Шампионите-бавни,тежки,без идея,вече с нов треньор...Зависими от Ивелин-ако играе-печелим,ако не-кой знае.Проблеми във всички мачове дотук.Изход-неясен.
Вицешампионите-тъжна картина...Трагедия навсякъде,проблеми на всички нива и на всички фронтове...Скандали и искания за пари колкото щеш-и те с нов треньор,ама нямал виза и не било съвсем така,ама не знам си кво...Ало,това онзи ЦСКА ли е,дето мачкаше някога еврограндовете?Такива неразбории няма и в Б група,ние чакаме пробив в Европа.А онез високи и симпатични момчета идват в София рано-рано,да разглеждали забележителности...

Сините юнаци...Най-добре стоящите до момента,спор няма,обаче...Миналата седмица пуснах една тема,още е във форум Левски,заради която сума ти хора ме обявиха за червен!!!

Как го виждате с тоз футбол в нашия шампионат,да се мерим с другите?Колко смислени мачове се играят?Не 9 човека отзад,а да се играе?Ето-Черноморец играеше футбол,обаче двете победи срещу сини и червени бяха спечелени с антифутбол!Спор няма-имат право, да играят както си искат-щом печелят,са прави!Но навън кво праим с таз стратегия и тактика?Мънкаме,кво да праим...
Та,забравете за думата"фаворит"!Ние сме фаворити само срещу Лихтенщайн,Люксембург,Фарьорите и Албания(с уговорки).Гледате как играят хората,как играем ние...Там един клуб се управлява като търговско предприятие-тук на никой не е ясно как се управлява.Там не сменят треньор след пет мача-тук е всекидневие.Там знаят какво искат,но и какво могат-тук знам само какво искаме...
Има ли още наивници?