Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот Синият Болярин » 09 авг 2010 14:41

Денят е 8 август 2009, а настоящият шампион Левски приема на своя стадион раздирания от проблеми от всякакво естествено Ботев. Мачът завършва с повече от убедителното 5:0, но сините не впечатлиха. Въпреки разгромната победа, която позволи на Левски да се изравни на върха с Литекс, победил със същия резултат няколко часа по-рано, играта не впечатли и остави усещането, че не Левски е силен, а Ботев Пловдив е прекалено слаб. На другия ден ЦСКА победи с 0:5 и се изравни с Левски и Литекс. В следващия кръг Левски успя да победи като гост Миньор с 2:0, но отстъпи първото място, защото ЦСКА победи с 3:0 Берое. В третия кръг Левски трябваше да е домакин на Литекс, но двата отбора отложиха мача заради срещите си в евротурнирите, които се оказаха голямо разочарование. Левски, предварително считан за фаворит, бе елиминиран от Дебрецен. Тук започнаха шегите на съдбата. Дебрецен, чието име на унгарски е Дебрецени Вашуташ Шпорт Клуб, което пък в превод на български ще рече Дебреценски железничарски спортен клуб. Прозвището им е Локи и идва от Локомитв. Дебрецен мина успешно през гара Подуяне, а след това безаварийно и през гара Будапеща. След това синият отбор победи Славия като гост и запази пълния си точков актив за първенство, което внасяше частично успокоение. Последва мач с Локомотив София, от който имахе четири поредни загуби и си казвахме същото като сега- е, няма винаги да ни бият, този път им е спукана работата, а след това ще се реанимираме с ЦСКА. Да, ама не! В равностоен мач с две наши и една тяхна греда ни победиха с 1:2, което стана катализатор на кошмарите през миналия сезон. След това се случи Казанската афера и излезли с практически втория състав, логично загубихме в дербито. Последвалите събития не се нуждят от коментар.

Датата, на която за последно се изкачихме на първото място, макар и делейки го с други отбори бе 08.08.2009. Една година, един ден и 2 часа по-късно можем да се завърнем, при това като еднолични водачи. По ирония на съдбата пречката отново е познатият ни Локомотив. В Левски всичко е спокойно. Дори при загуба ще изоставаме само с една точка от водачите, а ни остават още 28 кръга. При победа ще водим с незначителните 2, но все пак ще водим и това ще е доста важно от психологическа гледна точка. Сетете се как се подиграваха привържениците на другите отбори след жребия и как предричаха още по-кошмарен сезон на Левски. Какво по-хубаво след два кръга срещу преки конкуренти да сме с пълен актив от точки и срещу единицата във временното класиране да седи Левски?! Много нерви изхабихме, страшно изстрадахме, но е време слънцето окончателно да огрее Герена.

Остават 6 часа и 20 минути- всички на стадиона. Казвам каквото казах и за предишните важни мачове- дори да ни поведат продължаваме с пълната подкрепа до самия край на мача и помагаме на играчите за обрат. Ако ние поведем, няма да се отпускаме и да празнуваме преждевременно, защото като се разлигавихме след третия гол във вратата на Калмар видяхте какво можеше да стане.

Всички на Герена!Изображение
Само Левски!Изображение

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Една година, 1 ден и 2 часа по-късно

Мнениеот Gonzo0009 » 09 авг 2010 14:48

Там сме ;)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 09 авг 2010 14:53

Там сме и само Левски

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 14:54

Няма страшно. Пукаме железните гуми на Локомотива днес. То бива бива да ни мачкат но сега наистина е краят. Вервайте ми!

Шегувам се.

Не вярвам да ни е лесно довечера. Прогнозирам много труден мач. Едвам едвам ще бием с не повече от 4 на 0.

Който не отиде на този мач ще съжалява. Аз ще бъда там а ти?

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:04

Все едно сте станали европейски шампион след победите над Калмар и другите от Ейре забравих им името....едвам едвам сте щели да биете с 4:0 и да не се отпускате след 3-я гол във вратата на Локо Сф :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 09 авг 2010 15:09

Mourinio написа:Все едно сте станали европейски шампион след победите над Калмар и другите от Ейре забравих им името....едвам едвам сте щели да биете с 4:0 и да не се отпускате след 3-я гол във вратата на Локо Сф :mrgreen:

Аааа няма. Никакво отпускане. Това за 4-0 не го мисля сериозно. Мисля, че ще бием поне с повече от 6-0 но не го казвам за да не дразня другите нелевскари във форума. Нали съм си добър и мисля за всички.

Впрочем не е важно кои сме били. Важно е как сме ги били. Ти да не мислиш, че резултатът с некви отборчета от северозападна европа е важен за нас. Не не е важен. Важно е раздаването. Ти гледа ли някои от тия мачове които подценяваш. Май не си ги гледал. Е що е така гледай довечера. И после добави към коментарът и ЦСКА и Локо София, а след 20 дена и още няколко отбора. Ех какъв кеф е да си от Левски сега. Не ми се чака да се радвам след като баницата се изпече. Ще се радвам още докато се меси.

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Мнениеот Braveheart73 » 09 авг 2010 15:15

Гретна, ти в крайна сметка от Гретна ли си или от Елгин Сити? Или от Стенхаусмюър, Арброут, Каудънбийт, Дъмбартън?
За мача: Рутинно 3:1 за Левски :twisted:
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 авг 2010 15:15

равен е мача
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 авг 2010 15:15

Gretna написа:
Mourinio написа:Все едно сте станали европейски шампион след победите над Калмар и другите от Ейре забравих им името....едвам едвам сте щели да биете с 4:0 и да не се отпускате след 3-я гол във вратата на Локо Сф :mrgreen:

Аааа няма. Никакво отпускане. Това за 4-0 не го мисля сериозно. Мисля, че ще бием поне с повече от 6-0 но не го казвам за да не дразня другите нелевскари във форума. Нали съм си добър и мисля за всички.

Впрочем не е важно кои сме били. Важно е как сме ги били. Ти да не мислиш, че резултатът с некви отборчета от северозападна европа е важен за нас. Не не е важен. Важно е раздаването. Ти гледа ли някои от тия мачове които подценяваш. Май не си ги гледал. Е що е така гледай довечера. И после добави към коментарът и ЦСКА и Локо София, а след 20 дена и още няколко отбора. Ех какъв кеф е да си от Левски сега. Не ми се чака да се радвам след като баницата се изпече. Ще се радвам още докато се меси.

Ще видим довечера дали ще е така както мислиш, въпреки че Локо Сф не е същия отбор от миналата година, остана без най-добрите си играчи, но все пак не ми се вярва да биете толкова лесно, прогнозирам Х 0:0 или 1:1
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 09 авг 2010 15:20

POPCORN написа:равен е мача

Колкото изравнихти вие снощи, толкова ще изравни и локото довечера. 3-0
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

Върни се в “Левски”