързо всички научават и свикват с играта на грандовете и добре им противодействат.
Алекс и Тасевски едновременно на терена би дало много гениални и разнообразни топки на терена,защото макар да играят на една и съща позиция са много много различки като играчи и хрумвания.
В крайна сметка Ясен си знае, но не е лошо да умува подобни неща.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
UltraBlue.
Контакти:

Re: Сашо Александров - Алекс !

Мнениеот UltraBlue. » 23 авг 2010 02:20

ЕЕеее след всеки мач пускате тема за даден футболист , не ви ли писна :x

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 авг 2010 02:23

Демек за кривия ли страва въпрос??? :?

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 23 авг 2010 02:28

Съгласен съм с автора. За жалост не го уважиха написалите преди мен...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 23 авг 2010 02:34

Много сложна работа е да се играе с двама офанзивни халфове, две крила и един нападател :? Все пак нали се предполага, че противниковият отбор (който и да е той) ще има халфова линия, която да противодейства в средата на терена :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Goshko
Контакти:

Мнениеот Goshko » 23 авг 2010 02:39

Междудругото и аз от одавна искам да видя как ще стои Левски с двама офанзивни. Мисля, че няма да е толкова лошо, а наистина Дарко и Кривия могат да сатворят уникални неща ако се сработят и играят повече заедно. Тогава дори на Жоро Певеца ше му е лесно да вкарва да не говорим за Гарата и Иса. Още помня Кривия като играхме с Юве как я мушна 2 пъти на Зидан между краката :) такъв човек и на 40 има какво да даде на футбола.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2010 02:47

Tommi написа:Много сложна работа е да се играе с двама офанзивни халфове, две крила и един нападател :? Все пак нали се предполага, че противниковият отбор (който и да е той) ще има халфова линия, която да противодейства в средата на терена :)

Изобщо не е сложно,защото когато противника играе в стил Черноморец (БС) /извини ме за отклонението ама с 11 защитника всеки мач голям отбор не се става. Само Моуриньо го умее колкото и да го копират/,няма смисъл от тези дефанзивни халфове а има нужда от креативни футболисти на който може да им хрумне страхотното отиграване което да даде разликата.
И крилата лесно стават чисти крайни халфове. Просто се връщат по-назад и моща се пренася равномерно през средата и фланговете (като в този случай нямаш нужда от помоща на бековете и те няма как да увисват при контраатаки)
Каквото и да си говорим никой и никога няма да харесва Левски да се брани по цял мач. Левски значи атака ! Това е било и ще си остане винаги ! Като добавям,че това важи за БГ,където няма никакви тактически надигравания за разлика от европейските мачове.
В Бг има два типа отбори : Атакуващи и "Паркиращи автобуса пред вратата до първия гол". Средно положение няма.
Дори и Черноморец които уж сега играе на контри- от 15-20 контри (от сорта 3-ма на 2-ма и сам срещу вратаря) вкарва по 1 гол.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 23 авг 2010 07:30

Кривия е повече от лидер

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 23 авг 2010 09:02

Америка е открита отдавна!!! :lol: Ама, май, има "много нов индианец"!!! ;)
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Georg
Контакти:

Мнениеот Georg » 23 авг 2010 09:49

Истински лидер. Всяко негово действие е наслада.Заслужава титулярно място. Тича като на 20 години. Поклон. Заради такива футболисти си заслужава да се ходи на мачове... 8-)

Върни се в “Левски”