Отличен футбол-слаб съдия.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

BlueRadiotherapist
Контакти:

Отличен футбол-слаб съдия.

Мнениеот BlueRadiotherapist » 10 авг 2010 07:38

Първият кръг премина при доста добро съдийство.Гледах разборно-коментарното студио със Стиви О по Ринг и съм напълно съгласен с високата му оценка.Разбира се ,нямаше как да прикрие червените си пристрастия и да отбележи,че Спас Делев бил блъснат в дербито с Левски и много съдии биха дали дузпа.Да ,биха дали ако бяха като Пастата снощи на Левски-Локо.Просто такъв некадърник няма-Двата отбора изиграха много силен мач и на фона на техничната и бърза игра, неадекватността на рефера лъщеше още повече.Нека Стиви О да ми обясни защо на Димо Атанасов бе спестен втори жълт картон и защо спести няколко такива на Иванов-някакъв русоляв халф от Локото,който се самозабрави и бе на косъм да счупи подбедрицата на Дембеле,за което бе декориран в жълто,но можеше да е твърде късно.Защо не даде 2 чисти дузпи за Левски-Фалът срещу Дембеле и играта с ръка на Локомотивец при паса в наказателното на Дарко.Защо даде после дузпа при артистичния плонж на Мулдер-може би компенсира.Като цяло мачът не бе груб и Локомотив игра със самочувствие,като изключим втората половина на първото полувреме,когато се окопаха.Бърза игра от страна и на двата отбора,пасове на висока скорост,няколко спорни засади,особено през първото полувреме за Локото,но това може да се пропусне и от най-добрия рефер.Гореспоменатите ситуации обаче можеха да повлияят сериозно върху двубоя и единствено развоят на мача помогна на некадърника в черно да не изпусне мача,както сме свикнали да гледаме по БГ терените.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Отличен футбол-слаб съдия.

Мнениеот terata » 10 авг 2010 08:15

Аз незнам къв е тоя български манталитет, след всеки мач да намираш кусури на съдията :shock: Съдията снощи допусна една-две неволни грешки с които НЕ повлия на крайния резултат, така че тая тема е напълно излишна!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 10 авг 2010 08:31

стига бе стига след такав мач садията гледаме.Да в 30 мин можеше да изгони Атанасов,но така според теб по-добре ли щеше да стане за нас?За дузпите според мен нямаше нито една,а за засадата бяха на една линия и при тази скорост садията се застрахова.В България всеки фаул е за картон,когато се играе по-барзо така, че и за многото картони неможем да му се сърдим.

brun4ev
Контакти:

Мнениеот brun4ev » 10 авг 2010 09:19

ами чесно казано съдята лекичко си подпираше левски и тая смешна дузпа много се изложи

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 авг 2010 09:24

terata написа:Аз незнам къв е тоя български манталитет, след всеки мач да намираш кусури на съдията :shock: Съдията снощи допусна една-две неволни грешки с които НЕ повлия на крайния резултат, така че тая тема е напълно излишна!

Кажи го това на Томислав Русев и Валентин Грънчаров, които си подхванаха съдията още от началото мача и не го оставиха до края...съвсем нарочно слушах коментара по "Дарик радио" за да видя дали ще престанат след като Левски поведе...не, не престанаха. :lol:

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 10 авг 2010 09:38

Гуу написа:
terata написа:Аз незнам къв е тоя български манталитет, след всеки мач да намираш кусури на съдията :shock: Съдията снощи допусна една-две неволни грешки с които НЕ повлия на крайния резултат, така че тая тема е напълно излишна!

Кажи го това на Томислав Русев и Валентин Грънчаров, които си подхванаха съдията още от началото мача и не го оставиха до края...съвсем нарочно слушах коментара по "Дарик радио" за да видя дали ще престанат след като Левски поведе...не, не престанаха. :lol:

Не че слушам Дарик, или възнемерявам да, но си е нормално - хората са си пристрастни. А това наистина е доста лош навик да се коментира съдията, типично по-балкански.

Синева
Контакти:

Мнениеот Синева » 10 авг 2010 09:52

Съдия от Перник да свири на мач на "Левски" означава предварително подготвено престъпление! Как раздаваше картоните този гад!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 авг 2010 09:57

Незнам кво ви става... ако след такъв мач обсъждаме съдията, по-нататък в първенството кво ще правим незнам :shock: Не беше перфектен, но никой не е. Все пак фрапантни грешки нямаше, може би сбърка за дузпата, Мулдер доста преигра, може би трябваше да покаже втори жълт картон на Атанасов, но така или иначе разликата в класите на двата отбора беше очевидно в полза на Левски, така че след такава победа няма смисъл от хулене по съдиите. В скоро време ще се почне, че не е отсъдил някой тъч и т.н.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 10 авг 2010 09:58

Гуу написа:Кажи го това на Томислав Русев и Валентин Грънчаров, които си подхванаха съдията още от началото мача и не го оставиха до края...съвсем нарочно слушах коментара по "Дарик радио" за да видя дали ще престанат след като Левски поведе...не, не престанаха. :lol:

Вчера гледах ТВ но слушах радио. Не ми хареса коментара. Младите в Дарик вдигнаха много виско нивото което е непосилно за Гранчаров. Томислав Русев много разсъждава което не е лошо но ако прави обзорно предаване а вчера трябваше да коментира мач. Мач се кометира не за да се чуят твойте разсъждения а за да се даде представа на слушателя какво става на терена. Е аз ако не гледах ТВ щях да си помисля, че съдята толкова реже Левски, че те горките с голяма доза шанс са победили в тоя мач. Жалко. Валентин Гранчаров не съм го харесвал никога като журналист но от скоро започнах и да не го уважавам. То той няма да се промени защото е твърде стар, но поне може да опита да се сдържа в ефир. Срам ме е от него. Той е лицето на многото левскари.
Иначе съдята беше слаб. Не мога да си кривя душата. Ходеше от време на време както ходят катаджиите когато те спрат. Пресичат бавно платното все едно са Дарт Вейдър и Батман взети заедно. Не даде картони както на Левски така и на Локо. Кой ще те уважава като ти самият не се уважаваш. Бавен е. Страхлив е. Гледа тъпо. Всъщност защо е съдя а не е катаджия?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 авг 2010 10:02

Все съдиите са ни виновни на всички. Бием-падаме, няма значение. Съдията е крив. Вярно е, че вчерашния си е некадърник, ама то кой съдия в България е кадърен. Докато не свирят тенденциозно за или против някой отбор, някои дребни грешки се преживяват.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”