Левски от ада в рая(ОТНОВО)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLUE_GIRL1914
Контакти:

Мнениеот BLUE_GIRL1914 » 06 авг 2010 14:19

ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ……кой друг ако не ЛЕВСКИ може да ни направи толкова щастливи……кой друг ако не Левски може да ни прави и толкова нещастни??? Сега сме щастливи, но не така беше в последните 3 сезона, всички помним Тампере, Бате, Жилина, Дебрецен……всички помним и най-кошмарния сезон в 96-годишната история на Великия ни клуб, а именно сезон 2009/2010…само преди няколко месеца да гледам мач на любимия отбор беше мъчение от най-висша степен, слаба игра, никаква идея, обезверени футболисти, публика която ходеше на Герена за да псува Батков, защото така и нямаше какво да види на терена. Само Левскарите си знаем какво ни е било, но благодарение на такива сезони, ние се научихме да оценяваме и малкото. Не беше чак толкова далече времето когато за нас А Група беше просто като подготовка за истинския футбол, ФУТБОЛ С МАРКА ЕВРОПА. Тогава Левски освен, че побеждаваше отбори като Марсилия, Динамо, Оксер, Удинезе и Киево играеше футбол и то страхотен футбол, точно той ни разглези и ние очаквахме, че отбори като Тампере и Бате Борисов сами ще се бият, ЕЕЕ научихме си урока. През 2005 започна пътят към РАЯ и там беше много хубаво, рай който винаги ще помним, после обаче минахме през всички кръгове на АДА и сега отново сме щастливи, отново мечтаем, отново чакаме жребий. Опитвам се да се сетя за нещо, което да ми е носило толкова много и различни емоции и не мога, заключението е, че или имам изключително скучен живот или просто ЛЕВСКИ е необикновен отбор и познавайки живота си, залагам на второто. Днес Левски отново ни направи горди и щастливи, победихме Калмар с 5:2 и този мач олицетворяваше целия преход на Левски в последните 5 години-добро начало(3 гола с хубава игра), после обаче 2 гола в нашата врата и в съзнанието на всеки Левскар е изплувало едно име-Антверпен……при 3:2 всичките страхове, несигурност и отчаяние се върнаха на Герена, но тогава стана нещо, което в България може да се види само на този стадион, само от тези фенове, само за този отбор… Сините фенове застанаха зад отбора и отбора им се отблагодари по възможно най-добрия начин, без тази подкрепа не се знае какво щеше да стане, но хората скандираха „ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ…” защото наистина чустават този ЛЕВСКИ като свой, а феновете не могат да бъдат излъгани. Целият отбор игра добре днес, всички се раздадоха и това не остана незабелязано. Ние феновете обаче трябва да благодарим на един човек, без който нямаше да имаме този Левски……ГЕОРГИ АЛЕКСАНДРОВ ИВАНОВ-ГОНЗО, пое отбора в най-тежкия момент, беше футболист, после спортен директор, треньор и сега отново е само директор, но на Гонзо му беше най-тежко в последната година, той въпреки всичко успя да класира Левски в зона Европа, въпреки всичко понесе всеки удар към отбора, той не предаде феновете, не предаде и себе си…..Кой ли не се изреди да критикува Левски в последните месеци, то не бяха фенове, не бяха журналисти и анализатори, не бяха СИНИ ЛЕГЕНДИ…..но никой от тях не знае какво му е коствало на Гонзо да задържи отбора в нормално състояние. Критикуваха много селекцията, интересно ми е какво мислят критиците за Гара Дембеле, Иво Иванов, Дани Младенов, Мюлдер и Иса(който си е наш футболист, но играеше в Мездра)…..Дали утре Наско Сираков ще даде поредното си култово интервю обяснявайки как Левски се разпада???Моите уважения към Наско заради всичко, което е постигнал с отбора и като футболист и като директор, но точно той трябваше най-много да разбира на какво унищожително напрежение е подложен неговия наследник, а не да го критикува, пък дори и самата критика не е толкова страшна, колкото глупавия начин по който беше отправена-чрез медиите. Срамно е две сини легенди да си общуват чрез сайтове, вестници и телевизии. Но и тогава Гонзо показа характер, защити отбора си, защити работата си и сега ние видяхме плода на тази работа, след всичко което трябваше да понесе през последния сезон, сега най-накрая той ще може да си каже „СТРУВАШЕ СИ”.
Сигурно много хора ще си кажат, че не е станало нещо особено, че да се радваме толкова……ДА нито Калмар са Барселона, нито тази победа ни класира в групите, но този мач показа много неща. Показа, че отбора е гладен за успехи, че е подготвен за да ги постигне и че има ГОЛЯМ ХАРАКТЕР, сега като се замисля трябва да сме благодарни на Калмар за двата гола във вратата на Гошо Петков, защото благодарение на тях видяхме борбения Левски, този който не се стъписа и не допусна срамно отпадане, а напротив ЯДОСА СЕ и отвя Калмар като им отне и последните надежди за класиране. Другият човек, който си заслужава поздравленията е Ясен Петров, тактически Левски сега е светлинни години пред това, което показваше миналия сезон, явно подготовката също е добра, защото физически отборът издържа много труден цикъл от 3 изключително важни мача(2-та с Калмар и дербито с цска), разбира се сезонът е в началото за да правим каквито и да е изводи за отбора и работата на треньора, но началото е обнадеждаващо, само можем да се надяваме, че постигнатото до тук ще се развива, а слабостите ще се изчистват. ЗАЩОТО слабости има, все още нямаме нужната стабилност при статичните положения, липсата на дефанзивен халф ще се усети в следващите мачове затова ще е хубаво да купим такъв до затварянето на трансферния прозорец или просто да се даде шанс на Майкъл Тевия, пък и сработването в отделните линии може да се подобрява още, тези неща със сигурност ги виждат и Ясен, и Гонзо, въпрос на време и работа е да направят Левски още по-силен, а какво по-хубаво от това.
От много време не съм се чувствала толкова щастлива след мач на любимия отбор, толкова свикнах със слабата игра и загубите, че сега не мога да се нарадвам на това, което видях. Ето тези мачове те карат наистина да си най-щастливия човек на Света, да се усмихваш неволно, да се надяваш, да мечтаеш…….Време беше след дългата нощ на Герена да се покаже и слънцето, дано отборът се е поучил от грешките, дано загубите са ни направили по-силни, защото за да усетиш истински победата е необходимо да си вкусил горчивия вкус на загубата…….сигурна съм, че за всички Левскари победата над Калмар е още по-значима заради кошмарния сезон, който изживяхме….ако тази победа беше станала след ¼ финала за купата на УЕФА, колко от нас щяха да и обърнат внимание? Със сигурност нямаше да я оценим така както сега. Но и самата победа стана по нашия си начин, тя нямаше да е истинска, нямаше да е ЛЕВСКАРСКА ако не бяхме потреперили малко, ако не бяхме си я изстрадали, но така е най-сладко. Левски сега е в началото на пътя, дано този път е МНОГО дълъг!

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Re: Левски от ада в рая(ОТНОВО)

Мнениеот Marlqchat » 06 авг 2010 14:39

Ти да не би да си поетеса. :lol: :lol: :lol: :lol: Радвай се защтото аз мисля, че ще ви е последна в Европа този сезон. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tifozi rossoneri

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 06 авг 2010 14:43

Marlqchat написа:Ти да не би да си поетеса. :lol: :lol: :lol: :lol: Радвай се защтото аз мисля, че ще ви е последна в Европа този сезон. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Май никнеймът ти отговаря напълно на личността

liki4a

Мнениеот liki4a » 06 авг 2010 14:48

Marlqchat написа:Ти да не би да си поетеса. :lol: :lol: :lol: :lol: Радвай се защтото аз мисля, че ще ви е последна в Европа този сезон. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пълен СМЕШНИК си ти!!!

Потребителски аватар
Levski_1914 forever
Контакти:

Мнениеот Levski_1914 forever » 06 авг 2010 14:50

Foxtrot написа:

Май никнеймът ти отговаря напълно на личността

Пич,защо му обръщаш внимание?Нека мре по кофите и тва е!
Тоя боклук сигурно е някъв турчин,дето не го тири за България,нека вика и се надява Левски да падне,това само показва къв олигофрен е,аз примерно се надявам и 3-те отбора да влязат в групите,това вдига коефициентите им,помага на България и прочие...Ама какво съм тръгнал да обяснявам,хабя си думите за някакъв нещасник! ;)
Левски завинаги в моето сърце!

Потребителски аватар
Marlqchat
Контакти:

Мнениеот Marlqchat » 06 авг 2010 15:06

Брех,че късметлии се извъдихте пак ви се падна най-лесният отбор в най-трудната урна. Аз очаквах Трабзонспор или Утрехт ала късмета си ви клати. Тия ще ги биете стига сте мучали и обиждали,че вие само това можете. :roll:
tifozi rossoneri

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 06 авг 2010 15:15

Синьо момиче, трогна ме с пространно изложените с думи чувства към любимия отбор. Бъди щастлива, и подкрепяй Левски, сега това е най-необходимо.
В момента Гонзо говори с патос за играта на Левски отначалото на сезона. Въодушевен е за предстоящите битки, и обеща скоро да имаме необходимия човек в дефанзивната зона - опорен халф.
"Само Левски, хей го на,
и ничие име не спомена."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 авг 2010 15:22

Абе момичето си е изляло страстите и радоста .... вие се хаванахте на провокациите на някакъв .... който и той не знае, що се е регистрирал !
Браво на авторката !
Много силно написано .... мисля, че голяма част от чувствата ти, ги усещаме и споделяме болшинството левскари.
На път е да се завърне .... този Левски, който ние всички искаме да гледаме ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 15:33

BLUE_GIRL1914 написа:Blagodarq:)

Ти ли си Марти Карабова ?
Изображение

Върни се в “Левски”