Няма да отегчавам сините фенове и да им навявам неприятни спомени за това,което ни се случи в последната година!Но гледайки видео от последните две контроли,ми се струва,че чашата прелива!Вратарите ни са в трагично състояние и това е факт,от който вече не можем да бягаме и да се правим,че не съществува!Руслан Михайлов незабавно трябва да освободи този пост,защото аз не искам да изживея срама,да ни се вкара гол от 70 метра или повече!Достатъчно ми беше таз година!Моментална оставка и назначаване на нов треньор ! За мен лично там трябва да бъде Вальо Захариев-човек,доказал своите качества,направил много за вратарите ни - едва ли има нужда да ви го представям!След като напусна Левски,тренира единствения участник на Мондиала от нашия шампионат-М'Боли,който остави отлични впечатления и на Световното,и в първенството!Вальо Захариев подготвяше нашите вратари по време на европейския поход,и въпреки сполетялата го жестока лична трагедия остана на работа в ДЮШ,като изигра решителна роля за титлата ни миналата година-ако не знаете-той тренираше Божката тогава,и когато се наложи да е титуляр,Митрев се справи блестящо!Захата е човек със синьо сърце(като моето)и ръководството трябва да направи всичко,за да го привлече!
p.s. Това е личното ми мнение-ако някой от вас има идея за друг треньор-нека я каже и да се обсъди,но сегашното положение просто не може да продължава!!!
Треньор на вратарите в "Левски"-време е за действие!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Треньор на вратарите в "Левски"-време е за действие!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Re: Треньор на вратарите в "Левски"-време е за действие!
Синьо сърце написа:Няма да отегчавам сините фенове и да им навявам неприятни спомени за това,което ни се случи в последната година!Но гледайки видео от последните две контроли,ми се струва,че чашата прелива!Вратарите ни са в трагично състояние и това е факт,от който вече не можем да бягаме и да се правим,че не съществува!Руслан Михайлов незабавно трябва да освободи този пост,защото аз не искам да изживея срама,да ни се вкара гол от 70 метра или повече!Достатъчно ми беше таз година!Моментална оставка и назначаване на нов треньор ! За мен лично там трябва да бъде Вальо Захариев-човек,доказал своите качества,направил много за вратарите ни - едва ли има нужда да ви го представям!След като напусна Левски,тренира единствения участник на Мондиала от нашия шампионат-М'Боли,който остави отлични впечатления и на Световното,и в първенството!Вальо Захариев подготвяше нашите вратари по време на европейския поход,и въпреки сполетялата го жестока лична трагедия остана на работа в ДЮШ,като изигра решителна роля за титлата ни миналата година-ако не знаете-той тренираше Божката тогава,и когато се наложи да е титуляр,Митрев се справи блестящо!Захата е човек със синьо сърце(като моето)и ръководството трябва да направи всичко,за да го привлече!
p.s. Това е личното ми мнение-ако някой от вас има идея за друг треньор-нека я каже и да се обсъди,но сегашното положение просто не може да продължава!!!
+1 Вальо Захариев е точния човек.

Aз също съм за Вальо Захариев 

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Aз също съм "ЗА", но човека си има договор със Славия... 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Neron
- Контакти:
Ще разчитаме да вкарваме повече отколкото да получаваме.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
спада при вратарите е очеваден ,но дано това не окаже влияние.Незнам качествата на тренерите на вратарите,но знам че те имат думата пред старшията преди даден мач.Незнам наистина коя е причината за спада на вратарите и ако за Цецо съм казал че не е за нас то за Божката е притеснително.
LEVSKI_FOREVER
В тоя случай не е важно какво е добре за Левски, а какво е добро за баткоф. Поне докато Боби Михайлов е начело на БФС бъдете сигурни, че шуробаджанащината ще продължава с пълна сила.
Последна промяна от plamen_ol на 01 юли 2010 23:11, променено общо 1 път.
- Синьо сърце
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Aз също съм "ЗА", но човека си има договор със Славия...
Те нека нашите му предложат,това е последен проблем!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
"За" за Захариев!
+1