Здравейте,
искам да поздравя всички с изразителната и разтърсваща победа на любимият ни тим над шведите.
Нашите момчета играха сърцато и тази вечер смазаха противника по всички показатели и взеха ценна победа.
Въпросът ми е следният :
Тъй като никъде не се пише за това , колко точки трябва да направят тази година българските тимове , за да можем отново да сме поставени както това ще стане утре.
Знам че на Левски тази година е последната и ако не натрупаме повечко точки другата година ще ни е доста тежичко.
Ако някой знае и може да сподели и да ни ориентира какво е положението около българските тимове и най вече Левски, ще сме му много благодарни.
Хубаво е да се разбере колко национален ни трябва и колко на любимият ни тим.
Успех на всички български тимове.
Колко точки трябват на Левски в Европа ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Колко точки трябват на Левски в Европа ?
Последна промяна от joroiliev на 06 авг 2010 01:23, променено общо 1 път.
Re: Колко точки трябват на Левски в Европа
Ми колко.............колкото от 1/4 финал, за да имаме същия коефициент, какъвто в последните 5 години. Иначе за да сме докрай поставени, излизане от групите би било достатъчно мисля.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Нямам още представа колега,но най-добрият вариант е и трите ни участника да влязат в групите и да успеем да вземем някоя друга победа там за да е по-сигурно.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Дай боже 1/4 финал , но за да запазим пак 4 отбора в Европа колко точки са ни необходими.
Жалко че Берое ни донесе само 1 т.
Жалко че Берое ни донесе само 1 т.
Губим 16,7500, така че трябва да възстановим долу-горе толкова точки
Това е само за коефициента на Левски 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Това са сложни сметки и не зависят само от нас. Ама преди да свърши груповата фаза, няма да се знае кажи-речи нищо със 100% сигурност. Добре е, че отборите от Чехия и Полша изгърмяха рано все пак.

Ще загубим 8,750 точки, докато държавите след нас - Чехия и Австрия - ще загубят съответно 4,625 и 3,250, т.е. ние губим доста повече 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ами това е резултата от 5 години тъпчене на едно място. Всъщност, де да беше на едно място, ама то си беше страшно пропадане. Не само за Левски, ами за всички български отбори.

-
- Контакти:
Абе националния коефициент не е от чак такова значение (за миналата година беше 3,125, за тази вече е 2,125). По-важен е клубният коефициент на съответния отбор. Към момента на Левски е 25,400 т. което е супер. Ще ни трябва коефициент от рода на 15-16 за другата година пак да сме поставени. Така че тази ако влезем в групите и там вземем 1 победа и няколко хикса сме добре. Засега сме добре с коефициента, не знам кви са тия глупости, че едва ли не ще паднем с много ...
FC_Barcelona написа:Абе националния коефициент не е от чак такова значение (за миналата година беше 3,125, за тази вече е 2,125). По-важен е клубният коефициент на съответния отбор. Към момента на Левски е 25,400 т. което е супер. Ще ни трябва коефициент от рода на 15-16 за другата година пак да сме поставени. Така че тази ако влезем в групите и там вземем 1 победа и няколко хикса сме добре. Засега сме добре с коефициента, не знам кви са тия глупости, че едва ли не ще паднем с много ...
Не са глупости, защото губим 16,7500, а ще останем с 10,575 (без да броя този, който предстои да вземем).