Толкова сложно ли е бре,Гонзо.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Толкова сложно ли е бре,Гонзо.

Мнениеот zlatan » 25 юни 2010 20:32

Гледам си Световното чета си за Левски,но последните седмици нищо приятно от страна на ръководството.Поздравления за Гонзо и екипа му до момента,но да не можеш месец, десен бек да намериш това вече е плашещо.Не искам да давам акъл,не искам да се бъркам,но миналата година не ни ли беше за урок.Нека само си спомним за Влади и тръпки ме побиват.Тевия сме щели да пробваме,Топчо(няма място вече в отбора,ноооооооооооо)също ставал са само едни от спряганите.Та това е най елементарния пост във футбола ние човек не можем да намерим.А като се сетя за деф.халф-мале,мале утеха е че май Йовов ще играе там,защото там дори не са предлагали футболери.

пп.Ако може дайте малко време на темата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Толкова сложно ли е бре,Гонзо.

Мнениеот PFC Litex » 25 юни 2010 20:36

Е, след като този пост във футбола е бил елементарен, защо се притесняваш? :)
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 юни 2010 20:45

не е притеснение Литекс,нещо друго ме е обзело,а колкото до твърдението ми за десен бек да така е и знам че и ти го знаеш.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 25 юни 2010 20:48

Разбирач защо Топчо да не играе десен бек ?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 25 юни 2010 20:50

zlatan написа:Гледам си Световното чета си за Левски,но последните седмици нищо приятно от страна на ръководството.Поздравления за Гонзо и екипа му до момента,но да не можеш месец, десен бек да намериш това вече е плашещо.Не искам да давам акъл,не искам да се бъркам,но миналата година не ни ли беше за урок.Нека само си спомним за Влади и тръпки ме побиват.Тевия сме щели да пробваме,Топчо(няма място вече в отбора,ноооооооооооо)също ставал са само едни от спряганите.Та това е най елементарния пост във футбола ние човек не можем да намерим.А като се сетя за деф.халф-мале,мале утеха е че май Йовов ще играе там,защото там дори не са предлагали футболери.

пп.Ако може дайте малко време на темата.

+1
Съгласен съм с теб. И това, че изказваш своето мнение не го мисли, че се бъркаш или даваш акъл... Ние, истинските привърженици на Левски освен, че трябва да си подкрепяме любимия отбор, имаме право и да "даваме акъл" когато трябва. Защото вече ни писна от слаба трансферна политика. От няколко години търсехме централен нападател, чак сега взеха такъв- с техника и нюх към гола (Дембеле-то). От 2 години вече търсим дефанзивен халф- още не сме открили такъв... Сега възниква и проблема с десния бек, кой знае колко години ще търсят... Не знам какво се "пипкат" сините шефове, но лично аз мисля, че мудничко се работи по тази линия. Дано все пак да намерят нещо що годе добро и перспективно, а не някой 30-тина годишен чужденец...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 юни 2010 20:51

balef написа:Разбирач защо Топчо да не играе десен бек ?

Mного просто-бавен е, няма техника, няма издръжливост, няма центриране...друго трябва ли ти?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 25 юни 2010 20:55

балеф,аз просто изразявам притеснения относно една елементарна позиция-Топчо за Левски и вратар ще играе ,нооооооооооооо разбери ме правилно той вече е загубил качествата за десен халф-бек.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 25 юни 2010 21:00

парички,парички няма парички,там е работата ,този демократичен капитализъм ни сасипа.дано по-скоро се оттървем от тези измислени управници.
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 25 юни 2010 21:15

на феновете никога не може да се угоди

Офтопик:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 25 юни 2010 21:21

zlatan написа:не е притеснение Литекс,нещо друго ме е обзело,а колкото до твърдението ми за десен бек да така е и знам че и ти го знаеш.

От кога във футбола има постове, които не са важни?
Изображение

Върни се в “Левски”