Левски даде ценна жертва, травмата на Йовов сериозна

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Левски даде ценна жертва, травмата на Йовов сериозна

Мнениеот Sofiaatowern » 06 авг 2010 00:01

Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че контузията, която го извади от игра в днешната победа над Калмар с 5:2, е сериозна.

"Смятам, че контузията ми е сериозна. Рискът обаче си заслужаваше, тъй като мачът беше много важен за Левски. В утрешния жребий си пожелавам съперник, който можем да отстраним. Левски има сили да влезе в групите на Лига Европа", заяви Бижутера.

Бих казал много добра новина за Левски, един некадърник по-малко.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Левски даде ценна жертва, травмата на Йовов сериозна

Мнениеот maximalniq » 06 авг 2010 00:02

Не така...
Изображение

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 06 авг 2010 00:04

Йовов е ценен играч. Некадърника е автора с това изказване :|
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 06 авг 2010 00:05

Вярваш или не, но този не малко пъти ме е докарвал до инфаркти! Да не говорим за малоумните отигравания, космическите голове, кривите крака и т.н. Само с Гошо Христов може да се сравнява! Абсолютен титан! Ето сега игра Жо - 1 центриране , 1 гол. Другия мач се очертава да бъде много по-спокоен.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 авг 2010 00:06

Некадърник викаш. Срещу Марсилия и Лацио не беше некадърник. Ако не беше той, сега нямаше да има ни Гара, ни Младенов, нито Калмар и победи с по 5 гола в Европа, щото най-вероятно щяхме да свършим шести и да гледаме ЕКТ по телевизията. Така че полека със злобата към хората, които си дават здравето за Левски, най-малко ние, за които единствената физическа болка е като ударим с ръка по масата по време на мач, имаме право да ги плюем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 06 авг 2010 00:06

Ако не вземем халф до средата на другата седмица, ще се отвори голяма дупка в средата. На този етап не би било лоша идея да вземем някой от нашето първенство ако ще и под наем.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 06 авг 2010 00:12

Sofiaatowern написа:Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че контузията, която го извади от игра в днешната победа над Калмар с 5:2, е сериозна.

"Смятам, че контузията ми е сериозна. Рискът обаче си заслужаваше, тъй като мачът беше много важен за Левски. В утрешния жребий си пожелавам съперник, който можем да отстраним. Левски има сили да влезе в групите на Лига Европа", заяви Бижутера.

Бих казал още един истински Левскар ПО МАЛКО. Как може да сте толкова неблагодарни към отбора ! Всички футболисти и ние сме Левски ! Явно някои от вас обаче май не са част от този екип !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 авг 2010 00:14

Sofiaatowern, сега ти ли ще играеш опорен халф :roll:

Човек трябва много да не разбира от футбол, за да нарича Йовов "некадърник" или нещо подобно :( Йовов е един от сравнително малкото играчи в А група, които са научени на футбол и притежават тактическа грамотност :!:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 авг 2010 00:14

Гара Дембеле написа:Йовов е ценен играч. Некадърника е автора с това изказване :|

Ти си най-ценния.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 06 авг 2010 00:16

slavi_1914 написа:
Sofiaatowern написа:Футболистът на Левски Христо Йовов заяви, че контузията, която го извади от игра в днешната победа над Калмар с 5:2, е сериозна.

Бих казал още един истински Левскар ПО МАЛКО. Как може да сте толкова неблагодарни към отбора ! Всички футболисти и ние сме Левски ! Явно някои от вас обаче май не са част от този екип !

Ей, истинският левкар я коментирай центриранията на Йовов на мача с ЦСКА? Аз не мога да проумея как може да има такива дето още го подкрепят тоя?
http://vbox7.com/play:62326931
http://vbox7.com/play:7b124896
http://vbox7.com/play:9f5a2042
Хайде дотук ще спра!

Върни се в “Левски”