Иво Иванов и защитата на Левски !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Иво Иванов и защитата на Левски !

Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2010 15:30

Последно време чух от сини фенове отвратителни коментари по повод защитата на Левски и най-вече относно двойката Иво Иванов(25г.)- Йордан Милиев (22г.) !
Извинете ме сини фенове,но на тези от вас които поддържат на тази теза ще задам няколко въпроса :

-Кажете ми в европейски клуб къде има двойка централни бранители на тази възраст 22 и 25г., който да не допускат по някога дребни грешки и то при положение че играят заедно от няколко мача ?
-Мислите ли че двойка като Рабех-Топузаков(В.Генев) ,която мойте уважения но бе РАЗПИЛЯНА миналата година и правеше УНИКАЛНО ГЛУПАВИ грешки, които сравнени с тези на Иванов-Милиев са сякаш последните са по-отините и сработени.
-Гледайки напред във времето тези две момчета имат възможноста да направят СТРАХОТЕН дует отзад имайки в предвид възраста им ?
- Нима ако ги сработим добре (взимайки в предвид постоянството което се опитва да постигне Ясен пускайки ги във всеки мач) не биха били добри дори и за националния отбор ? Кажете ми друга по-добра двойка за национала ? Защото всички знаем и в националния какъв хаос настъпва когато центр.защитници са от различни отбори и нямат сработеност?

Мога да ви изброя поне още 10 въпроса които са трудно оборими ! Но момчета личат от първите няколко мача че тези играчи почват да трупат добър синхрон !
Темата реших да я кръстя Иво Иванов заради няколко неща които видях в него и имайки в предвид че той е новия в отбора:

Ивчо блестеше вчера на 2-рия етаж в мача с Локото. Да Локото не бяха от най-високите,но за мен момчето игра с огромно желание и се стараеше да се пласира добре при центриранията. Явно,че той работи много силно в тази насока !

БРАВО ИВЧО !
Мисля,че на този етап показа класата която се иска от теб за да носиш синята фанелка ! Много "гениални" и прехвалени футболисти са идвали на Герена и са се показвали като страхливци,пияници или незнам какви още.
Успех на момчетата и се надявам много силно защитата да докаже на "неверниците" че тя найстина работи в правилна посока и Левски ще бъде стабилен отбор и в своята защита !
Последна промяна от slavi_1914 на 10 авг 2010 15:39, променено общо 1 път.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Иво Иванов !

Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2010 15:39

Искам още да пожелая на Милиев-Иванов много здраве и да се пазят "чисти" от картони.
Но едно предупреждение и до ръководството,че ако Топузаков бъде продаден единствената им резерва остава Бензукан ( които има повече време в Левски прекарано в контузии отколкото в игра).
Всички знаем,че миналите години когато се е отежнявала програмата сме закъсвали в защита и в тази насока не е лошо да се намери някой резервен план в центъра на защитата. Според мен най-удачния вариант би бил някое момче от школата (ако има такова не съм много запознат).

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 авг 2010 15:40

Странна тема. Не съм чул чак толкова негативни мнения по адрес на Иво Иванов. В първите мачове ми се струваше леко стреснат, но срещу ЦСКА и Локо беше безпогрешен. Срещу Калмар в първия мач също. Само на реванша сбърка при втория гол, но там може да се критикува и Милиев. Мисля, че като цяло Иво е точният човек за защитата на Левски. Точно такъв играч ни трябваше - научен, не е страхлив, не изпада в паника.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Zavinagisin
Контакти:

Re: Иво Иванов и защитата на Левски !

Мнениеот Zavinagisin » 10 авг 2010 15:44

Лично познавам Иво ,мога да ви кажа че до година ще бъде наи добрия защитник в България като знам характера му ,уникален боец и мъжкар,които го критикува да ходи да си ляга значи не разбира от футбол.

Потребителски аватар
mir400
Контакти:

Мнениеот mir400 » 10 авг 2010 15:47

Наистина , сработят ли се и заиграят ли така както на всеки син запалянко му се иска , могат да станат много здрава двойка бранители.
Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 10 авг 2010 15:48

dodo7271 написа:Странна тема. Не съм чул чак толкова негативни мнения по адрес на Иво Иванов. В първите мачове ми се струваше леко стреснат, но срещу ЦСКА и Локо беше безпогрешен. Срещу Калмар в първия мач също. Само на реванша сбърка при втория гол, но там може да се критикува и Милиев. Мисля, че като цяло Иво е точният човек за защитата на Левски. Точно такъв играч ни трябваше - научен, не е страхлив, не изпада в паника.

Не забравяй,че Левски не е само форума на Левски. Има много стари Левскари с които комуникирам и чат-пат чувам:
" Абе отзад сме гола-вода.Добре че не са ни подпукали!" Точно това ме дразни и искам с тази тема да дадем кураж и поздравления на момчетата в защитата на Левски,защото и суперлативите засега се чуват предимно в нападение. А нападението започва с добра защита според мойте разбирания !

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 авг 2010 15:54

slavi_1914 написа:
dodo7271 написа:Странна тема. Не съм чул чак толкова негативни мнения по адрес на Иво Иванов. В първите мачове ми се струваше леко стреснат, но срещу ЦСКА и Локо беше безпогрешен. Срещу Калмар в първия мач също. Само на реванша сбърка при втория гол, но там може да се критикува и Милиев. Мисля, че като цяло Иво е точният човек за защитата на Левски. Точно такъв играч ни трябваше - научен, не е страхлив, не изпада в паника.

Не забравяй,че Левски не е само форума на Левски. Има много стари Левскари с които комуникирам и чат-пат чувам:
" Абе отзад сме гола-вода.Добре че не са ни подпукали!" Точно това ме дразни и искам с тази тема да дадем кураж и поздравления на момчетата в защитата на Левски,защото и суперлативите засега се чуват предимно в нападение. А нападението започва с добра защита според мойте разбирания !

Ама то е нормално. Последните години толкова се напатихме от слаби мачове, провали в Европа, че мнозина не вярват, че това, което се случва сега, е истина. В защита имаме проблеми, но също така е факт, че те лека полека се изчистват. Срещу ЦСКА играха перефктно, срещу Локо също. Моите единствени съмнения са за качествата на холандеца Мюлдер. Признавам си, че все още не съм убеден на 100 процента, че е класен играч.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 10 авг 2010 16:01

Много добре си играят момчетата... Ние да не сме Интер та да се взираме във всеки пас и отиграване. Винаги е имало недоволни фенове и това е нормално. Иво си е истински Левскар, освен че е добър футболист.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 10 авг 2010 16:03

dodo7271 написа:
slavi_1914 написа:

Ама то е нормално. Последните години толкова се напатихме от слаби мачове, провали в Европа, че мнозина не вярват, че това, което се случва сега, е истина. В защита имаме проблеми, но също така е факт, че те лека полека се изчистват. Срещу ЦСКА играха перефктно, срещу Локо също. Моите единствени съмнения са за качествата на холандеца Мюлдер. Признавам си, че все още не съм убеден на 100 процента, че е класен играч.

Точно холандеца е голямо попадение - не сме имали такъв десен бек от времето на Пламен Николов (ако знаете кой е :) ) Зетя е поне с 2 класи по-слаб :!:
Ако и другия холандец е толкова добър...

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 10 авг 2010 16:06

Нещо напълно нормално,още от миналия сезон Иво е най-добрия централен защитник в България..Успех и догодина да излезе в Европа,защото задържи ли се в България,нито ще се развие,нито ще има шанс за чужбина.

Върни се в “Левски”