Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

По коя телевизия ще предават Левски - Дъндок?

Мнениеот konvoec » 12 юли 2010 13:12

Претърсих на доста места, БНТ, Про Бг, но не намерих в програмата им пряко излъчване на мача. Тук също рових, но не намерих, така че ако знаете нещо - казвайте! Понеже сме в месеци на отпуските и предполагам, че и аз няма да съм си в София, то да знам какво да правя, да заминавам ли, да не заминавам ли!? Тоя мач не искам да го пропускам, така че моля, ако намерите коя телевизия ще предава мача, кажете :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: По коя телевизия ще предават Левски - Дъндок?

Мнениеот Бижутера » 12 юли 2010 13:15

ще бъде голяма глупост ако не го дават, но аз си мисля че някоя тв ще купи правата, просто е въпрос на време :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 12 юли 2010 13:19

Да де, пичага, но аз точно това нямам, защото не знам да заминавам ли, да не заминавам ли......... По принцип трябва да сме спокойни за това, че някоя телевизия ще дава мача, но предполагам, че всеки от вас се е сблъсквал с БНТ и знаете за какво иде реч. Преди години не даваха и Левски - ЦСКА, заради ПАПАТА..... Един път дават гостуванията на БГ отборите, друг път не, абе изобщо скапана работа...

Потребителски аватар
Валери Домовчийски
Контакти:

Мнениеот Валери Домовчийски » 12 юли 2010 13:25

[offtopic][/offtopic]
Все пак мача е в София няма как да не купят правата за излъчване

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 12 юли 2010 13:31

Няма да се изненадам, ако не го предават :evil:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 12 юли 2010 13:34

Отидете на стадиона ... каква телевизия :idea:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Linkin_Park
Контакти:

Мнениеот Linkin_Park » 12 юли 2010 13:34

konvoec написа:Претърсих на доста места, БНТ, Про Бг, но не намерих в програмата им пряко излъчване на мача. Тук също рових, но не намерих, така че ако знаете нещо - казвайте! Понеже сме в месеци на отпуските и предполагам, че и аз няма да съм си в София, то да знам какво да правя, да заминавам ли, да не заминавам ли!? Тоя мач не искам да го пропускам, така че моля, ако намерите коя телевизия ще предава мача, кажете :)

На стадион "Г. Аспарухов" ще го дават!!! Като не искаш да го пропуснеш , ела на стадиона. После защо ни били празни стадионите. Ето заради такива "фенове" са празни!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 12 юли 2010 13:42

Hоди гледай мача и не се занимавай с гупости,ако ли не ,значи не ти е толкова зор

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 12 юли 2010 13:51

Linkin_Park написа:
konvoec написа:Претърсих на доста места, БНТ, Про Бг, но не намерих в програмата им пряко излъчване на мача. Тук също рових, но не намерих, така че ако знаете нещо - казвайте! Понеже сме в месеци на отпуските и предполагам, че и аз няма да съм си в София, то да знам какво да правя, да заминавам ли, да не заминавам ли!? Тоя мач не искам да го пропускам, така че моля, ако намерите коя телевизия ще предава мача, кажете :)

На стадион "Г. Аспарухов" ще го дават!!! Като не искаш да го пропуснеш , ела на стадиона. После защо ни били празни стадионите. Ето заради такива "фенове" са празни!

Ей големия фен ! Ами ако човека няма възможност да дойде до София ?? Ако примерно живее в Варна, Бургас или Смядово :lol: ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 12 юли 2010 13:54

България има две спортни телевизии , но какво от това ?- световното по футбол и Световната Лига и Литекс по БНТ , женския баскет по Канал3 . По Ринг се дават записи от мачовете на куците ни коне в Бг първенството , по Нова Спорт се дава общо взето нищо - и незная с какво самочувствие тези две "спортни" телевизии могат да се нарека спортни !
Изображение

Върни се в “Левски”