Какво точно очаквате,сини,червени,оранжеви и други наивници?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Какво точно очаквате,сини,червени,оранжеви и други наивници?

Мнениеот Синьо сърце » 18 авг 2010 00:16

Ето ни на прага на решителните плейофи за влизане в групите на ЛЕ...Нейсе,докарахме дотук три отбора,да се надяваме и трите да успеят!Проблемът обаче е друг-няма да повтарям втръсналите аргументи с бази,терени,стадиони,ДЮШ и т.н.Те са ясни.Проблемът е,че у нас се играе тотален антифутбол и затова ще треперят всичките ни евроучастници,стари лаври и спомени няма да помогнат нито срещу" колабиралият" АИК,нито срещу участника в групите на ШЛ Дебрецен,да не говорим за борещите се за място под слънцето ентусиасти от ТНС!Хората играят футбол и се развиват,ние си седим на едно древно ниво и имаме уникалната наглост да се подиграваме на другите и да се изкарваме фаворити,незнайно на каква база...Но по ред на номерата:
Шампионите-бавни,тежки,без идея,вече с нов треньор...Зависими от Ивелин-ако играе-печелим,ако не-кой знае.Проблеми във всички мачове дотук.Изход-неясен.
Вицешампионите-тъжна картина...Трагедия навсякъде,проблеми на всички нива и на всички фронтове...Скандали и искания за пари колкото щеш-и те с нов треньор,ама нямал виза и не било съвсем така,ама не знам си кво...Ало,това онзи ЦСКА ли е,дето мачкаше някога еврограндовете?Такива неразбории няма и в Б група,ние чакаме пробив в Европа.А онез високи и симпатични момчета идват в София рано-рано,да разглеждали забележителности... :shock: Това на някой в управата на червените да прави впечатление?Или имат по-важни проблеми за решаване-кой с кво да се налапа в анархията?Изход-неясен.
Сините юнаци...Най-добре стоящите до момента,спор няма,обаче...Миналата седмица пуснах една тема,още е във форум Левски,заради която сума ти хора ме обявиха за червен!!! :mrgreen: :mrgreen: .След Бургаската епопея обаче май нещата изглеждат по друг начин...Левски има проблеми във всички линии и това е факт!Да,отборът тепърва се гради и грешките са неизбежни,но досега все се премълчаваха!Срещу отчаяните шведи битката ще е жестока,повторим ли си грешките-сме дотук!Изход-неясен.
Как го виждате с тоз футбол в нашия шампионат,да се мерим с другите?Колко смислени мачове се играят?Не 9 човека отзад,а да се играе?Ето-Черноморец играеше футбол,обаче двете победи срещу сини и червени бяха спечелени с антифутбол!Спор няма-имат право, да играят както си искат-щом печелят,са прави!Но навън кво праим с таз стратегия и тактика?Мънкаме,кво да праим...
Та,забравете за думата"фаворит"!Ние сме фаворити само срещу Лихтенщайн,Люксембург,Фарьорите и Албания(с уговорки).Гледате как играят хората,как играем ние...Там един клуб се управлява като търговско предприятие-тук на никой не е ясно как се управлява.Там не сменят треньор след пет мача-тук е всекидневие.Там знаят какво искат,но и какво могат-тук знам само какво искаме...
Има ли още наивници?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Какво точно очаквате,сини,червени,оранжеви и други наивници?

Мнениеот hristov25 » 18 авг 2010 00:50

Хубава и вярна статия, но ако не сме с розови очила няма да мечтаем за три отбора в групите на Лига Европа, а това ако се случи си е героизъм.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
[offtopic][center]Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
[rimg]http://prikachi.com/images/19/4823019J.jpg[/rimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 авг 2010 00:56

hristov25 написа:Хубава и вярна статия, но ако не сме с розови очила няма да мечтаем за три отбора в групите на Лига Европа, а това ако се случи си е героизъм.

Еееее,бате,ти ме издигна! :) Това не е никаква статия,а едно мнение на един наивник...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
kroyf
Контакти:

Мнениеот kroyf » 18 авг 2010 04:55

По принцип си прав за много неща ,изложени в написаното от теб.това е самата истина,колкото и да жалко(а е болезнено жалко).НО!!!!!!!!!!!!!!Винаги има и едно " НО"!
Хубаво е да осъзнаем истината и колкото по скоро стане толкова по добре.Нивото на БГ футбола е трагинчо,и с "правилен футбол",макар и никак не лош,видяхме еч не става.Истината,поне според мен е една,ние не можем да се надиграваме с отборите дори от средно ниво в европа,още не можем.
Днес проечтох,не помня каде,но ми се струва доста вярно и много правилно ако е истина,че в мачовете с ЛЕВСКИ и цска,Балъков потготвял отбора си за участието си в Европа следващтия сеон.Явно човека е прозрял как стоят нещата и това е начина,поне за сега колкото и жалко да е.Всички искаме да гледаме как ЛЕВСКИ мачка в европа,мачка а ама докато ,не се съмнявам в това,влезнем в групите и после се започва,държим топката,защото другите не я искат,а и защо да се мъчат като ома и по-лесен начин,дебнат ни да сбъркаме,за което не им е нужно много търпение,вакват ни едно голче и работата е свършена,защото нямае класа да отговорим подобаващо.Спомнете си как ни биха Залзбург и в двата ма4а,Лацио тук,Дебрецен и в дата двубоя хващаха топката само когато ни вкарваха гол,жалка картинка.
А като завършек,защото се поувлякох малко,ще припомня на критици ми последния сезон и тоталната доминация на меко казано защитния,по то4но казано окопания Интер.Е щом такъв отбор си позволява да играе по този на4ин,защо да е срамно за нас?А като си спомня играта на Баерн, и те не газеха съперниците си.НО............
САМО ЛЕВСКИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 авг 2010 07:01

Очаквам Левски да влезе в Лига Европа

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 авг 2010 07:30

прав е, че футбола ни не се развива, а това страшно много ни отдалечава от Европа!
ама не съм съгласен и аз с това да се обиждат отбори от сорта на Интер и Черноморец, че не играят футбол!
съвсем е нормално когато постигнеш положително развитие в мача, да се постареш да го запазиш, ако ще и всички футболисти да ги наредиш на гол-линията!
Левски и ЦСКА от 50-60 години насам играят винаги срещу защити от по 9-10 човека в нашето първенство, ама това не им е помогнало с нищо да си подобрят играта срещу такъв тип отбори!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 18 авг 2010 08:05

Има начини. Че и трите отбора са зле, така е. Колкото и жалко да ни е първенството, не мога да се съглася, че Шведите(не националния отбор) или пък Уелс са по-добре. Аз, наивникът очаквам равностойни мачове, въпрки че ако можеше да се прогнозира с точност, досега буукмейкърите да са фалирали.. Не се знае как ще започнат мачовете, не се знае кой ще отбележи първи, как това ще повлияе психически на другия и т.н. Левски, понеже му гледам всички мачове, без тези, които не даваха, разбира се, не мога да твърдя нито, че са добре, нито че са зле. Виждам обаче нещо, което съм споменавал и преди и е слабост от доста време. Не един човек каза, че в сгъстена защита трудно бележим. Така е! Забелязвам обаче, че когато потръгне играта, всички тичат, комбинират много добре на двойни, получават се центриранията от крилата, както и добри пробиви през центъра. За сметка на това не ни ли тръгне играта - край! Хората, които трябва да я градят тази игра просто изчезват от терена. Жоазиньо трудно намира позиция за центриране и повечето са му грешни, Дани Младенов го е страх да опита пробив, а Тасевски чака топката да му дойде, без да я атакува, което съгласете се, при 9 човека сгъстени в наказателното си е безумие. Трябва ни човек, който да поведе отбора, да поема отговорност, както Кривия се опита да направи. В повечето време успя. Държеше топката, преминаваше съперник, след което вече имаше свободен съотборник и му подаваше. Мисля, че именно такъв човек от по-младите ни липсва. На доста места четох, че при статични положения пред нашето наказателно се пропукваме. Това също е така, както и Жоазиньо не трябва да е на гредата при корнер... На Милиев му куца атакуването на топката и бива изпреварван при някои центрирания. Това като критика към отбора. От друга страна съм доволен, защото определено играем по-добре от миналата година, но старите слабости трябва най-накрая да бъдат изчистени, за това си има треньорско ръководство. Ще се повторя, като кажа, че според мен(лично мнение), няма да е лошо в някои мачове да сменяме тактическата постройка. Срещу Черноморец щеше ли да е зле да излезем с двама нападатели или поне Иса да беше вкаран по-рано, като се видя, че играта не върви? Халфовете ни трябва да са по-активни, да се борят за всяка топка и да се освобождават без топка. Направим ли това и агресивни ли сме, очакванията ми са положителни. Не се ли нагърби някой да изнася топката, не се ли освобождават играчите и нямаме ли пространства, където според мен и Тасевски и Жо и Дембеле са силни, тогава ще е мъка... Това си е моето мнение, не ангажирам никого с него..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2010 08:11

Абсолютно си прав. Само едно уточнение - Литекс е зависим първо от Дока и след това от Ивелин. Без бразилеца те са съвсем друг отбор, а нашият не може да компенсира тази липса, това е очевидно. Между другото Левски също са много зависими от един човек - Гара. Ако не е във форма или по някаква причина не играе Левски също ще е друг отбор. Всъщност този от миналата година. Не знам доколко осъзнават това сините фенове. ЦСКА е зависим...от кой ли не. В смисъл, че който и да пуснат в игра в този момент все ще е правилно/грешка.
Що се отнася до Черноморец ако там се работи по този начин след 2-3 години може би ще са доминант в България. В което няма лошо, разбира се, стига това да стимулира към развитие и останалите отбори. Защото нито ЦСКА, нито Левски могат да дърпат футбола ни ако останалите са слаби, а напротив - останалите ще дърпат назад "грандовете" ни.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”