Вечното дерби !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Вечното дерби !

Мнениеот dimachko » 19 юли 2010 20:01

Здравейте от мен ! днес чета най-различни статии относно двата гранда,но силно ми направи впечатление темата ''Левски е Идея-Цска е цел''.Няма да споделям моето мнение по тази тема тьй като сьвпада с повечето на синята общност,а и твьрде много помия се изля на веднаж и от 2те страни...но ентусиазма на темата + очакващите се победи на 2та отбора в евротурнирите дават предпоставка най накрая да видим здраво и истинско дерби пред пьлни трибуни ! вие какво мислите по вьпроса ?

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Вечното дерби !

Мнениеот deepblue1963 » 19 юли 2010 20:02

dimachko написа:Здравейте от мен ! днес чета най-различни статии относно двата гранда,но силно ми направи впечатление темата ''Левски е Идея-Цска е цел''.Няма да споделям моето мнение по тази тема тьй като сьвпада с повечето на синята общност,а и твьрде много помия се изля на веднаж и от 2те страни...но ентусиазма на темата + очакващите се победи на 2та отбора в евротурнирите дават предпоставка най накрая да видим здраво и истинско дерби пред пьлни трибуни ! вие какво мислите по вьпроса ?

Пълни трибуни-може би,истинско дерби-амиииии...Може и в обратния ред.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 20:07

Принципно не виждам как са толкова очертаващи се победите. Не съм убеден толкова нито в нашата победа над калмарите или който е там, нито, че цска ще отстрани цибалия.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2010 20:11

Хубав мач няма да се получи и още сега мога да ви кажа, че оправданията ще са свързани с това, че двубоят е първи мач за първенство за новия сезон :lol:
Важното е да ги бием, както повелява традицията в тези мачове :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2010 20:13

Пълни трибуни едва ли,защото всички тръгват на море! Очаквам супер нервен мач който ще се определя и от представянето в европейските мачове.Ако някой от двата гранда загуби ще има сътресения още в началото на кампанията.

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 19 юли 2010 20:14

убеден сьм че издьнки за нашите отбори точно в този крьг в Европа няма да има...очаквам мн добьр мач помежду-им и се надявам да ги победим

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 юли 2010 20:18

dimachko написа:убеден сьм че издьнки за нашите отбори точно в този крьг в Европа няма да има...очаквам мн добьр мач помежду-им и се надявам да ги победим
Убеден съм че един от двата отбора ще се издъни и на мача ще бъде касапница ;)

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 19 юли 2010 20:19

Невярвам да има пълни трибуни,всички хора са си планирали почивката точно за тогава :(((((.Но мач може и да се получи,защото сега като никога няма никакви сметки и би трябвало да опитат да се надиграват.Дано да стане дерби!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 юли 2010 20:23

Абе август и без тва е най-скапания месец за море, всички на мача :mrgreen:

За съжаление, бройката на трибуните ще зависи доста от представянето в ЕТ преди това. Твърде възможно е наистина някой да се издъни, та дори и двата.
Същевременно, от единия отбор показаха, че ще хвърлят всичко в този мач, след като започват да си разместват мачовете спрямо него. Ще видим отговора от другия отбор.
Последна промяна от tprodanov на 19 юли 2010 20:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 19 юли 2010 20:23

boji_levski написа:Невярвам да има пълни трибуни,всички хора са си планирали почивката точно за тогава :(((((.Но мач може и да се получи,защото сега като никога няма никакви сметки и би трябвало да опитат да се надиграват.Дано да стане дерби!!!

То пък,защото миналата година като беше след летните месеци стадиона не можа да побере всички желаещи.А пък колкото до мача в последните години мачовете от вечното "дерби" се степенуват в низходящ ред от не много интересни към скучни.И тази не очаквам да е по-различно
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Левски”