Трансферен прозорец

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

UL_Blue

Трансферен прозорец

Мнениеот UL_Blue » 04 авг 2010 14:19

Може ли някой да ми каже кога затваря трансферния прозорец в България. В Европа той е до края на август.
Дано Левски не е спрял с търсенето на халф и дано времето не е прекалено малко и отново да оставим започнатото по средата. Видя се че имаме голяма нужда от такъв футболист, разбивач. Останах шокиран, когато Йовов заяви, че е бил изтеглен зад Гаджев за да печели високи топки :shock: :shock: :shock:
Така че се надявам ръководството да завърши селекцията и да окомплектова отбор, готов да се бори с по сериозни противници

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Трансферен прозорец

Мнениеот TPAKTOP » 04 авг 2010 14:27

Мързите да търсиш, нали?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 04 авг 2010 14:40

Трактор пораснали са ти мустаци като на Милко ! forum.gong.bg/levski/ !!! Вместо да се заяждаш си седи в розовия форум !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 авг 2010 14:46

Samoyl написа:Трактор пораснали са ти мустаци като на Милко ! forum.gong.bg/levski/ !!! Вместо да се заяждаш си седи в розовия форум !

Не съм го казал да се заяждам! Просто и мен ме мързи. А за мустаците - дори съм и брадясал щот и за това ме мързи!:)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 авг 2010 14:48

UL_Blue написа:Може ли някой да ми каже кога затваря трансферния прозорец в България. В Европа той е до края на август.
Дано Левски не е спрял с търсенето на халф и дано времето не е прекалено малко и отново да оставим започнатото по средата. Видя се че имаме голяма нужда от такъв футболист, разбивач. Останах шокиран, когато Йовов заяви, че е бил изтеглен зад Гаджев за да печели високи топки :shock: :shock: :shock:
Така че се надявам ръководството да завърши селекцията и да окомплектова отбор, готов да се бори с по сериозни противници

Тодор Батков: С Гонзо обсъждахме покупка на футболист и продажба на наш

Явно още има време... друг е въпроса дали ще успее да се сработи с отбора евентуален нов играч сега.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

believeinyourself
Контакти:

Мнениеот believeinyourself » 04 авг 2010 15:03

Ми нема да играе? Или ще замести Тасевски?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 авг 2010 15:04

Левски-1914 написа:
UL_Blue написа:Може ли някой да ми каже кога затваря трансферния прозорец в България. В Европа той е до края на август.

Aide kaji mi kato doide toq ''razbivach'', kude shte igrae Yovov?!

На пейката :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 04 авг 2010 15:05

Левски-1914 написа:Aide kaji mi kato doide toq ''razbivach'', kude shte igrae Yovov?!

Що за въпрос пък беше това? Ако е във форма, ще играе на мястото на Тасевски, ако не ще търка пейката, или ще се ползва в част от мачовете. Нима има абонати за титулярно място???
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

UL_Blue

Мнениеот UL_Blue » 04 авг 2010 15:11

Само ръководството да не го мързи :lol: :lol: :lol:
Еи хора, изприщих се да повтарям, както и много от вас, а и част от сините журналисти, за този опорен халф. Трета година!!! :shock: :shock: :shock:
И никои не може да ме убеди, че за три години не се е намерил такъв. Просто за да спести пари, ръководството се скатава.
Сега има някои лев и агонията продължава. Нямало такъв , не ставали и т.н., и пак работата по средата.
Та за това питам, кога затваря трансф. прозорец, да знам до кога ще продължавам да пускам теми :lol: :lol: :lol:
Няма да се откажа да настоявам( не, че моето скромно мнение го зачита някои или съм фактор, но като фен мога това да направя), а ако отново не привлекат такъв, темите ще са срещу ръководството, просто защото провалите ще доидат с първите контузии или наказания(Гаджев вече е наказан).
Така, че има още малко време за довършване на започнатото!!! :idea:

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 04 авг 2010 15:15

Май на 15 август

Върни се в “Левски”