Левски - Търгу Муреш
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски - Търгу Муреш
Днес е първата контрола на Левски..Какво очаквате от нея?аз с нетърпение чакам да вида какво ще направят новите в отбора и какъв ще бъде стартовия състав.. Дано направим и първа победа от подготовката.. ! САМО ЛЕВСКИ
Последна промяна от itskoo17 на 30 юни 2010 12:45, променено общо 1 път.
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Левси - Търгу Муреш
ще се пробвам да налучкам състава :Д
Петков , Бензукан , Иво Иванов , Милиев , Минев , Балтанов , Гаджев , Тасевски , Жо , Йовов , Дембеле
Петков , Бензукан , Иво Иванов , Милиев , Минев , Балтанов , Гаджев , Тасевски , Жо , Йовов , Дембеле

Офтопик:
Re: Левси - Търгу Муреш
Middlesbrough написа:ще се пробвам да налучкам състава :Д
Горе доло това мисля и аз че ще бъде състава.. но си мисля че и Дано Младенов може да почне титуляр..
Re: Левски - Търгу Муреш
Aми зa мене първите две контроли е важно да се даде шанс на всички да се изявят и след това в останалите три вече да се изгражда титулярен състав.За днешния мач мисля че това е най-важното играта и резултатите в първите 2-3 контроли за мене не са от значение.

- Boksiorcheto
Ще го дават ли по телевизията да гледаме някъде?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Според вас сега в първата контрола ще започнеме с евентуалния титулярен състав за новия сезон
Едва ли.. По-скоро очаквам някакъв по раздвижен състав с новите попълнения първото полувреме.. Чак в мача с Аустрия Виене може да говориме за избистрен състав преди това едва ли..

Формата е временна , класата е вечна !!!
Boksiorcheto написа:Ще го дават ли по телевизията да гледаме някъде?
Не няма да го дават по телевизията най-много Вальо Грънчаров да се включва от време на време по Дарик.

По някой румънски сайт няма ли да можем да го гледаме

- Sleepwalker
- Контакти:
А тоя новия холандец,дето го чакаме,дали ще се появи в игра?
Нали трябваше днес преди обед да цъфне в лагера на отбора?

Само ,ако може някой да подскаже с кой щ играете и от колко часа?