Здравейте всички и успешен сезон на любимия ни клуб!Обръщам се към вас с такава молба-понеже напоследък се развихри голяма кампания на га-подобните,обясняваща как Левски е най-подкрепяния от тоталитарната власт тим,как всичко свързано с нашата история е лъжа,как сме комунистически тим и сме най-голямото бедствие за бг-футбола,а в същото време септемврийци са едва ли не ощетени от същата власт,били борци за свобода и т.н.-
Бихте ли ми изпратили на ЛС,да не се дразнят,всички интересни материали по темата,с които разполагате-всичко,свързано с генеалогията на Септември,с деветте им поредни титли,с начина им на действие,с няколкото армейски клуба,участващи в шампионата и имащи интересен начин на подбор кога да играят,кога не,и въобще всичко,което сметнете за любопитно!
Тъй като срещу нас се действа с изрезки от отечественофронтовски вестници-нека съберем друг материал!
Аз лично се поразрових и открих много интересни работи,продължавам да ровя и бих се радвал на всеки нов факт,искам да систематизирам нещата,както трябва!
Благодаря предварително и не им обръщайте много внимание-ще им бъде отговорено,както подобава!
До всички потребители от форум"Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
До всички потребители от форум"Левски"
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
Re: До всички потребители от форум"Левски"
E, не може да сте по-комунистически клуб от ЦскА.
гледай как ти играе отбора и се радваи или страдаи се тая ,гледаи си оправата и ефтиния треньор и начина по който Баткоф агента ви замазва очите. Аз лично съм луд фен на ЦСКА,но винаги съм подкрепял Левски когато играе в Европа,защото съм българин преди всичко и винаги съм се радвал когато Левски е силен защото знам,че ако ЦСКА или Левски са слаби,то нивото на А група пада ... и винаги съм мечтал за хубаво първенство и добър футбол ! Само ЦСКА и успех на Левски в Европа ... иии остави комплексите и тъпотиите от преди 100 години когато сигурно не си бил роден ,затова футбола ни е на този хал защото лежиме на стари лаври и се плуеме и се ровиме и ни интересуват стари тъпи неща вместо да гледаме напред .... BE HAPPY !!!
catch me ... if you can !
Синьо сърце , понеже гледам , че от време на време мислиш обективно по темата ЦСКА/Левски , и ако успееш да си отговориш на един едничък въпрос с честно вперен поглед в реалноста , то ще ти стане ясно за какво най - много ги боли феновете на другите отбори - "Как Левски стана трети тази година и заслужено ли ще играе в ЕКТ". Левски не играе феърплей вече поне двайсет години. Титлите ви идват все с някакви задкулисни маневри и побутвания във важните моменти. Ако това нещо бъде изкоренено , то Левски ще вдигне и класата си , а и класата на първенството ни. В момента Левски играе някаква своя собствена игра , която се играе по едни други правила. Такива , каквито във футболния свят не са никому драги. Та в момента никой не знае от къде идват парите , с които се издържа Левски. Те не са на Батков , защото той няма бизнес , от който да ги изкарва. Сигурен съм , че парите може да са и от наркотици или от някакви други дейности , вредящи на обществото. С какво по - точно се гордее Левски към сегашния си момент на развитие ? С това , че шефа на БФС и комисиите към този съюз определят историята на клуба ви сигурно ? Едва ли. По скоро не ви се иска да е такова положението , но и вие феновете сте безсилни пред тези факти и сте принудени да ги приемете. Явно нямате избор.
- delqnski47
- Контакти:
Абе аре стига сте се занимавали с глупости бе!Абе ,Синьо сърце,тебе кво те грее оня кво казал??Вие,братче, кат некви първолачета:кат ви обидят и веднага пищите се едно е станало нещо голямо!Идват евромачовете,вие се чудите на кво да се сръчкате!
П.П Призовавам всеки ЦЕСЕКАР,който смята,че има мозък в главата,ДА НЕ ПИШЕ в тази тема!Просто е безсмислено!Нека левскарите си вярват,че Левски не е бил комунистически отбор!Той е бил единственият капиталистически...правел е изключение!
П.П Призовавам всеки ЦЕСЕКАР,който смята,че има мозък в главата,ДА НЕ ПИШЕ в тази тема!Просто е безсмислено!Нека левскарите си вярват,че Левски не е бил комунистически отбор!Той е бил единственият капиталистически...правел е изключение!
Последна промяна от delqnski47 на 13 юли 2010 00:49, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Синьо сърце
- Контакти:
TPAtkov написа:Синьо сърце написа:Здравейте всички и успешен сезон на любимия ни клуб!Обръщам се към вас с такава молба-понеже напоследък се развихри голяма кампания на га-подобните,обясняваща как Левски е най-подкрепяния от тоталитарната власт тим,как всичко свързано с нашата история е лъжа,как сме комунистически тим и сме най-голямото бедствие за бг-футбола,а в същото време септемврийци са едва ли не ощетени от същата власт,били борци за свобода и т.н.-
Бихте ли ми изпратили на ЛС,да не се дразнят,всички интересни материали по темата,с които разполагате-всичко,свързано с генеалогията на Септември,с деветте им поредни титли,с начина им на действие,с няколкото армейски клуба,участващи в шампионата и имащи интересен начин на подбор кога да играят,кога не,и въобще всичко,което сметнете за любопитно!
Тъй като срещу нас се действа с изрезки от отечественофронтовски вестници-нека съберем друг материал!
Аз лично се поразрових и открих много интересни работи,продължавам да ровя и бих се радвал на всеки нов факт,искам да систематизирам нещата,както трябва!
Благодаря предварително и не им обръщайте много внимание-ще им бъде отговорено,както подобава!
Много просто момче си батковото
Ако не си забелязал,обръщението е към потребителите на форум Левски.С всички подусловия.Теб вече съм те срещал и съм те преценил,ти си от онези,дето нямат доблест да отговорят на неудобните въпроси-не ставаш.Виж-предното момче- BaLon,той е бесен фен,но фен,за разлика от теб!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:Здравейте всички и успешен сезон на любимия ни клуб!Обръщам се към вас с такава молба-понеже напоследък се развихри голяма кампания на га-подобните,обясняваща как Левски е най-подкрепяния от тоталитарната власт тим,как всичко свързано с нашата история е лъжа,как сме комунистически тим и сме най-голямото бедствие за бг-футбола,а в същото време септемврийци са едва ли не ощетени от същата власт,били борци за свобода и т.н.-
Едно голямо браво

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Хубаво е, че си подхванал темата, щото една лъжа повторена 1000 пъти става истина... и наистина наглостта на някои болни червени мозъци край няма (според тях например са пълноправни наследници на АС-23 и тва, че е имало разстрели за да го вземат не е много важно). успех, макар че не виждам как ще промениш мнението на някой заблуден червен фен.
пп и да ни е подпирал някой партиен кадър - това е било защото любовта му към Левски е била по-силна от страха от партията (самото твърдение, че през комунизма коммунистите са подпомагали друг отбор, а не собстения си е малко................. ). Но всеки си заслужава съдбата и за това през последните години ЦСКА не могат да се отърват от мизерни комунисти, които им съсипват отбора.
пп и да ни е подпирал някой партиен кадър - това е било защото любовта му към Левски е била по-силна от страха от партията (самото твърдение, че през комунизма коммунистите са подпомагали друг отбор, а не собстения си е малко................. ). Но всеки си заслужава съдбата и за това през последните години ЦСКА не могат да се отърват от мизерни комунисти, които им съсипват отбора.
[center]
[/center]

Синьо сърце написа:TPAtkov написа:Синьо сърце написа:Здравейте всички и успешен сезон на любимия ни клуб!Обръщам се към вас с такава молба-понеже напоследък се развихри голяма кампания на га-подобните,обясняваща как Левски е най-подкрепяния от тоталитарната власт тим,как всичко свързано с нашата история е лъжа,как сме комунистически тим и сме най-голямото бедствие за бг-футбола,а в същото време септемврийци са едва ли не ощетени от същата власт,били борци за свобода и т.н.-
Много просто момче си батковото
Ако не си забелязал,обръщението е към потребителите на форум Левски.С всички подусловия.Теб вече съм те срещал и съм те преценил,ти си от онези,дето нямат доблест да отговорят на неудобните въпроси-не ставаш.Виж-предното момче- BaLon,той е бесен фен,но фен,за разлика от теб!
Срещал си ме, но както се казва: В битката на интелекта , тръгнал си невъоръжен..нали детето ми.Като се въоръжиш и ограмотиш, заповядай на дискусия, пари вече не вземам, правя го заради самото ограмотяване
viroglav написа:Синьо сърце , понеже гледам , че от време на време мислиш обективно по темата ЦСКА/Левски , и ако успееш да си отговориш на един едничък въпрос с честно вперен поглед в реалноста , то ще ти стане ясно за какво най - много ги боли феновете на другите отбори - "Как Левски стана трети тази година и заслужено ли ще играе в ЕКТ". Левски не играе феърплей вече поне двайсет години. Титлите ви идват все с някакви задкулисни маневри и побутвания във важните моменти. Ако това нещо бъде изкоренено , то Левски ще вдигне и класата си , а и класата на първенството ни. В момента Левски играе някаква своя собствена игра , която се играе по едни други правила. Такива , каквито във футболния свят не са никому драги. Та в момента никой не знае от къде идват парите , с които се издържа Левски. Те не са на Батков , защото той няма бизнес , от който да ги изкарва. Сигурен съм , че парите може да са и от наркотици или от някакви други дейности , вредящи на обществото. С какво по - точно се гордее Левски към сегашния си момент на развитие ? С това , че шефа на БФС и комисиите към този съюз определят историята на клуба ви сигурно ? Едва ли. По скоро не ви се иска да е такова положението , но и вие феновете сте безсилни пред тези факти и сте принудени да ги приемете. Явно нямате избор.
Абе какво искате от човека не мога да разбера: Ясно е написано - "до всички потребители от форума ЛЕВСКИ". Освен това явно колегата се интересува от тези събития и иска да се обогати, защо всички веднага реагираха като примати

А за парите от наркотиците ...

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс