Какво се промени в играта на Левски Сф?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Какво се промени в играта на Левски Сф?
Интересно ми е какво се случи с Жоазиньо и Дарко.Миналия сезон никакви ги нямаше.Или бяха контузени или просто фигурираха на стадиона.Сега обаче те придават класа на отбора.Ако се случи в един мач да не играят...дупе да ни е яко.А Дембеле просто консумира пасовете на халфовете.Браво Гарра така се играе!
Re: Какво се промени!
Има ли значение!

Хахаха ти защо задаваш отговори.....
Как какво се промени -?!?! тренера, тактиката, цялостния облик на отбора и все пак Гаджев се върна )))))))))
Честита ни победа срещу Локо Сф - счупихме каръка най - накрая
Как какво се промени -?!?! тренера, тактиката, цялостния облик на отбора и все пак Гаджев се върна )))))))))

Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Кой сега е номер 1?
И кой е 16-ти от 16?(като миналата година 48-ми от 48)

И кой е 16-ти от 16?(като миналата година 48-ми от 48)

- santiliana
Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е... 

shammi написа:Хахаха ти защо задаваш отговори.....
Чудно ми е как се промени играта на ЖО и Тасевски.
кризата свърши и държавата се зае с футбола явно гигов много са го наплашили но това е булгаристан мръсна милиционерска държава 

shammi написа:Хахаха ти защо задаваш отговори.....
+1.. и да не забравяме отсъствието на Жорето Сърмов, което значи около 20-30 малоумни опита за пас по-малко на мач

brossy написа:shammi написа:Хахаха ти защо задаваш отговори.....
Чудно ми е как се промени играта на ЖО и Тасевски.
Aми нямат конкуренция на постовете си,толкова е елементарно.Няма го Бардон,няма го и Хичо!
santiliana написа:Нека не летим в облаците. Единствената промяна е НАХОДКАТА ГАРА ДЕМБЕЛЕ. И по- добрата моментна форма на Жо. В играта ни продължава да има страшно много брак, но уникалната игра на Гара-та, компенсира този недостатък. Дано стегнат халфовата линия и да подобрят синхрона в защита, защото Локо Сф не бива да ни е мерило за каквото и да е...
Да но записваме 6 точки срещу отбори който миналата година ни биеха и от 4 мача взехме 1 точка.Мисля че тази година сме шампиони.Дано сега бием и "Черноморец" и вече да ни награждават