Трансферът на холандеца Андвеле Слори, който е спряган за почти сигурно ново попълнение на Левски, ще се забави с няколко дни. Причините, които се спрягат за забавянето са две и са напълно противоположни. Първата е, че привличането на халфа на Уест Бромич се забавя по желание на сините, които искат да видят как ще се адаптира другото холандско попълнение - Сержиньо. Втората се крие в желанието на самия играч, който искал първо Левски да влезе в групите на Лига Европа и след това да подпише с българския клуб.
Както е известно Андвеле Слори през миналия сезон има 6 мача в Чемпиъншип с Уест Бромич. Халфът може да се похвали и с две повиквателни за националния отбор на Холандия, когато селекционер на лалетата бе Марко ван Бастен.
Холандец поставя условия на Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Zavinagisin
- Контакти:
Re: Холандец поставя условия на Левски
Ами нормално ние този играч го взимаме за групите на лига европа,за какво ни е да играе срещу видима и калиакра,дано влезнем и го привлечем все пак става въпрос за много класен играч не случаино искан от Аякс ,така ч е успех на отбора срещу АИК, мачовете са наи -важни .
Ми нормално и за нас е по-добре така. Ако недай си боже ударим греда с АИК няма смисъл скъпи играчи да седят за мачове с Академик и Калиакра и да взимат много пари. Засега селекция е идеална за да сме шампиони без проблем затова ако изчакаме според мен няма да сгрешим.

- Leooo
- Контакти:

[center]
[/center]

- vladitol
- Контакти:
Leooo написа::shock: Лично за мен , повече играчи не трябват на Левски !
Нямаме заместник на Дани Младенов,затова го купуваме

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
-
- Контакти:
много ще ми е любопитно ако Ясен петров в някой мач срещу по-слаб отбор в българското първенство пусне Сержинио като ляв краен защитник. Дали ако играят двама холандци като крайни защитници ще можем категорично да надиграем някой отбор?
колеги вие как мислите?
колеги вие как мислите?
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
ss_killer написа:много ще ми е любопитно ако Ясен петров в някой мач срещу по-слаб отбор в българското първенство пусне Сержинио като ляв краен защитник. Дали ако играят двама холандци като крайни защитници ще можем категорично да надиграем някой отбор?
колеги вие как мислите?
Незнам можеби не е лоша идея но ние нали го взимаме за опорен халф и мисля че не трябва да правим експерименти,а пък и имаме Минев там.

Мен ми е интересно като ги дигнат 2 пъти във въздуха холандците с големите секири в провинцията как ще реагират. Или пък като ги разходят в "супер стадионите ни" и влезнат в саблекалня с една дупка за кенеф
.

-
- Контакти:
ако Не бъркам в изказване пред гонг, Сержинио казва, че е поливалентен футболист и може да играе еднакво добре като деф халф,десен, ляв и централен защитник.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Nikona написа:Мен ми е интересно като ги дигнат 2 пъти във въздуха холандците с големите секири в провинцията как ще реагират. Или пък като ги разходят в "супер стадионите ни" и влезнат в саблекалня с една дупка за кенеф.
мисля че такива условия не съществуват в А група,а са много малко и отборите от Б,които могат да предложат тоя "лукс".Честно казано по темата също си мисля,че няма какво да го мъчим момчето срещу посредствени отбори и средняци,а ми е по - интересно и адаптацията на Серджо и въобще как ще се развие като футболист тук в България.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"