Без да летим излишно в облаците,тъй като е рано,но пък отбора ни играе наистина добре.Радвам се както на стадиона така и после на репортажите,слушаики пак и пак любимите си песни.Искам сега да видя обаче мъжкари ли са всички онези наши фенове с които спорих много пъти и тук и на стадиона,за това,че не трябва да плюем Гонзо...еее искам сега да видя колко от тях ще имат честта да си признаят грешките и да се извинят,мисля,че работата на Гонзо личи,каквото и да стане за напред!
Уважаеми модеатори,моля оставете темата поне 2-3 дни,след всички плюнки по Гонзо мисля,че си заслужава!
Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой ще каже-''Извинявай,Гонзо''
Аз вече казах в предишната тема.Извиних се и на Гонзо и на Батков.Но все още съм с резерви докато не мине зимния трансферен прозорец.
-
- Контакти:
Аз сбърках!!! Надявам се да съм сбъркал!!! Иска ми се, ама мното ми се иска да съм сбъркал!!!
Аз като неутрален ще кажа, че хората се дразнеха защо Гонзо го играеше треньор заради Батков. Както виждаш сега Гонзо не е треньор, Батков е в сянка и всико е мед и масло. Успех на Левски в Европа.
Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плюех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
Последна промяна от FC_LEVSKI на 10 авг 2010 00:07, променено общо 1 път.
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плуех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
И кой да дойде?
brossy написа:FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плуех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
И кой да дойде?
Някой на когото му пука повече за отбора отколкото за парите..Нали не смяташ,че тази "приказка" ще продължи дълго и,че играчи като Гарра,Мюлдер,Младенов,евентуално Сержиньо и т.н ще се задържат дълго в Левски??
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плюех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
Ами тигре,вади милионите и ни купи.После давай още и още за да сме доволни и за награда да не те плюеме и спуваме.Не ми пука кой е,Батков или Лафчис,важното е да има победи.Ама айде замисли се,много плюем по него ама ако беше някой като Христолов или Титаните...как е ААААААА.
brossy написа:FC_LEVSKI написа:Няма да се извиня..Казвах,че не става за треньор Гонзо и не смятам,че съм грешал като го плуех за това.Сега като е на този пост нямам нищо против него!Да се извинявам на Батков?О не никога!Батков твърдо ВЪН!
И кой да дойде?
Лупи

Левски трябва да запази хладнокръвие и да се развива. Условията са налице. Сега задължително трябва да се елиминира АИК.Това няма да стане лесно, но е напълно постижимо. Иначе честито на великата СИНЯ ИДЕЯ, тази вечер гледахме ЛЕВСКИ,нищо не ни коства да пълним стадиона все повече,едва ли сте забравили какво е публиката на ЛЕВСКИ, без аналог просто....
Левски е състояние на духа, Цска болестно такова.