Французинът имал планове да става треньор при сините след 2-3 години
Бившият футболисти на Левски Седрик Бардон може да се завърне при сините, но след няколко години и то като треньор. Както е известно, французинът бе освободен от клуба преди няколко месеца и сега играе в родината си в третодивизионния Фрежус Сант Рафаел.
На този етап завръщане на Бардон на "Герена" е малко вероятно, но според уговорка между него и собственика на клуба Тодор Батков, след 2-3 години бившия халф на сините може да поеме треньорски функции в ДЮШ на Левски.
Припомняме, че Седрик започна треньорски курсове в НСА и сега имал намерение да доразвие професията си и във Франция. Очаква се скоро опитният футболист да стане помощник-треньор в сегашния си отбор.
Левски си връща Бардон... като треньор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски си връща Бардон... като треньор
Звучи добре, дано се научи във Франция, че школата на НСА ражда само капацитети...
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- TPAKTOP
- Контакти:
Четах я тая статия във вестника ама е по-скоро някаква журналистическа измислица
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
-
- Контакти:
Бардон е умно момче, обаче как ще се развие като треньор никой не знае ...
След две-три години, я камилата, я камилара.
А иначе успех на Бардон с каквото и да се занимава. Остави диря в Левски.
А иначе успех на Бардон с каквото и да се занимава. Остави диря в Левски.
- Синият Болярин
- Контакти:
Бардон е дал много на Левски и има необходимия интелект за треньор. Но не е никак добра идея да идва на Герена като помощник заради Ясен. Веднага ще почнат едни шушукания за треньорска смяна при няколко неуспеха и ще се отрази зле на отбора. Иначе в школата ще свърши отлична работа. Юноша е на Лион, а няма място за съпоставка между френските и българските школи. Ще ги научи и на дисциплина. В първия отбор Гонзо и Ясен са напълно достатъчни за спортните въпроси.