За Дербито и Спортно-технически анализи
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
За Дербито и Спортно-технически анализи
Гледам обсъжда се всичко друго ,но не и спортно-техническите качества на Дербито.Имало ли е дузпа срещу Делев,имало ли е нарушение срещу Акуаро,справедливи ли са червените картони,но не и кой от отборите как е играл.Моето мнение е че Левски изглеждат обезпокояващо в кондициооно отношение.И по време на мача в Калмар в четвъртък и вчера още по отчетливо се видя,че отбора ни след 60 минута окапват като круши.Калмар ни изпуснаха след 60 минута да ни вкарат 2-3 чисти положения,а гола висеше на косъм и падна за щастие чак накрая и нямаше повече време.Вчера ЦСКА ни превъзхождаха с владеене на топката през целия мач,а отново след 60 минута наште пак окапаха по терена.И другото ,което ми прави впечатление ,че Дембеле много рано го направихме любимец,а той с нищо не превъзхожда един Г.Христов.Муден е и няма техниката на Христов.Обаче е пък борец и във въздуха е с предимство.Това е което му харесвам,нищо друго.нека не го възхваляваме толкова.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Re: За Дербито и Спортно-технически анализи
run1973 написа:Гледам обсъжда се всичко друго ,но не и спортно-техническите качества на Дербито.Имало ли е дузпа срещу Делев,имало ли е нарушение срещу Акуаро,справедливи ли са червените картони,но не и кой от отборите как е играл.Моето мнение е че Левски изглеждат обезпокояващо в кондициооно отношение.И по време на мача в Калмар в четвъртък и вчера още по отчетливо се видя,че отбора ни след 60 минута окапват като круши.Калмар ни изпуснаха след 60 минута да ни вкарат 2-3 чисти положения,а гола висеше на косъм и падна за щастие чак накрая и нямаше повече време.Вчера ЦСКА ни превъзхождаха с владеене на топката през целия мач,а отново след 60 минута наште пак окапаха по терена.И другото ,което ми прави впечатление ,че Дембеле много рано го направихме любимец,а той с нищо не превъзхожда един Г.Христов.Муден е и няма техниката на Христов.Обаче е пък борец и във въздуха е с предимство.Това е което му харесвам,нищо друго.нека не го възхваляваме толкова.
Това с Жоро метъла ме уби

run1973 написа:Гледам обсъжда се всичко друго ,но не и спортно-техническите качества на Дербито.Имало ли е дузпа срещу Делев,имало ли е нарушение срещу Акуаро,справедливи ли са червените картони,но не и кой от отборите как е играл.Моето мнение е че Левски изглеждат обезпокояващо в кондициооно отношение.И по време на мача в Калмар в четвъртък и вчера още по отчетливо се видя,че отбора ни след 60 минута окапват като круши.Калмар ни изпуснаха след 60 минута да ни вкарат 2-3 чисти положения,а гола висеше на косъм и падна за щастие чак накрая и нямаше повече време.Вчера ЦСКА ни превъзхождаха с владеене на топката през целия мач,а отново след 60 минута наште пак окапаха по терена.И другото ,което ми прави впечатление ,че Дембеле много рано го направихме любимец,а той с нищо не превъзхожда един Г.Христов.Муден е и няма техниката на Христов.Обаче е пък борец и във въздуха е с предимство.Това е което му харесвам,нищо друго.нека не го възхваляваме толкова.
Прекалено песимистично гледаш на нещата... според мен в Четвъртък най- ясно ще се види в какво състояние сме. Мача с Калмар не съм го гледал, но от репортажите не мисля че онея са ни изтървали едва ли не

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Гонзо Президент
- Контакти:
Пил ли си си хапчетата? Четох до където каза, че г.христов не отстъпва на нищо от Гара Дембеле...
- Gonzo0009
- Контакти:
Колегата е прав,че не трябва да се възхвалява толкова много,Дембеле.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Gonzo0009 написа:Колегата е прав,че не трябва да се възхвалява толкова много,Дембеле.
При тая мъка в нападение миналия сезон, сега Дембеле ни изглежда като Дрогба

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Gonzo0009 написа:Колегата е прав,че не трябва да се възхвалява толкова много,Дембеле.
Е при положение, че е бил в 1 школа с Абоу Диаби, при положение че е най - стабилния играч в А група, при положение, че вкарва голове, при положение, че и 180 минути да е на терена, пак гони топката като бик, при положение че е бърз... Какво не му е на ред? Или какво има Христов от изброеното?
Дембеле не превъзхожда Жоро Христов ? Абе човек ти луд ли си ????
levskimo написа:UltraBlue написа:Gonzo0009 написа:Колегата е прав,че не трябва да се възхвалява толкова много,Дембеле.
Е при положение, че е бил в 1 школа с Абоу Диаби, при положение че е най - стабилния играч в А група, при положение, че вкарва голове, при положение, че и 180 минути да е на терена, пак гони топката като бик, при положение че е бърз... Какво не му е на ред? Или какво има Христов от изброеното?
Напълно съм съгласен с теб!
И все пак мисля че Жоро Христов има какво да покаже в Левски

- shamana1912
За колко пари купихте Георги Христов от Ботев?Колко искате да ви играе играч без пари...