Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !
Новото попълнение от Пирин (Благоевград) Даниел Младенов затвърди добрите впечатления срещу Аустрия и даде сериозна заявка за титулярно място, след като в началните минути имаше добри изяви както в предни позиции, така и в задни. Перфектно игра Дани Младенов, който асистира за гола на Дембеле, и създаде всичко по-интересно в атака. БРАВО ! Още отсега съм сигурен че ще накаже чорбата !!!
Re: Дани Младенов е най-добрия нападател в Левски !
От твоята уста в Божиите уши!
- Kolec
- Контакти:
"от сега съм сигурен че ще накеже чорбата" ...
по-спокойно пич... дишай дълбоко, да не ти стане нещо..

..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Дани Младенов е много бърз. Дебилето също показва добра класа. Тия двамата са доста опасни.
YA GUNNERS YA
balef написа:Новото попълнение от Пирин (Благоевград) Даниел Младенов затвърди добрите впечатления срещу Аустрия и даде сериозна заявка за титулярно място, след като в началните минути имаше добри изяви както в предни позиции, така и в задни. Перфектно игра Дани Младенов, който асистира за гола на Дембеле, и създаде всичко по-интересно в атака. БРАВО ! Още отсега съм сигурен че ще накаже чорбата !!!
Ех тая "чорба", само тя ви е в главата...

Гуу написа:balef написа:Новото попълнение от Пирин (Благоевград) Даниел Младенов затвърди добрите впечатления срещу Аустрия и даде сериозна заявка за титулярно място, след като в началните минути имаше добри изяви както в предни позиции, така и в задни. Перфектно игра Дани Младенов, който асистира за гола на Дембеле, и създаде всичко по-интересно в атака. БРАВО ! Още отсега съм сигурен че ще накаже чорбата !!!
Да, нещо са се наплашили.

YA GUNNERS YA
crap написа:Гуу написа:balef написа:Новото попълнение от Пирин (Благоевград) Даниел Младенов затвърди добрите впечатления срещу Аустрия и даде сериозна заявка за титулярно място, след като в началните минути имаше добри изяви както в предни позиции, така и в задни. Перфектно игра Дани Младенов, който асистира за гола на Дембеле, и създаде всичко по-интересно в атака. БРАВО ! Още отсега съм сигурен че ще накаже чорбата !!!
Да, нещо са се наплашили.![]()
![]()
Както обикновенно победа в този мач им спасява сезона, така че е нормален този ентусиазъм.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Има една народна приказка:
Не се радвай предварително на малко прасе и на нов началник,защото не знаеш каква свиня ще излезе!!!
Така,че - споко!
Не се радвай предварително на малко прасе и на нов началник,защото не знаеш каква свиня ще излезе!!!
Така,че - споко!

crap написа:Гуу написа:balef написа:Новото попълнение от Пирин (Благоевград) Даниел Младенов затвърди добрите впечатления срещу Аустрия и даде сериозна заявка за титулярно място, след като в началните минути имаше добри изяви както в предни позиции, така и в задни. Перфектно игра Дани Младенов, който асистира за гола на Дембеле, и създаде всичко по-интересно в атака. БРАВО ! Още отсега съм сигурен че ще накаже чорбата !!!
Да, нещо са се наплашили.![]()
![]()
Ми то си е за страх. Гръмките ви победи над 3124323 дивизионни немски отбори респектират

- Real_Madrid1
- Контакти:
Както винаги се оказа , че най-големите фенове на синия форум се оказаха чорбарчетата , продължавайте да следите какво се случва със синия отбор
това само ни радва !!!