Коефициенти на отборите в Европа !!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Коефициенти на отборите в Европа !!!

Мнениеот slavi_1914 » 11 авг 2010 13:27

Миналата година ви залях малко с коефициенти и числа относно Европейските страсти и ми се стори,че бе ползотворно. Може би повечето от вас сами си ги следят но за останалите би било ползотворно

Искам да предупредя,че заради новата схема ВСИЧКИ ОТБОРИ ТРУПАТ ПО НИСКИ КОЕФ.. ПРЕДИ КРЪГА ПРЕДИ ГРУПИТЕ БЕШЕ РЕДОВЕН И ДАВАШЕ ПО 2 т. ЗА ПОБЕДА И 1т. ЗА РАВЕН,А СЕГА Е КВАЛИФИКАЦИОНЕН И ДАВА САМО ЗА НАЦ.КОЕФ.

За 2008/2009:1.4750 ___16.7500___4.0250___0.5500___1.4500===24.250
За 2009/2010:16.7500___4.0250___0.5500___1.4500___2.6250===25.400 -->коефициента с който играем сега
За 2010/2011 :4.0250___0.5500___1.4500___2.6250___(1.9250*)===10.575 --> коеф. с който ще играем догодина

* - временен коеф. за тази година.
Класиране в групите на ЛЕ носи 2т.(които са минимума, но при 1 победа или 1 равен в групите си остават 2 т. При 2 победи стават съотв. 4т.... Просто ако не вземеш нищо ти дават 2т.Ако вземеш победи все едно не ти дават).
Дотук България има коефициент: 2.125 дошъл от --> 7побед. 3 равни 2загуби
Всеки отбор взима по 0.2 х нац.коеф.(2.125*временен)= 0.425
Т.е. класиране в групите носи 100% коефициент 2.425 (като тук не са взети точките натрупани срещу ТНС,АИК и Дебрецен)

Нека видим две вероятни развития какво биха ни донесли:

1. Програма МАКСИМУМ
Левски бие в двата мача АИК. Цска удря и в двата мача ТНС. Литекс се класира с победа и загуба (Напълно вероятни неща)
Тогава в този кръг ще вземем 5 победи по 1т. за нац. коефициент и:
8.5т.(досега) + 5т. = 13.5т. / 4 (броя на участниците ни) = 3.375 -->национален коефициент

В такъв случай всеки от нашите отбори класиран в групите взима минимум - 2.675 т. и от тук нататък всяка победа СЛЕД ПЪРВАТА му носи 2,1т. и всеки равен по 1,05 (2,1= 2т. + (2т./4)*0,2), а всяка победа на друг отбор от България в групите му носи по 0,1 и за равен 0.05т.
Ако предположим че и трите отбора влязат и примерно вземат по 1п. 1р. и 4заг. биха докарали нещата до;
Национ. коеф. 13,5т. + 3п.х2т. + 3р.х1т. = 22,5т. / 4отб. = 5,625
А всеки отбор 3т. + 5,625х0,2 = 4,125 т.
Мисля,че схемата ви стана ясна.

2.Програма минимум всички я знаете и затова ще я подмина :) Но тогава всички бихме взели по 1.925т. а БГ- 2.125т.

Мисля,че е редно всички да се стегнат и да натрупат коефициенти.

Що се отнася до Левски искам да кажа че коефициента на Левски за догодина би бил НАД 10.575 а това колко над ще е си зависи от Левски до къде ще стигне. Ако иска да атакува догодина ШЛ, първо ще трябва да атакува ЛЕ за коефициент.

Мойто лично предположение е че Левски може да влезе в групите на ЛЕ и при добър жребии да излезе от тях примерно с 3 победи (или 2 победи и 2 равни). Което би направвило коефициента около 16.000-17.000 приблизително.
Ето как стояха нещата тази година за предварителните кръгове на ШЛ с поставените отбори

............най-ниския коефициент сред поставените
2кръг - FK Aktobe Kaz 2.399
3кръг- Partizan Srb 13.800
Плейоф- Sparta Cze 27.395

Ако предположим нещо подобно и догодина означава,че нямаме никакъв шанс да натрупаме коеф. за поставени в плейофа.
Но за сметка на това имаме шанс да сме поставени в 3 кръг (преодоляването на който гарантира групите на ЛЕ).
Всичко това обаче като станем шампиони. :) Но според мен Левски гради шампионски отбор !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Re: Коефициенти на отборите в Европа !!!

Мнениеот NFB_Bgfen » 11 авг 2010 13:32

Браво мисля че много добре си го описал тази година всички български отбори трябва да се борим за всяка точка за да може сривът ни коефициента да е по-малък.
ИзображениеИзображениеИзображение

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 11 авг 2010 13:35

Дано отстраним АИК , другото мисля че ще си дойде в последствие.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 13:39

Мен ме интересува само да отстраним АИК, ако може и с 2 победи да стане... Оттам нататък нещата са в нашите и Божиите ръце 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 авг 2010 13:50

и аз така мисля... поне в момента трябва да спасяваме Европа.Не мисля че има значение тая година кой ще е шампион , а по-добре да се съсредоточиме във Европа и трите отбора да може да направиме максимален коефициент!Пък вече пролетта ако няма никой в Европа тогава да си дават зор в първенството!Много ще е кофти ако отпадне някой от трите отбора !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 13:52

POPCORN написа:и аз така мисля... поне в момента трябва да спасяваме Европа.Не мисля че има значение тая година кой ще е шампион , а по-добре да се съсредоточиме във Европа и трите отбора да може да направиме максимален коефициент!Пък вече пролетта ако няма никой в Европа тогава да си дават зор в първенството!Много ще е кофти ако отпадне някой от трите отбора !

За жалост аз не съм особен оптимист за Литекс...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 авг 2010 13:58

UltraBlue написа:
POPCORN написа:и аз така мисля... поне в момента трябва да спасяваме Европа.Не мисля че има значение тая година кой ще е шампион , а по-добре да се съсредоточиме във Европа и трите отбора да може да направиме максимален коефициент!Пък вече пролетта ако няма никой в Европа тогава да си дават зор в първенството!Много ще е кофти ако отпадне някой от трите отбора !

За жалост аз не съм особен оптимист за Литекс...

то аз вече съм под съмнение и за нас, така че....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 11 авг 2010 14:00

POPCORN написа:то аз вече съм под съмнение и за нас, така че....

Вие в каквато и форма да сте, предполагам че тук ще си осигурите комфортен аванс от 2/3 - 0. Надявам се нашите да не подценят мача и да не направят някоя беля 8-)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 11 авг 2010 14:08

UltraBlue написа:
POPCORN написа:то аз вече съм под съмнение и за нас, така че....

Вие в каквато и форма да сте, предполагам че тук ще си осигурите комфортен аванс от 2/3 - 0. Надявам се нашите да не подценят мача и да не направят някоя беля 8-)

Вие тези аматъори ще ги биете както се казва живи умрели ама ако не влезете в форма в групата каквато и да ви се падне, а знаем от 1 и 2 урна какви отбори има там вече ще стане страшно! Дано да си подобрите формата дотогава ;) Левски в това моментно състояние отвява поредните шведи без проблем ама на Литекс наистина си ни е много трудно дано да излезем психически освободени защото иначе нямаме шанс ;)

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 11 авг 2010 20:59

И сега ,ако един бълагрски отбор направи победа в чужбина колко точки дават за коефициента на клубното първенство .

Върни се в “Левски”