Защо всички отписахте Милан Коприваров

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

foryoubitch
Контакти:

Защо всички отписахте Милан Коприваров

Мнениеот foryoubitch » 06 юли 2010 12:07

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D0%BD_%D0%9A%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B2
Това момче може и да има бъдеще все пак не е много стар ,не съм го гледал скоро ама това видео говори за качествата му все пак [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSlroYTu3BM[/youtube] :twisted: Някой знае ли защо се скараха с Мъри??? :twisted: 8-)

csimeon8103
Контакти:

Re: Защо всички отписахте Милан Коприваров

Мнениеот csimeon8103 » 06 юли 2010 12:28

Автора, май бъркаш Коприваров с Домовчийски, гледай внимателно видеото.

А Копи беше футболист който сам избра да свърши с футбола, виждал съм го пиян по заведенията.

Сега е пълна трагедия.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 юли 2010 12:29

Според мен Мъри, а и до известна степен може би и самия Миланчо се отписа сякаш. Но главно Мъри. Без гола му срещу Оксер нямаше никакви четвъртфинали да видим, но мисля, че отдавна не е във формата, която бе тогава. Мъри веднъж го пробва като защитник, не помня ляво или дясно. Не мина топка покрай него. Втори път не го сложи там...
П.С. Помня, че бе пуснал и Огнянов три мача като титуляр - два гола и повече не го видяхме, чак като последна резерва срещу Челси...

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 06 юли 2010 13:06

Защо? Защото е слаб играч вероятно

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 06 юли 2010 13:15

Я! и смолянския стадион го има на клипчето :mrgreen: .
Автора наистина бърка Коприваров с Валери ;) А самия Милан отказа да преподпише с Левски по времето на Мъри и логично напусна отбора след което кариерата му заби надоло ;)

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 06 юли 2010 13:32

Признавам, че не мога да го коментира ...
Няма ли тука бармани и дисководещи да кажа в каква форма е момчето :) :) :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2010 13:35

В един момент .... дори стигна до националния.
Мен много ме радваше играта му ..... имаше интересен арсенал от финтове и номера.
Но наистина, след като напусна Левски ..... нещо съвсем залезе !
И аз не рабрах, какво имаше да делят с Мъри ?
Но и Стоилов в един момент го махна от титулярите ....
Жалко, поредният обещаващ талант, който потъна в забвение !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юли 2010 14:20

Разкараха го от Славия,от Локо Мз,не го допуснаха даже на проби в Локо Пд(ако греша някъде-поправете ме).С две думи,мисълта ми е-отвсякъде гонен("недооценен"),а ние да си го "приберем".Щото ние сме някаква "последна гара",или какво?Айде моля!Пък и не бяха чак толкова малко мачовете в Левски,в които ни тровеше нервите.

На линия
Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юли 2010 09:42

Шансът каца веднаж на рамото. Тогава трябва да го хванеш здраво и да го изстискаш яко, като за последно. После какво да направиш, ако няма нищо на рамото ти. Милан го споходи късмета, но той не си беше в къщи. А школата бъка от млади футболисти. Някои са като него, но все ще има и някой читав. Времето е тяхно, то ще покаже. При толкова здрави, хубави и цели ябълки, кой иска огризка! Не бива да сме приют за неуспели футболисти и треньори. Все още сме класа. Някои ще го усетят още в първия кръг. От високо се пада много лошо и боли достатъчно дълго.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 07 юли 2010 10:31

Коприваров никога не е бил лидер на Левски. Момчето имаше хъс и си обича отбора, но това не е достатъчно. Беше прекалено лигав за съжаление. Само като си сложи онова "Копи" на фланелката и ми беше ясно какво ще последва. Все пак е набор '85 и е само на 25 години. Дано кариерата му тръгне нагоре, но не мисля, че може да допринесе с нещо за Левски. Все пак винаги ще бъда признателен за гола срещу Оксер, защото именно с него започната Приказката.

Върни се в “Левски”