Мечо и Топчо в Израел???

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

buffon96
Контакти:

Мечо и Топчо в Израел???

Мнениеот buffon96 » 10 авг 2010 17:50

Елин Топузаков и Димитър Телкийски пристигнаха днес в Израел, където им предстои да преминат медицински прегледи и да финализират договорите си с местния Апоел Рамат Ган.

Двамата екс-футболисти на Левски бяха посрещнати освен от изпълнителния директор, и от фенове на летището, и бързо бяха закичени с шалчета и шапки на новия си тим.

„Обичаме Израел, вече сме играли тук за Апоел Тел Авив, и се чувстваме добре в Израел,” сподели Топчо.

„Играхме в страхотен отбор в България, завършихме трети миналия сезон. Миналата година играхме и в Лига Европа, срещу Лацио, Виляреал, Залцбург,” каза още защитникът, запитан за времето между двата престоя в Израел.

„Шахар Бен Ами ми се обади, познаваме се от дните ми в Апоел. Той ни покани отново тук, и сега се надявам всичко да е наред. Имам само добри спомени от Апоел Тел Авив, но сега ни очаква нов отбор,” добави Топузаков.

Димитър Телкийски пък си припомни, че преди време е играл срещу Апоел Рамат Ган в турнира за Купата на УЕФА. Сега целта пред българите е да подобрят класата на тима, чиято основна задача е оставане в елита.

Кой по дяволите...
Как ще продадат Телкийски и Топузаков???
Та Елин е един от любимците ми,а навярно и на 90% от феновете на Левски...
Защо когато открием някой талант до другия сезон го продават???
Майната му на мустакатия!
Продадоха Зе на Металург,което според мен беше грешка...
След края на сезона ще се сбогуваме и с Дембеле(100%)...
Според мен продажбата на Мечо и Топчо е най-голямата глупост от Левски от началото на сезона(много разно почнахме с глупостите...не ми се мисли за нататъка...)

novnik
Контакти:

Re: Мечо и Топчо в Израел???

Мнениеот novnik » 10 авг 2010 17:52

Мечо и Топчо дадоха достатъчно на Левски. Вече не са нужни на отбора, а и са на възраст. Нека попечелят малко в Израел, няма лошо.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 авг 2010 17:53

Желая им успех ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 авг 2010 17:56

Успех на момчетата... Завинаги едни от нас :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

ilki4a1
Контакти:

Мнениеот ilki4a1 » 10 авг 2010 18:02

UltraBlue написа:Успех на момчетата... Завинаги едни от нас :!:

+1

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 10 авг 2010 18:19

buffon96 написа:Елин Топузаков и Димитър Телкийски пристигнаха днес в Израел, където им предстои да преминат медицински прегледи и да финализират договорите си с местния Апоел Рамат Ган.

Двамата екс-футболисти на Левски бяха посрещнати освен от изпълнителния директор, и от фенове на летището, и бързо бяха закичени с шалчета и шапки на новия си тим.

„Обичаме Израел, вече сме играли тук за Апоел Тел Авив, и се чувстваме добре в Израел,” сподели Топчо.

„Играхме в страхотен отбор в България, завършихме трети миналия сезон. Миналата година играхме и в Лига Европа, срещу Лацио, Виляреал, Залцбург,” каза още защитникът, запитан за времето между двата престоя в Израел.

„Шахар Бен Ами ми се обади, познаваме се от дните ми в Апоел. Той ни покани отново тук, и сега се надявам всичко да е наред. Имам само добри спомени от Апоел Тел Авив, но сега ни очаква нов отбор,” добави Топузаков.

Димитър Телкийски пък си припомни, че преди време е играл срещу Апоел Рамат Ган в турнира за Купата на УЕФА. Сега целта пред българите е да подобрят класата на тима, чиято основна задача е оставане в елита.

Кой по дяволите...
Според мен продажбата на Мечо и Топчо е най-голямата глупост от Левски от началото на сезона(много разно почнахме с глупостите...не ми се мисли за нататъка...)

Пич , ти в кой свят живееш , да не би при тебе да е още 2006 г. ? Мечо и Топчо са легенди за съвременния Левски , поклон пред тях за всичко което са дали на любимия ни отбор , но вече са на възраст . Да не би да ми казваш , че Мечо е по-добър от Жо или Дани Младенов , а Топчо от Иво Иванов , Бвнзукан или Милиев ? Нека да ходят в Израел да вземат някой и друг левец , вместо да търкат скамейката на Герена . Тази година ръководството прави най-добрата селекция ( както идващи така и напускащи футболисти ) от много години насам . Само ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
norsk levskar
Контакти:

Мнениеот norsk levskar » 10 авг 2010 18:22

Никога не може да се каже нещо лошо за тях.Дадоха много на Левски,но е време да се подмлади отбора.Дано се представят добре в Израел и най-важното за което са отишли,да спечелят повече пари.
Не е важно,колко акъл имаш.Важно е да ти дойде навреме :))))!!!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 18:28

Много се извинявам за провокацията ама просто на такова заглавие няма как да не се обърне внимание "Всичките Г***** в Израел, в Израеееел..." :lol: Иначе наистина поне за Топчо ми е добро мнението. На нас никога не ни е било лесно да атакуваме през неговаата зона. Но вече остаря. не знам на колко години е реално но той се изчерпа за България! Все пак са българи УСПЕХ!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 10 авг 2010 18:34

buffon96 написа:Елин Топузаков и Димитър Телкийски пристигнаха днес в Израел, където им предстои да преминат медицински прегледи и да финализират договорите си с местния Апоел Рамат Ган.

Кой по дяволите...

Ти от колко дни не си чел новини бе??!?!.......това се знае от 4-5 дни,той ми пуска няккав изненадан цяла тема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 10 авг 2010 18:53

Успех и на двамата,завинаги ще останат в нашите сърца и ще заемат много важна част от историята на нашият любим отбор Левски.Гонзо каза много добре,че двамата са легенди на Левски и не могат да ги спират.По-добре да отидат там да играят и да припечелят някой друг лев(все пак в Израел заплатите са в пъти по-големи от тези в българския футбол).Топчо беше най-сърцатият ни защитник в последните години,раздаваше се до последно във всеки мач.А все още не сме намерили десен атакуващ халф,който да подава както го правеше Мечо.

Върни се в “Левски”